Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • anliyorum fathieagle sadece senin icin degil hepimiz tek bir seferde en iyisine ulasmaliyiz. ama ekonomik durumumuz ortada. en iyi ve ne ekonomik olanini bulabilirsek daha iyi olacak.

    ama tek atimlik kursunum kaldi diye dusunme kendini strese sokma. sadece sactan degil sakaldan, gogus ve omuz killarindan dahi ekimler yapilabiliyor artik. henuz ulkemizde bununla ilgili yeterince uzman yok sadece.hadi onlari gectim sac klonlama teknigi gelecek yakin zamanda tek bir telden onlarca yuzlerce sac teli yapilabilecek tabi onlarda ilk ciktiginda biraz tuzlu olacaktir ama careler hicbir zaman tukenmeyecek.

    kim ne derse desin ben bunu bir estetik mucadelesinden ziyade bir hastalikla baş etmeye calismak gibi goruyorum. ve her derdin bir devasinin oldugunu dusunuyorum. internette bir arastirin goreceksiniz yanlis yontemler eski tekniklerle insanlarin saclarini oyle bir hale getirmislerki bu adama artik hicbirsey yapilamaz derken ehil ellerdeki operasyondan sonra sacim var diyen adamdan daha guzel saclara kavusmuslar.
  • Moy hocam yeni fotoların gelecek mi bekliyoruz... Birde sen istanbuldamı yaşıyorsun seni gelip görebilirmiyim yakından özelden pm atabilirmisin cevabını..
  • öncesini ve sonrasını paylaşalımm
  • Yeni resimler lütfen.
  • Ekim yaptıran arkdaşlar hayırlı olsun umarım sonunda istediğiniz görüntüye ulaşırsınız.
    Ben bu konuyu uzun zamandır araştırıyorum bende size doktor tavsiyesinde bulunayım.
    Eğer çok aşırı güvendiğiniz bir cerrah yoksa micromotor tekniğinden uzak durun derim fabrikasyon iş yapmaları çok yüksek ihtimaldir.
    Yaptıran arkadaşların yorumlarını okudum ama görüştükleri merkezler yok 4000 ekeriz yok 5200 ile rekor kırdık gibi iddaalı yorumlarda bulunmuşlar ama ekime gelince sizden 3000 alabildik demeyi biliyorlar...
    bak sen Allahın işine !
    Bahane hazır nede olsa donör alanınızda o kadar saç yok ama müşteriyi ayarlamaya gelince 5000'de ekeriz derler.
    Arkadaşlar lütfen böyle şeylere inanmayın fabrikasyon iş yapan hiçbir merkez tek seansta 3500 üzerine çıkamaz zaten size şu kadar ektik dediklerindende emin olamazsınız kanıtlamadıkları sürece.
    Benim bildiğim micromotor tekniği ile tek seans 4800 greft alıp rekor kıran bir doktor var o da Alp Aslan bunuda resimler ile greftleri tektek sayma imkanı vererek kanıtlamıştır internetde videoları var bakabilirsiniz.
    Ekimden sonra toplam greft rakamını gösteren garanti belgesinide veriyorlarmış ve kendi saçlarınıda ekibine ektirmiş çok hoş gözüküyor.
    illa micromotor derseniz ona yaptırmanızı tavsiye ederim 6000 greft naklettiği bir kaç hasta resimlerini gördüm adamlardaki değişimi görseniz burda 6000 varmı demeyi bırakın 6000 ile bu kadar dolarmı diye düşünürsünüz.
    Greftde tek seans ekim rekoru 5600'dür o da Alvi Armaniye ait, dünyanın en iyisidir 1000 greft'inede 15.000 dolar alır yani bu işler o kadar kolay değil.
    Ben Zekeriya Kul ve Hakan Doğanay arasında kararsızım ikiside genel bir plan çıkartıyor ihtiyacın olan rakam nedir 4000 greftmi bunu 4 güne bölüyor hergün ortalama 1000 ekim yapıp titiz çalışıyor motor kullanmadan hem tüm greftler alınıyor hemde çok ince uçlu kalemlerle deriye en yakın açıyla ekilerek doğal ve yoğun bir sonuç ortaya çıkıyor.
    Ekilen saçın açısı çok iyi ayarlanmazsa 10.000 de ektirseniz saçların açısı yüksek olduğundan seyrek gözükür olabildiğince yatay ekilen saçsa açıklık alanı çok daha iyi kapar ve yoğun bir görüntü verir.
    O açıyı vermekde o kafadan tek seansda bilmem kaç bin greft almakdan çok daha teknik bir detaydır.
    Zekeriya hoca çok saygı duyduğum bir doktor hakan hocanın adı ise son zamanlarda sıkca duyuluyor o da kafamı karıştıran bir doktor.
    1 cm2 içine 120 greft nakli yapabiliyor yani normal bir insan saçının sıklığında nakil gerçekleştiriyor inanmayanlar için ekim videosu sayabilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=-E2XyjDwDaQ
    Araştırmalarıma göre Alp Bey'in ücreti 1.3 TL tek seans micromotor ile yapıyor ekilecek alan çok genişse donör alanın sıklığına göre 2. seansda 6500'lere çıkabiliyor.
    zekeriya kul ve hakan doğanayında dediğim gibi bir kaç günlük program yapıp tiziz iş çıkartıyor ama greft başı ücretide 1 euro ama netde bunlara ektirip memnun olmayanı yada şikayet edenide duymadım.
    Alternatifleri belirtmek istedim sağlık şakaya gelmez ucuz diye ektirip sonra ektirdiğinizi geri çıkartmak için doktor aramasıda var internet böyle insan kaynıyor.
    Atillla hocada iyidir ama atilla hoca saç teli ekiyor diye biliyorum greft değil
    saç tel ekimi çok daha doğal görünür gerçi ama öylede açıklık alanı geniş hastalarda seyrek görüntü veriyor.
    Atilla hocada keser hoca gibi yoğunlukdan ziyade doğallığı ön planda tutuyor zaten keser açıklık alanı geniş hastaya ekim yapmıyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeNOzGuRuM -- 16 Ekim 2010; 17:26:38 >
  • Bilgiler icin tesekkurler..
  • yaklaşık 2-2,5 hafta önce saç ekimi yaptırdım...çok araştırdım 6-7 yerlede görüştüm ve şunu gördüm...bütün merkezler aynı şeyi söylüyor ve hiçbir saç ekim yeri net bilgi vermek istemiyor...
    ve anlaşıncaya kadar inanılmaz profosyoneller ama o koltuğa oturduğunuz anda herşey çok amatörceye dönüyor...
    ben ünvanı olan bi plastik cerrahın muayenehanesinde anlaşarak özel bi hastanede ekimi yaptırdım...muayenehanede-hastanede istanbulda lüks bir semtedir...öyle ayak takımı bi yerde değildi...plastik cerrahta saç ekiminde çok duyulmuş biri olmasada sonuçta bi plastik cerrahtı ve mevcut saç ekimi yapan plastik cerrahlar arasında ünvanı en iyilerdendi...bende buna güvenerek ekibide düzgün olur diye seçmiştim...ama dediğim gibi yanıldım...henüz ekimin ne olduğu belli değil açıkçası yani kötü ekim oldu diye yazmıyorum...anlaşıncaya kadar olan süreçle anlaştıktan sonraki süreç arası büyük fark var ve bi çok yerde de böyle...

    bana yaklaşık 3000 graft ekildi...yaklaşık 4000 milyar verdim...size tavsiyem ekim yapmayı birkez daha düşünün...çook zor...10 saat sürdü benim operasyon...o uyuşturma iğneleri berbat bişey ve o tvlere çıkan kişilerede inanmayın...hiç acı yok filan hikaye...
    ve uyuşturucu iğneler 1-2 kere vurulmuyor veya yarım saatte uyuşturup sonra ekim yaptırmıyolar...defalarca yaptılar birde benim uyuşmakta zorluk yaşadığım için normaklde 30-35 vuruyolarsa bana rahat bi 50 vurmuşlardı o uyuşturuma iğnelerinden....ve dayanıklı biriyimdir ama inanılmaz acıyor...hatta artık uyuşmamasına rağmen ses çıkarmamaya çalışıyorum alım yapılırken enseden...tekrar iğne olmasın diye tabii birde şişirme olayıda var uyuşturma iğnelerinden sonra...
    ve bazı arkadaşlar yok 2500 yok 3500 ekim yaptık sonuç şöyle oldu böyle oldu diyoo..
    şunu unutmayın iş ekimle bitmiyor...ilk 3-5 gün yatmak işkence hatta il 2 gün imkansıza yakın...şişmesin diye sağa sola dönemiyoısunuz...
    enseyi hissedemiyosunuz....koltukta 10-15 er dakika uyumaya çalıştım 2 gün boyuncca askerliğe dönüş yaptım yani...ve yatarken çok dikkatli olacaksınız çünkü ekim yapılan yere en ufak temas o köklerin düşmesine sebep oluyor...ve tepedeki ekime 10 gün boyunca dikkat etmeniz gerekiyıor.
    10 gün boyunca düşen greftin yerinde saç çıkmaz...haliyele boşa ektirmiş olursunuz...insan uykudada ne yaptığını bilmeden kafasına dokunsa veya yastığa sürtse tepeyi bütün emek para acı boşa gider...
    ben 2.ekimide düşünen biri olarak artık yaptırmam kesinlikle gerekirse 0 a vururum saçımı...
    yaklaşık 2 haftayı geçti ama hala ensede hafif ağrı var...ve plastik cerrah seçmeyin boşuna kolay kolay hiç bi plkastik cerrah giripte saç ekmiyor malesef...ekibi yapıyor şanslıysanız belki kanal açmayı o yapar...bu çoğu için geçerli...anlaşmadan önce sorsanız plastik cerrahlarımız yapıyor ekimi der hastaneler...AMA KOCAMAN YALAN...
    benim açımdan tek teselli ekilen saçların düzgün çıkması ve birazda olsa tepeyi kapatması...onun içinde 8 ay bekliyeceğim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carlsteiner

    Benozgurum saç teli nedir , greft nedir?

    greft bir bölgeden başka bölgeye nakledilen dokuya verilen isimdir
    saç ekiminde donör bölgeden çıkartılan saç folikülleri başka bölgeye nakledildiğinde isimde bu şekilde adlandırılıyor.
    Greftlerde saç teli yer alır.
    1'li , 2'li , 3'lü ,çok nadir 4'lü ve 5'li olur.
    Saç ekimi sırasında saç çizgisinin olduğu bölge saç teli yani tekli greft ile doldurulduğu taktirde daha doğal bir saç çizgisine ulaşılır yapay durmaz.
    Artık işini doğru yapan bir çok merkez saç çizgisini bu şekilde dolduruyor.
    Arkaya doğru gidildikce 2'li az miktarda 3'lü greftler kullanılarak daha yoğun görüntü verilir ama bunun yoğun kullanılmasıda doğalıkdan uzak bir görüntü verir.
    Tamamen hesap kitap işleri sendeki ihtiyaca ve beklentiye göre bir planlama yapıp ona göre bir düzenleme yapılır.
    mesela 3000 greft ekime örnek verilirken ortalama 6000 saç teli derler yani 1'li ve 3'lü greftlerde kullanıldığı için 2'li greftleri baz alırlar.
    Buda 3000x2=6000 saç teli oluyor.
    Buda kişiye göre değişir sendeki greftler genelde tekli ve 2'lidir bendekiler 2'li ve 3'lüdür senden 4000 saç teli çıkarken benden 9000'de çıkabilir.
    Bu uç bir örnek tabi standart olarak greft sayısını 2 ile çarpıyorlar ama sonuç yanıltıcı olabilir.
  • merhaba arkadaslar, ben Belcikada yasiyorum. Yasim 34.
    Sac ektirmek istiyorum.
    iyice forumlar ve sitelere basvurdum.

    galiba Bogaz ici tip merkezine gidecegim.
    Burasi 3000 - 3500 greft söylüyor.
    Greft basi 1TL ve %8kdv

    fotolar

    http://i51.tinypic.com/11t4v0h.jpg
    http://i52.tinypic.com/2wqr3m1.jpg
    http://i52.tinypic.com/2empqut.jpg

    Orada yaptiran var mi?
    Bu forumu okuduktan sonra özel Ensar hastanesinede email gönderdim thanx moy!

    Ne yapcagimi pek bilmiyorum.baya da heyecan var..

    Ankaradaki Dr Kesere de email gönderdim (dermaplast.com galiba) Bu dolturu cok tavsiye ediyorlar Belcikada.
    Fakat greft basi 3EURO! isityor. yani bir araba fiyati


    Bu arada, Antalya bölgesinde iyi bir hastane var mi?
    internettewww.hairtransplantation-turkey.com buldum. Antalya benim icin daha intresan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey69 -- 20 Ekim 2010; 0:14:36 >
  • Ben Haziran ayında ekim yaptrmıştım , kesinlikle birebir mmmas arkadasıma katılıyorum resim ekleyemedim kusura bakmayın ekleyceğim demiştim .. Su an ben ekimden memnunum ama dediğim gibi bir kısımda şişiklik tam inmedi genel olarak sorunsuz ve kapandı ..
    Ekim hiç kolay değil benim de 8 saat sürdü ve bildiğin ameliyat .. lokal anestezi .. Uyuşturma süreci berbat bir olay !! Yusuf yusuf .. bilmem kaç taane kafadan iğne yedim sayısını sayamadım o derece ... Son birer birer tavuk nasıl yolunuyor onun gbi saçınızın tellerini alıyorlar :) sonra diğer kısımlara ekiyorlar.. gıcık bir operasyon .. Tekrar söylüyorum Basit değil !!
  • ozzyouz, nerede yaptirmistin?
    edit: ah evet, b i tip merkezi.

    kac greft ve kac para verdin? temiz bulmadigin yerler, operasyon odasi mi yoksa yattigin oda falan mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey69 -- 20 Ekim 2010; 10:58:53 >
  • merhaba..
    bu forumu biraz okudum yok mikro motor şöyley alınıyormuş fabrikasyonmuş yok 3000 greftmiş falan filan, ben uzun süredir saç ekimi yapan biri olarak mikro motorsuz bu işi yapmak zor, mikro motorsuz 1000 greftin üstüne çıkmak imkansız, forumda söylenildigi gibi 3000 grefti fue yöntemi ile alamazlar...
    Piyasa greft ve kök ayrımının ne oldugunu bilmeyen saglık teknisyenleri mevcut, bence bu forumda yazanların çoguda saglık teknisyeni, yok surada ektirdim yok burada ektirdim diye müşteri topluyorlar.
    Dikkat edin 3000 greft alıp 1500 ytl ye ekiyormuş, bunlar yalan dolan ben o paraya sadece lokal anestezisini yaparım. Bana saç ekimi yapacaklar veya plastik cerrahiyi ilgilendiren konularda soruları için pm atabilirler. Dogru bilgiye ulaşmak öyle internet sitesindekileri okuyarak, forumdaki yazılara okuyarak ulaşmak zor.
  • haklisin plastic surgeon ama bilgi bulmak zor.
  • Valla bir sürü yer var insan karar veremiyor. Ben istanbulda ikamet ediyorum şurada vermişler bir iki adresi : saç ekim merkezleri istanbul bilemedim ne yapsam.
  • ben galiba vazgececem ..
    gercekten korkmaya basladim yuv
  • plastik cerrahide söyle bir deyiş vardır ankarada bilimsel istanbulda filimsel işler döner diye.. ama son zamanlarda ekmek aslanın agzında olunca istanbuldaki adamlarda işi ciddiye alıp iyi yapıyorlar. takıldıgın konular olursa bana özelde de mesaj atabilirsin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plastic_surgeon

    plastik cerrahide söyle bir deyiş vardır ankarada bilimsel istanbulda filimsel işler döner diye.. ama son zamanlarda ekmek aslanın agzında olunca istanbuldaki adamlarda işi ciddiye alıp iyi yapıyorlar. takıldıgın konular olursa bana özelde de mesaj atabilirsin..


    plastic_surgeon anestezi paranizin masallahi varmis; unutmayin buradaki insanlar en kaliteli yeri en uygun fiyati ariyorlar yani malum fiyat/performans dengesi.arkadaslarin bircogu kendi hikayelerini anlatiyorlar zaten reklam icin gelenin agzinin payini veriyoruz siz caninizi sıkmayin.kliniginizde mukemmel isler yapabilirsiniz (ki henuz boyle bir kanitiniz yok) ama fiyatta bu iste belirleyici bir faktor.yoksa millette biliyor hic ugrasmadan gidecegi kisileri merak etmeyin. pm atmiyorum, ama sakincasi yoksa bir adres gibi birsey verinde inceleyelim hizmetlerinizi..
  • ayrica operasyondan korkan arkadaslara bir cift sozum var;

    bende henuz ekim yaptirmadim.suan gitsem kapidan kovulurum cunku suan yogun bir dokulmem yok ve sacsiz alanim fazla degil. yinede ne yaparsam yapayim biliyorum eninde sonunda kaybedecegim. bu arada 2 yildir bu forumdayim ilk defa soyluyorum bir biyologum.

    vaktinde niye yaptirmadim vah tuh diyeceginize aklinizda varsa ektirirsiniz olur biter.elbette surec sıkıntılı olacak kolaymi gule oynaya isler bitsin.

    suan saclarimin tedavi, bakım ve beslenme nedeniyle eskisine gore cok iyi. inanin az bir fark bile oyle bir etki yapiyorki anlatamam tehlikeli olabilir
    o yuzden paraniz varsa ve daha oncede paylastigim mesajimda dedigim gibi size uygun sartlar sunuluyorsa ektirin. zordu mordu diyenler gecmise donseler yine ektirecekler belki doktoru veya merkezi degistirecekler ama yinede ektireceklerdir
  • Hasta fotoğrafları koymak yasak sitelere, ankarada isteyen varsa gösterilme izni olan hastaların fotoğraflarını göstereyim.. o lafın gelişi anesteziyi 1500 ytl ye yaparım kısmı(anestezi ekibi sedasyon için 400ytl alıyor). Anestezi ağrıyı filan çok azaltmıyor ama uyuyorsun ve birsey hatırlamıyorsun( saç ekimini kimin yaptığınıda hatırlamıyorsun) bunlar mesleki sırlar. Bir plastik cerrah meme ameliyatından ortalama 5000ytl burundan 3500ytl alır süre olarakta bu ameliyatlar 2 saat sürer. Şimdi sana soruyorum 2 saatte ortalama 2000ytl cebe atan adam kalkıp 8-9 saat saç ekimi yaparmı? Sonuç olarak ne kadar ekmek o kadar köfte. Dr. Muttalip Keser bu işi ilk yapanlardandır, deneyimldir bu konuda bütün işi kendi yapar o yüzden o fiyatı ister, ama 1000 greft(yaklaşım 2300 kök eder)(1000euro) fazlasınıda ekmez. Ben bir defa ekibimizle( 2 plastik cerrah 1 pratisyen ve 1 saglık memuru) 3500 greft ektik(8000kök) ( fut+fue ile) 14 saat sürdü. Sonuç iyi ama dayanılacak birsey degil, dikkatin dagılıncada işler yolunda gitmiyor.

    -
  • pazar payi buyuk ve iyi kotu rekabet gelisiyor. cevremde sac sorunu olan ve halletmek isteyen o kadar cok insan varki gogus ve burun olaylari ile kiyaslanamaz.gerci sizler daha iyi bilirsiniz. plastik cerrah degilim doktorlara ve yaptiklari işe saygim vardir; ama cerrahlarimizin 8-9 saatte alip degermi dedigi paralar icin insanlar bazen üç bazen beş ay çalısıyorlar ve insaatlerde dikkat dagildigi zaman iskeleler cok tehlikeli olur.
    yani yapan yapiyor umarim siz isinizi kaliteli yapiyorsunuzdur.ankaradayim ve arastiriyorum soran kisilerede iyi kotu dilim dondugunce bilgi veriyorum. sizlerinde isi bilen birisi olarak aramizda olup degerli bilgilerini paylasmasi bizi mutlu eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrahan18 -- 21 Ekim 2010; 0:52:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.