Şimdi Ara

REHİN KALDIRMA İŞLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
11.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün araba alacağım ve bu işi ilk defa yapıyorum. Herhangi bir kazık yememek için birçok işlemi öğrendim; ancak en önemli soruma cevap bulamamdım: Arabayı ilk sahibi koç finanstan çektiği kredi ile almış ve kredinin geri ödemesi henüz bitmiş. Adam rehin kaldırma kağıtını almış ancak trafikten ruhsatı değiştirmemiş. Bugün noter satışı alacağım ama bu işleri ilk defa yaptığımdan mıdır nedir aklıma bin bir türlü hinlik geliyor. Rehin kaldırma yazısı sahte olabilir mi? Koç finans durduk yere borç çıkarır mı çıkarırsa kime çıkarır arabaya mı yoksa adamın tc kimlik nosuna mı? şikayetim var sitesinden koç finans için yazılan şikayetleri okuyunca onlara da güvenim kalmadı pek.

    bu belgenin gerçekliğini nasıl doğrulatabilirim ya da gerek var mıdır? çok mu psikopat davranıyorum? ama çok para veriyor insan bir pürüz bütün heyecanı mı kaçırır üstüne de sinir bindirir. Kimisi noterde zaten adam borcu yoktur diye satacak sana diyor boşuna paranoya yapma? ya da noterde böyle bir ibareyi yazdırabilir miyim hazırlanan belgeye? bu konudaki görüşlerinizi merakla bekliyorum.

    Bir de şu var ben bu alım satım masraflarını nasıl düşürebilirim ne yapmalıyım? nasıl kırparım :) ? saygılar...







  • Valla birkaç saat içinde bu bilgi bana lazım? yardımcı olabilecek kimse varsa sevinirim. Yoksa gerek kalmayacak olan olacak hep beraber göreceğiz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.