Şimdi Ara

Haksız Yere Account um İptal Edildi Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar uzun süredir wow oynamam rağmen orjinal servera yeni başlamıştım xavius serverinda oynuyordum baslıyalı 14 gün fln olmuştuki 62 level rogue um vardi ama account um gerçek para karışılığı oyun içi gold, powerlevelling, reputation veya honor alım veya satımı nedeniyle iptal edildi.ben bunların hiçbirini kesinlikle yapmadım sadece herkesin kullandığı questhelper ve zygor in-game guide gibi addon ları kullandım.şuanda mağdur durumdayım ve yeni serial alcak paramda yok ne yapabilriim birisi bana yardım edebilirmi?www.wow-europe.com dan account support sayfasindan 3 tane msj attim ama cvp gelmedi ilk attigim msj in üstünden 6 gün gibi bir süre geçtiç aşağıya msj in orjinal kopyasını koyuyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler


    Account Name: ***********
    Type of Violation: Involvement in online trading activities
    Investigation Concluded: 16/07/2009
    Consequences for Account: Account Cancellation

    It is with regret that we take this type of action, however, it is in the best interest of the World of Warcraft community as a whole, and for the integrity of the game, that your access to the World of Warcraft servers be cancelled.

    Online trading refers to the exchange of in-game content for real world money, and includes, but is not limited to, the sale or purchase of gold, the sale or purchase of experience in the form of powerlevelling, and the sale or purchase of honor points, reputation or items.

    Account access is the responsibility of the account owner and account sharing is against our Terms of Use (http://www.wow-europe.com/en/legal/termsofuse.html). Therefore, should you believe someone other than yourself (the account owner) has committed this violation of the Terms of Use with your account, these sanctions would still apply, as our action is taken against the account, not the individual.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefurious67 -- 27 Temmuz 2009; 1:55:50 >







  • hesabı satın aldıysan yapacak birşey yok. ki sanırım satın almışsın.

    ancak böyle bi durum sözkonusu değilse tek yapman gereken derdini anlatmak ve beklemen. böyle birşey yapmadıysan, veya hesabı satın almadıysan mutlaka roguene kavuşacaksın emin ol :)
  • hayır hesabi satın almadım orjinal olarak aldım oyunlarla birlikte wow + tbc olarak. acaba birisi xavius ta char varsa veya char acıp gm e ticket atarak durumu anlatabilirmi?
  • sen trial alıp görüşebilirsin
  • Accountun gold sellerlar tarafından hacklenmiş , büyük ihtimal xaviusda gold satıp siteleri yazıyorlar . Bir keresinde benimde başıma gelmişti , ingilizcesi iyi olan birini bul ve blizzard'a mail at onlar ilgilenecektir. Accountunu büyük ihtimal geri alırsın karakterinde kaç gold ve kac lvl olduğunu yazmayıda unutma çünkü delete yapabiliyolar gold satıcıları ayrıca asdasdak diye saçma sapan karakter açıyorlar, accountunu geri aldığında sakın bilgisayarındaki WoW dan girme , hemen format at büyük ihtimal keylogger olabilir , hddye iyice format at çünkü bazıları formatla bile gitmiyor daha sonra birde iyibir virüs programı kur. geçmiş olsun ama accountunu alırsın büyük ihtimal.
  • inanılmaz ve ilginç bir durum arkadaşım. ama benim başıma bundan daha farklı bir olay gelmişti. benim bilgisayarda virüs proğramı yüklü değildi. biliyorum kardeşim iyimisin hem wow orjinalde oynayacaksın hemde virüs proğramı kullanmayacaksın işte salaklık kullanmadık biz ve ACC m hacklendi. o kadar ahım şahım değildi lvli 35 falandı o zamanlar. ama ne kadarda olsa orjinal olduğu için çok üzülmüştüm. ben zannediyordumki knight gibi gittimi gider acc sanıyordum. ama beni billizard çok şaşırttı. adamlara mail attım hemen. inanırmısınız adamlar bana 10 dakika içinde geri föndüler ve bana acc mi yeni şifresiyle birlikte verdiler PSİKOLTRX arkadaşımın dediği gibi hdd ye full sildim yeniden tertemiz bir windows kurdum. Billizarda firmasına bu konularda % 100 güvenebilirsin arkadaşım. o işte bi oyun dalga dümen vardır. yapmadıysan zaten buraya topic açmazsın... Saygılarımla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.