Şimdi Ara

Telefon Nakil İşlemi İçin Mevcut Borcun Kapanması !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonumu ve Adsl Hattımı Mevcut Evimin 30 Mt İlerisindeki eve Naklettireceğim.Aynı Mahalle Yani.Telekoma Gittim ve Nakil İşlemi İçin Mevcut Borcun Kapatılması Gerekiyor Söyledi Bana.Böyle Birşey var mı Yoksa Bu Telekom Çalışanı Bize Yanlış Bilgimi Veriyor.Ben Devir İşlemlerinde Borcun Kapatılması Gerektiğini Biliyorum...



  • Kimsenin Bir Bilgisi Yokmu Bu Konuda...
  • Nakil:
    Telefonların şehir içi ve şehirler arası nakil istekleri, tarifesi karşılığı nakil ücreti tahsil edilmek kaydıyla karşılanır. Nakil ücreti, naklin gerçekleştirilmesinden sonra düzenlenecek ilk fatura ile tahsil edilir.Tarifesi karşılığı aylık kira ücretlerinin ödenmesi halinde, telefonların numaraları değişmeden aynı ve farklı ile nakil istekleri kabul edilir.

    Telefon Nakil talepleri 31.12.2008 sonuna kadar ücretsiz olarak karşılanacaktır.

    http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/BireyselUrun/Evde/Ses-Hizmetleri/Telefon/Ev-Telefonu/ozellikleri




  • Telefonun biriken faturalarını ödemeye çalışmaktan başka çare yok gibi.zaten bu durumdan zarar edilen bir durum söz konusu değil.
  • Evet ödedim zaten şuan sıkışık olduğum için şuanlık ödeme taraftarı değildim.Nakil işlemini hallettim.Ben hem nakil hem devir işlemi yapacaktım ama adsl aboneliğinin deviri yapılmıyormuş, şimdi interneti iptal edip telefonu devir yapacağım.İnterneti iptal ettirebilmek için de il merkezine gitmem gerekiyor.Neymiş telekom bayilerin elinden iptal etme yetkisini almış.Ya ne arıza bi şirket bu, millet iptal etmesin diye hertürlü oyunu oynuyor size.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.