Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ---Muhrm --- arkadaşım senin saçlar tamamen dökülmeden saç ektirmişsin,eski saçların dökülecek o zaman ne yapacan?
  • sn.erdemli;

    Aslına bakarsan bu konu üzerinde hiç süphem yoktu taki bugün burda bi kaç yorumu inceleyene kadar ama yaptırdıgım için hiç pişmanlık duymuyorum.Artık sonucu zaman belirleyecek ama su anda kadar giden gidaşat oldukça iyi ortalama üst bölgemde sac cok azalmıştı arka bölümde ve ön bölümde hiç sacım kalmamıstı sadece ortalra dogru saclarım verdı ve emin ol yıllardır kullanmadıgım hiç bir ilaç kalmadı öncelikle hiç birinin faydası yok bunu söyliyim sana ortalama 9 saat kadar sürdü operasyon foto konusuna gelince biraz şüphelrim oluştu sanki burdaki bazı kişiler insanlarla dalga gecmek için burada o nedenle biraz daha inceledikten sonra fotolarımıda ekliyecem.Kesinlikle sunu söyleyebilirimki ilin hiç bir öenemi ve farkı yok birincisi kendinden emin ol ikinciside bu işi yapacak adama biraz güven gersi boş.yani o kadar itinalı çalıştıki yapan ekip hepsinden allah razı olsun ve sadece ekim bitene kadar degil 22 gün gecti yaptıralı doktor bey hala arıyor varmı bi sıkıntı arada sırada gelin kontrollerini yapalım diyor.

    sorup da cevap almak istediginiz her seyi cevaplayabilirim.(bilgim çercevesinde)


    saygıalrımla...
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat206 -- 4 Şubat 2011; 20:34:36 >
  • Arkadaslar merhaba
    peki enseden alinan saclardan sonra ensede gene sac cikiyormu yoksa orasi seyrek mi kaliyor?
  • ben cuma günü ektirdim arkadaşlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunlight2008 -- 28 Kasım 2010; 8:17:48 >
  • Arkadaşlar konu konuyu açıyo ve yorumlar iyice karışıyo. Şöyle bi hiyerarşi yapsak;

    Saç nakli yaptıran arkadaşlar (mesela sunlight2008 arkadaşımız)

    *Nerede ektirdiniz?
    *Hangi teknik?
    *Kaç greft dedilr?
    *Kaç saat sürdü ve kaç kişi ile geçirdiniz operasyonu?
    *Maliyeti ne oldu?
    *Ekim sonrası bi ilaç, Mezoterapi, ya da P.R.P gibi bir tedavi önerildi mi? (diğer saçların dökülmesi dursun diye)
    *Size toplam maliyeti ne oldu?
    *Mümkünse öncesi sonrası resimler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturk_-_ -- 28 Kasım 2010; 8:17:15 >
  • resimler.


     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunlight2008 -- 15 Aralık 2010; 23:16:23 >
  • Hocam gayet başarılı gözüküyor. İnşallah sonuç 8 ay sonra da yüzünüzü güldürür. Resimler için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Hangi merkezi tercih ettiniz acaba? ve hali hazırda var olan saçlarınızın dökülmemesi noktasında birşey önerildi mi? (Mezoterapi, P.R.P, ilaç..vs.)

    Forum adına tekrar teşekkürler. Geçmiş olsun.
  • "Doktor Bey hala arıyor" 10 sayfalık ve bu kadar üyenin yorumda bulunduğu forumda ilk kez okuduğum bir cümle, genelde tüm hastalar dokturları arayıp da ilgilenmediğinden şikayet ederler. Bunu biraz da yoğunluğa bağlıyorum, bu konuda hizmet veren işletmeler yoğunlukları arttıkça hedeflerinden kopuyor olsa gerek. Yani İstanbul'da hizmet veren bir Hastane ile Erzurum ya da diğer bir ilde hizmet veren bir hastanenin yoğunluğu aynı olmasa gerek ama bu bir doktorun sana gösterdiği ilgiyi göstermemesi için yeterli bir neden değil. Doğru bir seçim yapmandan dolayı (memnuniyetine binaen) bir kez daha tebrik ederim. Foto konusunda anlayışla karşılıyorum ve karar veripde paylaşacağın gün için sabırsızım doğrusu. Sadece ekim öncesi saç yoğunluğunun sn. sunlight2008'den daha mı az ya da daha mı çoktu söyleyebilir misin acaba?

    Saygılarımla
  • doktor bana ekimden 10 gün sonra destekleyici olarak 3 ay minoxil kullan dedi... mezoterapi hakkında daha önce konuşmuştuk ama pek faydası olan bir şey değil demişti. şampuanlarında çok bir faydası olmadığını söyledi. ben Armamed saç ekim merkezine ektirdim. ilk yıkama 1 gün sonra yaptılar. bandajıda aldılar...
    benim ekimleri falan bizzat doktor yaptı. ekim sırasında bu işi iyi bir ekip olan her merkez yapabilir diye düşündüm hani çok paralar vermeye gerek yok diye düşündüm. sonuçta bu el emeği . çok lüx bir yerde yaptırmak asla iyi olur anlamına gelmez. tabi bunu ektirdikten sonra düşündüm.
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat206 -- 4 Şubat 2011; 20:35:02 >
  • Arkadaşım mezoterapinin fayda etmediğini belirtmen çok iyi oldu sağolasın. Ona da seans-seans bi ton para alıyorlar çünkü. Ya bu P.R.P tedavisi hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Kafa derinizden bi miktar kan alınıyor. Bu trombositlerinden ayrılıyor sonra aynı kan kafa derinize tekrar enjekte ediliyor. Kan bu sayede kendini yeniliyormuş o da hücrelerin daha çabuk yenilenmesini sağlıyormus...falan filan... İyi teorik bilgi düzüyorlar da sonuc olarak faydasını gören var mı bunu bulmak zor oluyo genelde.
  • sn.erdemli;

    saç yogunlugum sunliğt tan daha azdı tepelerde de yoktu benim ama su anda beni gören esim dostum cok sasırıyor hani ben bu işin piri degilim ama görenlerin çok güzel olmuş en ufak bi kellik gözükmüyor demesi bile yetiyor insana fotolarıda 3-4 gün içinde ekliyecem allah izin verirse.
  • Arkadaslar mezoterapinin fayda etmedigine dair kesin bir kanitimiz yok.
    evet fayda etmiyor ama yokus asagi freni patlamis kamyon gibi dokulen saclara faydasi yok. onu zaten ne durduruyorki bilen varsa köseyi döner.
    burada yeni operasyonla nakil yapilmis ömür boyu genetik olarak dökülmemeye kodlanmis saclardan bahsediyoruz.
    sahsi gorusumle paralel olarak; emin ellerde ekilen saclarin kalitesini artiracagi, cikis surelerinin hizlanacagi ve şok dökülme denilen olayin şokunu azaltacagi ile ilgili yorumlar okudum. tabiki son kararini herkes kendisi verecektir.
  • sunlight2008 resimlerinden alinti yapmadan birkac sey soylemek istiyorum. (kotali arkadaslari ve forumun düzenini düsünerek tüm arkadaslara da ayni seyi öneriyorum)
    öncelikle hayirli olsun gercekten ön tarafi cok iyi görünüyor. yalniz alinan bolgen biraz hirpalanmis gibi. operasyondan sonra agri sizi hissettinizmi merak ettim? tam olarak iyilesip kizarikliklar gectiginde daha saglikli yorumlar yapilabilir.

    tekrar hayirli olsun biran önce arzuladiginiz saclara kavusmaniz dilegiyle paylasimlarinizi bekliyoruz..
  • Tahminim ekim öncesi kafa yapınız benimki ile sunlight2008 arası yoğunluktaydı. Şu zamana kadar ümitsizdim ama bu sözlerden sonra insanın Erzurum'a koşa koşa gelesi geliyor :) adınıza gerçekten çok sevindim. Umarım en verimli süreç olan senenin dolması ile çok daha iyi olur. Gelişmeleri fırsatınız olursa aktarmanızı rica ederim.

    Saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugrahan18

    sunlight2008 resimlerinden alinti yapmadan birkac sey soylemek istiyorum. (kotali arkadaslari ve forumun düzenini düsünerek tüm arkadaslara da ayni seyi öneriyorum)
    öncelikle hayirli olsun gercekten ön tarafi cok iyi görünüyor. yalniz alinan bolgen biraz hirpalanmis gibi. operasyondan sonra agri sizi hissettinizmi merak ettim? tam olarak iyilesip kizarikliklar gectiginde daha saglikli yorumlar yapilabilir.

    tekrar hayirli olsun biran önce arzuladiginiz saclara kavusmaniz dilegiyle paylasimlarinizi bekliyoruz..


    arka tarafın resmini bandaj söküldükten hemen sonra çekmiştim.. 1 gün geçmişti üstünden sonrasında herhangi bir acı falan hissetmedim zaten operasyondan sonra pek acı olmadı. ilk 2 gün alın bölgesinde şişlik oluyor oda içindeki sıvıdan dolayıymış onun için tenisci bandı takdım 2 gün şişliğin bir anda alına ve gzölere inmemesi için doktor söyledi. arka kısmı iyileştikten sonra göreceğiz evet . umarım iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KoCaKuRT_

    sunlight2008 öncelikle hayırlı olsun.
    acaba nereye yaptırdınız söylemeniz mümkünmü


    ben yardimci olayim kocakurt ustte ayri mesajlarda yer ve fiyati yazmis sunlight2008 arkadas.

    Armamed (istanbul'da), yaklasik 3bin lira.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrahan18 -- 29 Kasım 2010; 22:16:34 >
  • Arkadaslar peki sac alinan bolgeden gene sac cikiyormu yoksa orasi seyrek mi kalacak hep ?
    lutfen cevap
  • arkadım saç alınan yerden saç çıkmaz
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.