Şimdi Ara

Lazimbana.com da Dextrose Çılgınlığı Başladı !!! Beyninizi Besleyin !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Neden Dekstroz Tablet?

    Yüksek enerji kaynağı olan Dekstroz çiğneme tabletleri, alındığında anında eriyerek çok kısa sürede kana karışır.
    Beynimiz, yanlız ve yanlız dekstroz'la beslenir ve günde 120-150 gram dekstroz'a ihtiyaç duyar. İşte bu ihtiyacın bir kısmı Dekstroz çiğneme tabletleriyle karşılanabilir. (Kaynak: Gesundheit in Wort und Bild Nr.7/1993 Sayfa 6)
    Ders, ödev ve sınav öncesi alınacak 6-7 adet Dekstroz çiğneme tabletleri öğrencilerin zihinsel yeteneklerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlar.
    Tüm spor aktivitelerinde kas hücreleri saf ve yoğun enerjiye ihtiyaç duyarlar. Antremanlardan ve maçlardan önce alınacak 10-15 adet Dekstroz çiğneme tableti, fiziksel performansı belirgin bir şekilde yükseltir ama asla doping değildir. Avrupa ve Amerika'da bütün sporcular tarafından kullanılır.
    Dekstroz çiğneme tabletleri her yaşta görülen unutkanlık, dikkat dağınıklığı, yorgunluk, bitkinlik gibi aktivite ve konsantrasyon azalmalarına beyin ve kas hücrelerini en üst düzeyde besleyerek normale dönüşünü hızlandırır.
    Çalışanlar, uzun yolculuklarda araç kullananlar fiziksel ve zihinsel yorgunluk çekerler. Bu durumlarda en doğru ve sağlıklı çözüm Dekstroz çiğneme tabletleridir. İhtiyaç duyulduğu kadar alınabilir ve etkisini hemen hissettirir.
    Özellikle çok heyecanlanan kişilere, kalabalık önünde konuşma yapacak olanlara, iş toplantısı stresini yoğun yaşayanlara, piyano veya herhangi bir enstürman çalan kişilere, sahne yapacak olan ve enerjiye ihtiyacı olanlara , sporculara, kan şekeri düşenlere, öğrencilere, konsantrasyon toplamada zorlalanlara, dikkati çabuk dağılan kişilere, sınava girecek öğrencilere, uzun yol söförlüğü yapanlara (yolda dikkati kaybetmemek için ) tavsiye edilir. Ayrıca yorgunluk, halsizlik, güçlüksüz hissediyorsanız Dextrose Tableti kullanmanızı öneririz.
    Diyet yapan kişilerde ani şeker düşmesi olabilir, bu durumlarda Dekstroz tabletlerden 3 adet alarak kan şekerlerini normal düzeye çıkarmaları tavsiye edilmektedir.
    Dekstroz çiğneme tabletleri ilaç değildir, tamamen doğal bir üründür. Tüm aile bireyleri güvenle kullanabilirler.
    Diyabetikler için hekim tavsiyesi önerilir.
    Seçkin eczanelerde bulunur.
    Çeşitleri: Vitamine C ( C Vitaminli) , Magnesium ( Magnezyumlu) , Calcium ( Kalsiyumlu)


     Lazimbana.com da Dextrose Çılgınlığı Başladı !!! Beyninizi Besleyin !!!







  • arkadaşım almanyadan bir kaç paket getirdi tadı orta işe yarar mı diye sorarsan ben hissetmedim. fazla bir işe de yaramaz bence.
    zaten içindeki dekstrozun dozu baya düşük.
  • Millet glukoza isim takmış tablet yapmış satıyo yahu Üzüm yiyin arkadaşım bol bol dekstroz var Glukoz yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kardelen G. -- 8 Ağustos 2009; 11:43:23 >
  • kan şekerini tavan yaptırır çok güzel yağlandırır dekstorz basit şekerdir performansa etkisi 20dk yı geçmez 20-30 dk sonra da halsizlik ve ani performans düşüşü boy gösterir. enerji siteyen pirinç yesin , makarna yesin, yulaf yesin. düzenli tüketilirse gece yarısı bile sabah kalkmış kadar zinde olurrsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.