Şimdi Ara

(Usta sorusu) iphone şarj oluyor ama açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 buçuk senedir iphone 2g kullanıyorum birçok arkadaşımın iphoneunu unlock ve jailbreak yaptım ama kendi sorunumu çözemiyorum. telefonumun şarjı yüzde 9 daydı şarja taktım yarım saat kadar. Şarj oluyor gösterdi ama şarjı hiç artmadı sonraki saatlerde de pili bittiği için kapandı. Şarja taktığım zaman kırmızı pil göstergesi çıkıyor şarj oluyor görünüyor ama ne gösterge ilerliyor ne de telefon açılıyor. Birkaç kere 3.0 a tekrar restore yaptım sonra da 2.2 ye downgrade fln ama işlemler bittikten sonra hep aynı gösterge durumuna geri geliyor. Fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Tel 3.0 a geçtikten 5 gün sonra oldu bu durum.



  • 1.1.4 dus ziphone ile refurbish yap yani fabrika ayarlarina al baskada bi cozumleme aklima gelmiyo birde sarja tak iphoneu tamamen kapat oyle sarj olsun eger olursa tabi ama once bu islemi yap olmasa 1.1.4 e inersin kolay gelsin
  • PC nin usb sinden şarj ediyorsan eğer ucuna o gerekli aparatı takıp prizden şarej etmeyi dene..
    Bana da olmuştu bi kere sonra baktım prizden şarj oluyor bişiler yapmıştım düzelmişti ama hatırlayamadım en azından bu yöntemle yazılımsal sorun olduğunu anlayabiliriz bi bakıma..
  • Deneyeceğim her iki yöntem de teşekkür ederim yardımlar için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.