Şimdi Ara

PSP FAT 1000 için yedek parça nereden bulabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 2004 haziran ayında almış olduğum Psp Fat 1000K modelinde ki konsolumun d-pad ini değiştirmeyi istiyorum. Psp'yi ilk çıktığı andan beri kullandığım için d-pad i artık problem çıkartmaya başladı. Özellikle Street Fighter ve ona benzer oyunları çokca oynayan biri olduğumdan dolayı d-pad artık hassasiyetini yitirmiş durumda. Psp için yedek parça satan güvenilir bir yer söyler misiniz acaba? D-pad dışında bir problemim yok şimdi bir tek bunun için yeni bir Psp alınmaz zaten az para da değil o nedenle yanlızca onu değiştirsem uzun bir süre daha kullanabilirim Psp'yi diye düşünüyorum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



  • http://www.endem.net/Products/PSP-Button.aspx Endem'de yedek parça bulabildim ama fiyat yazmamışlar çok pahalı olacağını tahmin etmiyorum gerçi. Endem'i bilirim eski bir firmadır ama bir kaç Psp oyunu dışında yedek parça alımı gibi bir alışverişim olmamıştır buradan yedek parça alıp problem yaşayan var mıdır aranızda?
  • d-pad yön tuşlarımı yoksa xokare üçgen mi oluyor ona göre birşey söyleyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PLATINIUM

    d-pad yön tuşlarımı yoksa xokare üçgen mi oluyor ona göre birşey söyleyeceğim.


    D-pad yani sol tarafta bulunan yön tuşları
  • http://www.dealextreme.com/products.dx/category.603
    istediğin parçayı doğru anladıysam $1.40 dealextreme ile ilgili daha fazla bilgiyi forumdan bulabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helion

    http://www.dealextreme.com/products.dx/category.603
    istediğin parçayı doğru anladıysam $1.40 dealextreme ile ilgili daha fazla bilgiyi forumdan bulabilirsin.

    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20150

    Senin aradığın şey burda
  • istanbula avrupa yakasındaysan khalkedon a git, bakırköy de.Mutlaka yardımcı olur.
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Yurt dışından ürün almaya pek sıcak bakmıyorum o nedenle ülkemizde ve mümkünse İstanbul içinde bir mekan belirtirseniz çok daha iyi olacak. Khalkedon'u da biliyorum ama hiç alışverişim olmadı arayıp parçanın fiyatını öğreneceğim onun dışında bana yakın bir yerde olan Endem'i de arayıp d-pad in fiyatını öğreneceğim. Aranızda hiç yön tuşlarının hassasiyetini yitirdi eskisi gibi değil diyen yok mu? Tabi bunun için Psp'yi uzun süre kullanmak gerek ama benim durumunda olan başka arkadaşlar yok mu bunu merak ediyorum doğrusu.
  • Benim de D-Pad sağa doğru basılı kalabiliyor bazen, değiştirmem gerekiyor. Evelden dealextreme'den ürün almıştım, yaklaşık 2 haftada geliyor ve gerçekten çok ucuz. Ancak çin malı ürünler olduğu için çok da kaliteli birşey beklememek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka

    Benim de D-Pad sağa doğru basılı kalabiliyor bazen, değiştirmem gerekiyor. Evelden dealextreme'den ürün almıştım, yaklaşık 2 haftada geliyor ve gerçekten çok ucuz. Ancak çin malı ürünler olduğu için çok da kaliteli birşey beklememek lazım.


    Psp'nin orjinal parçası olması çok önemli benim için o nedenle Endem ve Khalkedon'da orjinal parçalar bulunuyorsa bunlardan birini tercih edeceğim muhtemelen. Uzun bir süre yeni bir Psp almayacağım için şu an kullanmış olduğum 1000K modelini elden geçirmek benim için en doğrusu olacak ama bunu yaparken orjinal parçalar kullanmak istiyorum elbette.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.