Şimdi Ara

Milano lpg ecu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar. 2 seneden biraz fazla bir suredir milano lpg kiti kullanmaktayim. Hemen hemen bu ikisene sorunsuz kullandim diyebilirim.ufak tefek bir kac sorunun disinda bir sorun yoktu. 2 senede sadece 20 bin km yol yaptim.
    1-2 gundur arac lpgye gecerken stop edecek kadar devir dusuyor. Genelde de stop ediyor. Gazda da vuruntulu calisiyor ve cekistende dustu arac.
    Montaji yapan yere gittim. Usta bakti, bilgisayara takti.unutmadan soyleyeyim gazdan benzine gectigi anda da baya bir silkeleme yapiyor.
    Usta bilgisayarda ugrastiktan sonra basta motoru yikattin mi , motor tamir gordu mu diye sordu? Yok dedim.biraz daha bakti...
    Enson ekran da gazda ve benzinde enjeksiyon zamanlarini gosteren 2 yatay cubuk ve karsilarinda surekli degisen milisaniye cinsinden rakamlar vardi. Bu rakamlar 3.2-3.7 arasinda surekli degisiyordu. Tabi bu rakamlar benim icin ya da sizler icin bir anlam ifade etmiyordur. Ama usta beni bir yere yonlerdirdi. Ve gidecegim ustaya 'milsaniyeler gidiyor' de dedi.sorunun ecu den oldugunu soyledi.tabi garantinin bitmis oldugundan bunun maliyetinin de 400-500 tutacagini soyledi.
    Zaten 10 gun sonra askere gidiyorum . Bunun icin bu kadar masraf su asamada yapmam. Ama sanki saatle ayarlanmis gibi 2 sene sonra ecunun ariza yapmasi hem de bu kadar az km yapmisken bana biraz tuhaf geldi. Yarin bir diger ustaya gidecem. Bakalim insanlah baska bir yerdendir sorun.
    Bir sey daha sormak istiyorum bu sekilde kullanmak zararli olur mu arac icin? İstaya sordum yok dedi ama ben simdilik benzinde kullaniyorum. Bu arada benzinde sorun yok.
    Arac 2002 307xr otomatik. Bakimlarini da yaptirmistim







  • dunden beri antipullıtion hatasi da vermeye başladi.yarin tekrar goturcem ustaya .işin ilginc tarafi cekişte dusus devam ediyor gibi ama gazdan benzine ya da benzinden gaza gecişlerdeki tekleme kayboldu.sadece rolantide gazda iken hafif bir sarsıntı var.
  • milano bir zaman e-gas ecu kullnamkata idi seninki milono ecumu olmassa e-gas servisine git
  • Uzerinde milano yaziyor ekunun. Ama senin dedigini bir arastiracagim. Tesekkur ederim
  • bugun yine servise gittim.sorun cozuldu gibi.gecişlerde ki sarsilma yok oldu.dunde gitmiştim.dun usta biraz gazi açmişti.ariza lambasını sondurdu.15 20 km sonra tekrar yandı.bugun tekrar gittim tabi.bu sefer baya ugraşti.bilgisayarda ben de takip ettim biraz.ilk bilgisayara baglandıgında gaz enjeksiyon zamanı ıle benzın enjeksiyon zamanı arasında bay fark vardi.benzin enj.zamanı 3.70ler civari degişiyorken ,gaz enj.zamanı 5,2 civarlarinda dolanıyordu.bunu sordum ustaya dedi ki bu degerler ne yakadar yakın olursa o kadar iyi.
    ecuye reset atti.baştan bir ayar yapti.şuan bu degerler birbirlerine cok yakın.arabanın cekişide artti baya.
    umarim bi da ariza işigi yanmaz.ama suan herşey yoluna girdi gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.