Şimdi Ara

Erepublik (Çevrimiçi Siyaset Oyunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, sizlere içinde Türkiye'nin de bulunduğu internet üzerinden ücretsiz olarak oynananabilen bir çevrimiçi oyundan bahsetmek istiyorum.En baştan söylemek gerekirse, oyun tamamen siyaset,ekonomi ve tartışma(makaleler aracılığı ile) üzerinedir. Oyun, şuan dünya çapında onlarca ülkeden binlerce kişi tarafından oynanmaktadır. Oyunda iki amacınız olabilir, birincisi ekonomik olarak güçlenip şirketler kurarak ülkenizde kapital bir güç haline gelmek, ikincisi ise siyasi partiniz aracılığı ile ülkenizin politik olarak geleceğini tayin edebilmektir.

    Oyunun Vikipedi üzerindeki tanıtım yazısı:

    Erepublik çok oyunculu, web tabanlı siyaset oyunudur. Oyun, 2007'nin sonunda kullanıma sunuldu. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çeşitli ülkeler arasında yaşanan politik, ticari ilişkileri farklı bir boyutta simüle etmektedir. Oyunda ayrıca savaş modülü de bulunmaktadır. Oyunda başlangıçta sıradan bir işçiyken bir başbakan, general, holding sahibi, gazete yazarı olabilirsiniz.

    Üye olmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki link aracılığı ile kayıt olduğunuz takdirde hem ben, hem de siz 5 altın kazanacaksınız. Oyun hakkında yardım almak,soru sormak isteyenleri Halk Enstitümüze bekleriz.Halk Enstitüsü için msn grup adresimiz; group331517@groupsim.com
    Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim...

    Kayıt adresi : eRepublik Kayıt

    Güncel dünya haritası :http://www.egobba.de







  • eger imzandan kayıt olursanız bana gelen 5 goldun 3 ünü size atıcam ki bu 500 try gibi inanılmaz bir rakam ediyor..
  • ego her konuya yazmana gerek yok
  • bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.