Şimdi Ara

Caner: Fenerbahçeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray bir transferi daha noktalandırmak için geriye sayıma başladı. Sarı-Kırmızılılar CSKA Moskova'nın Türk yıldızı Caner Erkin'in transferini bitirmek için Volkan Yaman'ın ayrılma kararını bekliyor.

    Volkan Yaman'ın takımdan ayrılmasından sonra Caner'i kadrosuna katması beklenen Galatasaray'da Haldun Üstünel'in oyuncu ile her konuda anlaşma sağladığı ifade edildi.

    Öte yandan Star TV Spor Müdürü Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu Futbolig'de dün gece ekrana gelen görüntüler ve Caner Erkin'in geçen sezon devre arasında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

    CANER: "FENERBAHÇELİYİM"

    Galatasaray'a transferi gündemde olan CSKA Moskovalı Caner'in geçen sezon devre arasında Futbolig'den Ertem Şener'e verdiği röportajda "Ben küçüklükten beri Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe'nin Avrupa maçları beni bir başka heyecanlandırıyor" demesi dikkat çekti.







  • Bunu bize gelince de diyebilirse bu adamdan şüphe etmemek lazım
  • olabilir.profosyonel olması yeter bizim için.ha fener talipse fenere gitsin.zorla güzellik olmaz.
  • babası,abisi,kendisi hepsi fanatik fenerbahçelidir bizzat tanıyorum abisi de eski futbolcu hatta.babası okudugum ilkokulun müdürüydü.caner patlama yapınca transfer ücretleriyle memlekette sinema zinciri kurdular alısveris merkezlerinde arada gidiyoruz tabi,abisi milli takım esorfmanlarıyla kasada :)
  • önemli değil, umarım aynı açıklamayı Galatasaraya gelirsede yapar, o zaman ne kadar düzgün karekterli biri olduğunu anlarız..
  • aynen katılıyorum , tabi işini de layıkıyla yapması gerekli.
    quote:

    Orijinalden alıntı: gstrance

    önemli değil, umarım aynı açıklamayı Galatasaraya gelirsede yapar, o zaman ne kadar düzgün karekterli biri olduğunu anlarız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.