Şimdi Ara

!!! TTNET Müşteri Memnuniyeti !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık üç ay önce ttnet in iki kat hızlı internet kampanyasından yararlanarak 24 aylık taahhütle 12 aylık indirimli 2 mb 4 gb kotalı tarifesine geçtim.iki aydır netteki işlemlerinden ötürü epey kota aşınca TTNET in şu son kampanyasına bi göz gezdirdim ve 8 mb'e kadar net limitsiz tarifsine geçmek istedim, ancak TTNET çağrı merkezini aradığımda aldığım cevap şu " kullanmakta oldugunuz taahhütlü paketin 12 ayı dolmadığı için tarife değişikliği yapamıyorsunuz " peki nasıl taahhütümü iptal ettirim dedim cezası farkı neyse ödeyim iptal edin dedim kullandıgım tarifeyi cevap olarak bu sefer " ancak adsl aboneliğinizi kapatırsanız taahhütünüz iptal olur " SÜPER cevap tı teşekkürler dedim kapadım.bizim ülkemiz neden böyle hiç bi kurum düzgün işlemez müşteri memnuniyeti hep lafta kalır, beş kuruşluk taahhüt başıma bela oldu şimdi hattı kapat işin yoksa bidaha aç bidaha bağlantı ücreti !!! ne yapabilirim bi alternatifim varmı arkadaşlar ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost41 -- 25 Temmuz 2009; 9:29:25 >







  • geçen günde bende aradım, kalın sesli gereksiz adamın biri çıktı hiçbirşeyden haberi yok orda oturmuş çay içen gereksiz tipler ne kadar yardımcı olabilirlerki
    memleket batmış bu tarz olaylar artık beni şaşırtmıyor
    Müşteri memnuniyeti mi?-var mı öle bişey?
  • işleminizi bide online olarak site üzerinden yapin belki olur. bazi müşteri yetkilileri gercekten bazen bu olaydan bilgileri olmuyor. bazılarının oluyor, karmasik bi durum. büyük ihtimalde sana bilgisiz biri gelmiş olabilir.
  • O taahhütde bu bilgiler yazıyor zaten. Sen 12 ay boyunca tarife değişikliği yapmayacağına dair imza atmışsın. Suçu birazda kendinde aramalısın. Ayrıca 4gb kotalı tarife kullanan birinin 1mbit den fazlasını kullanmasına gerek yok. Sonuçta kotalı kullanıyorsun, download yapmıyorsun ki ne gerek var 2mbit e. Şu durumda aboneliği iptal ettirip farklı hattan tekrar sıfırdan istediğin paketi kullanabilirsin. Tabi yeni hat parası ve ödenmemiş faturalarını ödemen gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 25 Temmuz 2009; 16:44:15 >
  • ya neden bizim eskisehirde hep karşıma inanılmaz bilgi ve ilgili insanlar cıkıyor nedenbende sizler gibi
    dalga gececek bir dopik acamıyorum
  • İstanbulda hi-one çok o yüzdendir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.