Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.009
Cevap
50
Favori
204.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2/13



    Fena bir bölüm değildi. Sürpriz sonla bitti. 7/10 puanım. Geçen seneden beri yaptıkları "ezberleri bozma"ya devam ediyorlar. Galiffrey'in kurucuları hakkında konuşuyorum. Klasik seriyi izlemedim ama bildiğim kadarıyla Galliffrey'i Alpha, Omega ve the Other(Alpha'yı uydurmuş olabilirim. Omega dedim mi hemen Alpha da derim ya da tam tersi) kurmuştu.
    Timeless Child'ı duyduğumu hiç hatırlamıyorum. Bir köşeye koyalım bunu. Öylesine söylenmiş bir laf değil bence.

    Master'ı o fenotiple Nazi üniforması içinde görünce gülmemi tutamadım. Yine de 4. sezonda gördüğümüz gibi Master'ın insanları etkileme olayıdır, diye düşündüm. Ona yakın bir şey çıktı. Next. Master'ın Galiffrey'i mahvetmesi bölümün asıl olayı ve ilginç. Hangi silahla yaptın aga? Ya Galiffrey'in savunması patatesmiş ya da Master birilerinden yardım aldı. Bu Spylar olabilir mi? Ne zaman işbirliğine giriştiklerine dair bir bilgi hatırlamıyorum. Master kötü de olsa, hayırsız evlat da olsa doğduğu yeri pek severdi önceden(yine klasik seriden bağımsız olarak). Ne yapmış yani Galiffreyliler adam mı öldürmüşler?

    Allah aşkına Graham'ın ajan ayakkabılarıyla ateş ettiği sahne neydi öyle? Çok saçma ve banaldı. Lazerli ayakkabısıyla sanki silahla havaya uyarı atışı yapar gibi ateş ediyor :D. Barton'ın adamlarının kafalarını patlatacak, eritecek haberi yok. Bir de Chibnall yaptığı akılsızlığı fark etmiş olacak ki, sonunda Graham, Yaz ve Ryan Doctor'un ne olduğunu öğrendiler. Bunlar da ayrı bir sığır ha. Neyin nesi olduğunu bilmediğiniz birisiyle niye evrende takılıyorsunuz gençler, dedeler?
    Master'ın herkesi küçülttüğü sahneye bir şey diyemiyorum, zira Doctor Who'nun böyle esprileri hep var. 10. Doctor 3D gözlük kullanıyordu dünyayı kurtarmak için . Biraz da bütçe meselesi.

    Dikkatinizi çekerim, Barton'ın hikayesi bitmedi. En sonda planı bozuluyordu ve kaçışa hazırlanıyordu. Galiffrey'i o kurmuş olabilir. Chibnall'dan beklerim böyle bir şey ahahah.
    Doctor'un kendi kendine konuşup espri yaptığı sahnelere bak. Komik misin Doctor? Be mature bacım be mature.
    Sezonun asıl hikayesi güzel olacak gibi. Geçen seneki DW aynı geçen seneki Fenerbahçe gibi. Unutun geçen seneyi. Öyle bir şey yaşanmadı.
    Başka bir şey aklıma gelmedi. Okuduysanız da okumadıysanız da teşekkürler, iyi günler efendim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 6 Ocak 2020; 17:50:33 >




  • Hocam ben hala
    master geri nasıl döndü onu anlamadım Missy master I bıçakladı, ama master da Missy i rejenere olamayacaksın diyerekten vurdu. Yalan mıydı yani
    imla için kusura bakmayın mobil sürüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djarum Menthol -- 7 Ocak 2020; 5:24:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Djarum Menthol

    Hocam ben hala
    master geri nasıl döndü onu anlamadım Missy master I bıçakladı, ama master da Missy i rejenere olamayacaksın diyerekten vurdu. Yalan mıydı yani
    imla için kusura bakmayın mobil sürüm
    Estağfurullah, kimsenin imlasını kafaya takmam ama imla hatası yapanlar, sinirimi bozan tiplerse hiç acımam .
    Doğru, ben de geçen hafta, ikinci bölümde onu açıklarlar diye düşündüm ama o konuya hiç değinmeden geçtiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Djarum Menthol kullanıcısına yanıt

    zaman çizgileri farklı, ölen kişi masterın gelecegi, bu gelen de başka bir master. Önceki sezonlarda da doktor ölecegini bilip herkese zarf gondermisti whatever bir yerde toplanin diye ve o zaman cizgisindeki doktor da gelmsiti. [spoiler]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Hocam zaman çizgileri farklı olsa, en son galifreye ne zaman gittiğini, cep evrende olduğunu nasıl bilecek. Hepsini geçtim eğer farklı zaman çizgisinden olsa galifreyin yerini bulamaması lazım kayıptı çünkü? Düşüncem bu yönde keşke bazı şeyleri cevaplasalar oturup bekledim bölüm boyu karşılıklı konuşsunlar da cevap duysak diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün doktorları sevmiştim halbuki ben. Bu nedir abi, bu figuranlar kim böyle ? Politik doğruculuk koysunlar dizinin adını. Doktor efsanesini hiç etmesinler artık. Sanki kötü taraf kazanmış ve resmen intikam alıyorlar gibi doktordan. Bitirin abi daha fazla hasar vermeyin şu içimizdeki efsaneye. Capaldi ile bitti işte niye zorluyorsunuz.

    Doktorun yanında her zaman 1 yardımcı karakter olmalı. Arada gelip gidenlere de eyvallah ama. Tardisi esenyurt minusbuslerine çevirdiniz amk. millet ayakta gidiyor. Tardis dayanamayıp birkaçını uzay boşluğuna atsa keşke.
  • Arkadaş o kadar dizi film var baş karakteri kadın biz soruyor muyuz neden erkek değil diye? Bu ne arkadaş dizi de beyaz ve erkek düşmanlığı yapılıyor resmen bir önce ki doktor efsaneydi. Matt david bunlar efsaneydi kardeşim bu kadın karakteri değildi. Dizi kötü olduysa kesinlikle bu kafadan dolayı. Kaç senedir güzel giden bir şey eşeğin aklına gelmeyen bir şey kimin aklına geldi ya? Ayrıca hintliden siyahiden geçilmiyor dizi arkadaş yemin ederim 21. Yüzyıl siyahi lgbt+bütün alfabeler hintli ve çinli yüzyılı oldu resmen her konuda eziyorlar valla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBeg -- 8 Ocak 2020; 21:53:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevdiğim, çocukluğumun geçtiği diziyi politize ettiler Dizide ingiliz kalmadı, Doktor elden gitti :(
  • 11x03


    Güzel fikir kıpırtıları olduğu kadar ıslak odunla dövmelik salaklıkları olan bir bölümdü. Gezegenin gelecekteki yıkılmış Dünya olması fikri, yerlilerin mutasyonu devam eden insanlar olması fikri güzel. Burayı yapan anam benle ilgilenmedi o yüzden buradaki onlarca masumu da öldüreyim tesisi de yok edeyim kafası, bir kişi için sınırlı oksijen kaynağı olmasına rağmen yaşlısı genci hep beraber yollara düşme fikri, ortalık çarşamba pazarına dönmüş her delikten yaratık fırlayan bir ortamda bunlar yüzünden ölümle yüz yüze gelmiş GÜYA akıllı çocuğun trip atarak kendini dışarıya atması fikri temiz sopalık, böyle ıslak meşe odunuyla hemde.

    Bölüm yazarı chibnall değil ama yine ısrarla bir şey olur ve o bölümde TARDIS kullanılmaz saçmalığı ısrarla devam ediyor. Dizi sanki bunun üzerine kurgulanmış. Kadın Doctor un çilesi bu herhal en büyük yardımcısı olmadan yanındaki süzmelerle bir yerlerde mahsur kalmak.




  • 12x3


    Yeni serideki belki de en kötü bölümdü. Artık yazmadan duramadım. Zaten beklentim iyice düştü derken yine de beni şaşırtmaya devam ediyorlar. Şu rezalet bölümü nasıl anlatsam bilemedim. Ben elime kamera alsam 0 sinema bilgimle daha güzel bölüm çekerim.

    Bu kadar berbat senaryo yazamazsın. Çok net bu. Özel efekti parasızlıktan yapamadın diyelim, çok iyi oyuncularla da yüksek fiyata anlaşamadın diyelim. Yahu bari senaryoyu adam gibi yaz. İlkokul çocuğu ancak bu kadar yazardı. Abartmıyorum, o kadar kötüydü. Bu kadar kopuk bu kadar anlamsız bu kadar duygusuz bir bölüm yok DW tarihinde.

    Bitirin diziyi madem. Başladık bir kere devam ediyoruz dizinin kaç yıllık hatrı için ama resmen işkence artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 13 Ocak 2020; 19:17:18 >




  • Eee, evet. Bu bölüm aslında şakaymış. Neyse geçelim. Next!

    Edit: Oha, bölüm IMDB'de 10 üzerinden 4.9 almış. Hakikaten kimse beğenmemiş. Modern serinin en kötü bölümü olabilir. Daha kötüsünü yapana kadar en kötüsü bu. Haydi Chibnall, daha kötüsünü yapabilirsin!
    Parayı ilk iki bölüme gömmüşler galiba. Kamera teknikleri de FELAKETTİ.

    Edit: 4.3 imiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 22 Ocak 2020; 20:47:55 >
  • 12x4 :/

    Sıkıcı buldum. Geçenki bölümü hiç beğenmesem de sıkılmamıştım. Ben 10/6 verirdim ama IMDB'de tam 7 puan almış.



    Edison'un iş adamı olduğunu biliriz de gerçekten gözünü para bürümüş birisi mi bilmiyorum yahut Tesla bu kadar pıçı pıçı mı i have no aydia.


    Whatevaa, velhasılıkelam bık dım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebookta DW sayfasinin yorumlarina baktim biraz. Yarisi Jodie'nin ne kadar hatali tercih oldugundan, kalan yarisi da yazarlardan sikayet etmis. Bi tane guzel yorum gormedim...

    Jodie geldiginden beri izlemiyorum, dogrusunu da yapiyorum anlasilan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12x05 Vinay Patel chibnallı döve döve zorla bir tane DW bölümü izletmiş herhal.


    Sonunda lan ben Doctor Who dizisinde çalışıyorum diye aklına geldi herhalde chibnall dürzüsünün. Yine abukluklar vardı ama Kadın Doctor! un ortaya çıkması bunları gölgede bıraktı bu bölüm için. Görünüşe göre bizim bildiğimiz 13. Doctor 13. Doctor değilmiş (Aslında bir Doctor daha vardı sıralamada görmediğimiz; Rowan Atkinson) ya da sezon sonunda mesela yani çekecekler. Judoon lar, Nihayet Captain Jack Harkness, Cyberman, gizemli geçmiş, bir çeşit zaman oyunları. Döve döve DW bölümü yazdırmışlar sonunda.

    Ya da bütün keramet Vinay Patel de chibnall hala DW da olduğunun farkında değil. (Bu seçenek çok daha mantıklı bana göre.)




  • Bu sezondan sonra doktor değişecek mi bir bilgi var mı?
  • Bu sezon da devam hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar günü gününe takip ettiğim diziyi şimdi "aaa evet böyle bir dizi vardı hakikakten" dedim.
    Yorumlara baktımda hala aynı tas aynı hamam devam ediyor heralde
    Eski güzel günler ...
  • Çıldırmamak elde değil bu dizi doctor who falan değil. Doctor who sjw parodisi olur anca. Hele araya ayıp olmasın diye aldıkları tek ingiliz beyaz amca resmen benim ne işim var burda der gibi oynuyor.

    Capaldi'nin olduğu sezonlarda çok iyi değildi ama arada birkaç tane iyi bölüm oluyordu üstüne capadi şov izliyorduk her bölüm.

    DİZİ ÖLDÜ ARTIK VURMAYIN ŞEREFSİZLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 3 Şubat 2020; 22:40:12 >
  • 12x06 yı izledim rahatlıkla diyebilirim bir önceki bölümün kerameti Vinay Patel miş, chibnall mal gibi yanında durmuş sadece.


    Dışkı gibi bir bölümdü ama ne dışkısı olduğunu tanımlayamadım bir türlü. chibnall ve başka birinin senaryo diye kağıda tükürdüğü bu şeyin bir kısmında yaz denen süzme kendilerini zor dışarı attıkları mekana içeride elimde tuttuğum bir şey vardı önemli bir şeydi alamadım! içeride bize ateş edenler vardı ama ben içeriye TEK BAŞIMA girip onu alacağım 1 saat sonra buluşuruz dedi TARDIS ile bir yere gidecek olan Doctora bizim Doctor da tamam 1 saat sonra buluşuruz ama tek gitme dedi içeride arkadaşının patlayarak öldüğünü gören hiç tanımadıkları bir kız ben gelirim dedi bizim Doctor buna da tamam dedi bindi TARDIS e çekti gitti.

    ALLAH BELANIZI VERSİN! SİZE BU DİZİYİ EMANET EDEN BBC Yİ BÜTÜN KRALİYET AİLESİ GONDİKLESİN

    Bu sahneden sonra plastik 8. kıta muhabbeti plastik sorununu filan işlemeleri küfürdür, tıpkı bölümdeki aptal saptal müzikler gibi şakadır. Bölümdeki diğer saçmalıkları yazmaya gerek kalmamıştır.

    chibnall feministmiş Doctor u kadın yaparak kadınları yüceltmiş filan. HADİ LEN chibnall dünyadaki en büyük kadın düşmanıdır herhalde, muhtemelen annesinden bile tiksiniyor olabilir o derece düşman kadınlara. 50 yıllık Doctor Who külliyatını tuttu Aptal Sarışının Maceraları yaptı dürzü. Jodie nin yerinde olsam 38 yerinden bıçaklardım bu kansızı.




  • Çok güzel diziydi. Ta ki doktoru kadın yapana kadar...
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.