Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (2058. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20562057205820592060
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • strato026 kullanıcısına yanıt

    kullanmaya başlayalı 10 yılı geçti hocam. ne şekeri ne çikolatası.. saç dökülmesini durdurmanın tek yolu finasteride'dir. biraz da minoxidil'dir. gerisi fasa fiso boştur.

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle fakat demek istediğim bu ilaçlar çok büyük yan etkiler barındırıyor geri dönüşü olmayan hasarlara neden olabiliyor ve bu ilaçlar internette çok masummuş gibi anlatılıp sırf para kazanma uğruna saç vaadiyle insanlari saglıklarından ediyorlar. Sagliklarini kaybettikleri gibi ilacı kesince saçları daha da fazla dökülüyor haliyle. Baslamayi dusunen varsa hic baslamamasini tavsiye ediyorum sen 10 sene icinde etki yasamadigini zannediyorsun fakat bu ilaclar uzun sureli kullanim sonrasi etkileri daha cok ortaya cikiyor ve kimin ne kadar etkileneceginin bir garantisi yok. Rus ruleti oynamaktan farksız bir iş. O yuzden insanlara direk bu ilaclari onermek yerine tam anlamiyla ne oldugunu anlatmak gerekir yoksa hic bir zarari yok diye anlatip insanlari etkilersen vebali buyuk olur ama tam anlamiyla bilgilendirme yaptiktan sonra kisi kullanir kullanmaz tamamen kendisine bagli sorumluluguda ona aittir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben eczacı değilim, ilacın sponsoru da değilim. yan etkilerini göze alabilen kullansın, neden daha önce kullanmaya başlamamışım diyecektir. şak diye dökülmeyi kestiği gibi, ayva tüyü saçları da kalınlaştırıyor.

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Tam da demek istedigim bu. Zaten saç ugruna psikolojisi iyice bozulan insanlara kesin çare buymuş gibi anlatmanız ve o insanlarinda caresizlikten farkinda olmadan cinsiyet degistirme hapları kullandiklarindan haberleri olmamaları. Propecia, proscar, finasterid, dutasterid, xpecia, saw palmetto, procapil vs vs bu ilaclarin isimleri farkli olabilir ama yaptiklari işler hemen hemen aynı hepsi erkeklik hormonunu baskilayarak saç dokulmesini durdurur sac çikartir. Genç arkadaşlarıma kesinlikle bulaşmamalarını söylüyorum sizde forumda önerirken daha dikkatli olun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marmara bölgesinde saç ekimi için önerdiğiniz bir yer varmı? En geç ekim ayında bu işi halletmek istiyorum. Yakın zamanda ekim yaptırıp önerisi olan varmı? Fiyat, genel işleyiş vs. Kafanın ön ve arka tepesine ekim yapılacak.


    Örnek olarak şu fotodaki açık bölgelerin benzerine ekim yapılacak diyebilirim. Öneri ve bilgilere açığım.

     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • Hakan Doğanay ekibine yarın sabah benim ekimim olacak , umarım memnun kalırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stillwest -- 13 Eylül 2022; 15:25:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stillwest S kullanıcısına yanıt

    Sonuç nedir hocam ?


    Memnun musunuz peki, saç ekim merkezi ve doktorların bilgileri hakkında...

  • evet maalesef hocam :(

    ben iki ay önce bi yerde ekimimi gerçekleştirdim, şu an normal süreçte ilerleme var, bir kaç ay sonra iyi sonuçlar görürsem ekim merkezinin ismini verip tavsiye edecem, en azından merdiven altı ekim yerlerine gitmesin buradaki insanlar

  • merhaba bende ektirmeyi düşünüyorum hamid aydında sizce nasıl olur ekim bana benzer arkadaşlar yorum yaparsa çok iyi olur ve hamid aydın hoca da ektirenler varsa aydınlatabilirse sevinirim iyi forumlar

     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • yasin77x Y kullanıcısına yanıt

    hocam senin kafa uçak pisti gibi apaçık. hiç ekim işine girme, parana yazık edersin. usturaya vur tertemiz gez. bu kafaya ekim olur diyen dr'ların diploması yırtılıp atılmalıdır.

  • yasin77x Y kullanıcısına yanıt

    Bu seviyede açık bir kafa saç ekimiyle düzeltilemez. Anca öne görüntü amaçlı 3000 kök falan ektirirsin geri kalanıda çok sırıtır ve anlamıda olmaz. Bizim işyerinde biride aynen böyle bir kafaya ekim yaptırdı. Tamamen boşa masraf+çile+boş beklenti. Bende saç ektirdim oda ektirdi. Onunki tamamen boş gereksiz işlem hergün görüyorum adamı şuan şok dökülmesi yeni bitmek üzere. Çok gereksiz oldu adama.

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    BENDE öyle düşünüyorum hocamda sorayım bir dedim yinede

  • çok teşekkürler hocam saolun protez falan deneriz artık napalım

  • yasin77x Y kullanıcısına yanıt

    protez saç kullanışlı değil hocam. ilk takıldığı gün gibi kafanda durmaz, saçlar eskidikçe görüntü kötüleşir, kafanda kaşıntı yapar. protez saç tarkan gibi maddi durumu çok iyi ünlülere uygundur çünkü onlar istedikleri zaman protez saçlarını yenilerler, haftada bir bakım yaptırırlar ama normal vatandaşın gücü buna yetmez.

  • yasin77x Y kullanıcısına yanıt

    Protez saç gördüğüm kadarıyla fakirler için tam bir çile işi. Zaten en iyisinin bile 6-7 ayda kıllarının dökülüp çöp olduğu söyleniyor. Masrafı, bakımı, uğraşı ve bunca çilesine rağmen gerçek saç olmaması gerçeği var. Birde altta kalan gerçek saçlar hava almayıp ölüyor falan.

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    anladım gocam smp ye görüşünüz nedir peki saolun

  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    tamamdır hocam smp ye görüşünüz nedir

  • yasin77x Y kullanıcısına yanıt

    Smp dediğin saç mezoterapisi ise o da bir para tuzağıdır. Kardeşim maalesef senin için artık çok geç, kelliği kabulenmeli ve bu şekilde mutlu huzurlu yaşamalısın. Ustura jilet pırıl pırıl gez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin77x Y kullanıcısına yanıt

    Saç simulasyonu ilizyon gibi, efekt gibi birşey. Kabaca saç olmayan bölgelerde deri altı mikro boyutta boyanarak uzaktan bakışlarda sanki saç varmış gibi efekt oluşturuluyor. İstek ve ihtiyaca göre 1-2-3 seansta bu efekt yapılabiliyor. Haftaya bugün Şişlide arkadaşın kafasına yaptırmaya gidicez bu işlemi. Toplum içinde kafanın sırıtmamasını sağlayabilir ama ortada bir saç yok tabikide. Yakından bakıncada belli olur muhtemelen. Birde boyanın kalıcılığı kalitesi ve seansa göre 3-5 yıl deniyor. Dövme gibi deride ömür boyu kalmıyor. Çok çok çok psikolojini etkiliyorsa deneyebilirsin. Ama çokta matah birşey beklememek lazım. Genelde saç ekiminden sonra sırıtan seyrek bölgelerin sırıtmaması için öneriliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 1 Ocak 2023; 17:17:53 >
  • Arkadaslar, Selamlar

    Konuyu uzun uzadiya okudum, inceledim. Benimde nacizane tavsiyem, klinik, doktor, merkez ne derseniz deyin o gun basinizda olan ekibin marifeti sonucu guzel sonuclara ulasabiliyorsunuz. Ben esim vasitasiyla ilgileniyorum bu konuyla, sizlere en dogru yolu gostermek icin destek olabilirim. 10 seneden fazla hem Turkiye’de hem de Misir’da kendi ekibiyle bu isi yapiyoruz, tamamen butik bir is yapiyoruz ve en onem verdigimiz sey dogru yontem ve dogru soylem.

    FUE yontemi ile sac ekimi islemini Atasehir/Istanbul da gerceklestiriyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20562057205820592060
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.