Şimdi Ara

iPhone'da TTY Özelliğini Kapatamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ikinci el 16gb beyaz iphone aldım ve sağ üstte TTY işareti sürekli duruo.onu kaldırmak istiyorum internette biraz araştırdım Settings>Phone'dan off konumuna getirin diyorlar ama öle bi seçenek yok telefonumda...3.0.1 sürümü yüklü telefonumda.yardımcı olursanız minnettar kalıcam..şimdiden teşekkürler..



  • kimse yokmudur ya bilen?aynı işaret olan fln?:(
  • Arkadaşım konuyu biraz daha açarmısın
    TTY ne oldugu anlamadım
    ama tahmin etiğim kadarıyla
    telefonda bazı özelikleri açıp kapatmak istiyorsun mesela telefon,intenet, Wi-Fi .vs gibi bunun için Telefonuna Cydia da SBSettings programını kurman lazım
    kolay gelsin
  • TTY Teletype kısaltması. iphone TTY özelliği ile duyma engelli kişiler tarafından da kullanılabilir. Bu özellik normalde sizin de baktığınız gibi settings->phone altında olması lazım ama 3.0 ile bunu kaldırdılar. iphone os yükseltmesi yapılırken büyük ihtimal açık kalmış ve kapatamıyorsunuz. bunu kaparmak için şu an gözüken en iyi yol reset settings to default ile kapatabilirsiniz. Jailbreakli ise programlar vardır bu özelliği kapatmak için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazygaddar

    TTY Teletype kısaltması. iphone TTY özelliği ile duyma engelli kişiler tarafından da kullanılabilir. Bu özellik normalde sizin de baktığınız gibi settings->phone altında olması lazım ama 3.0 ile bunu kaldırdılar. iphone os yükseltmesi yapılırken büyük ihtimal açık kalmış ve kapatamıyorsunuz. bunu kaparmak için şu an gözüken en iyi yol reset settings to default ile kapatabilirsiniz. Jailbreakli ise programlar vardır bu özelliği kapatmak için.

    versiyon yükseltmeden sonra back up yaptıysanız ondan görünüyordur restore yapıp back up ı yüklemezseniz sorun ortadan kalkar
    tabi eger resetlemeden sonra da düzelmezse önce resetleme yapın çok daha pratik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutech -- 3 Eylül 2009; 23:05:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.