Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.466
Cevap
60
Favori
790.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Samsung 55c7000 televizyonum ve techisat conax modülüm var. Teledünya tüm paketlere sahibim. Ancak otomatik arama yaptığımda toplam 152 dijital tv 5 radyo ve 31 analog tv bulabiliyorum.
    Dijital kanallar arasında teledünyada belirtilen eurosport gibi bazı kanalların bulunmadığını farkettim.
    Bunlar için ne yapılmalı? Ülke ayarları dijital ve analog için ne olmalı? Full mü şebeke taraması mı yapılmalı?
    Tam olarak 474, 498, 514 ve 522 mhz deki kanallar eklenmiyor.
    Bu frekansları manuel tarattığımda da (256 qam 6900 symbol rate) hiç bir kanal bulunamıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic kullanıcısıyım ve aynı sıkıntı bende de var. Ulusal kanalların hemen hepsini sıkıntısız izliyorum fakat 24tv gibi bazı kanallarda ses var görüntü yok diyor. Tv nin güncelleştirmesi güncel diyor ayrıca yeniden kanal taraması vs yaptım yardımcı olucak arklara şimdiden tşkler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • playdead kullanıcısına yanıt
    full yada şebeke taratman gerek... bendeki TV'dede o kanallar elle eklenmiyor... ki TV arçelik...
  • vestel 48pf8575 marka tvye uygun conax modül alacağım.kanal geçiş hızı uygun olan bir marka tavsiyeniz var mı ? önceki mesajlarda aktepe forumdaş techinisat ı övmüş ? vestel tvde başka model conax modül kullananlardan kanal geçiş hızı yorumları alabilir miyim ?

    bir güzel sorumda şöyle olacak.conax modülü kira ödemek yerine kendim alıp türksat yetkililerin kuruluma gelmesini bekleyeceğim..bu zıkkımlar şifre felan kırıyormuş,acaba sorun yaparlar mı ? (biliyorum kendileri de modül kiralıyor ama farklı model kiraladıkları için benim muhtemel alaacğım techinisat markaya sorun çıkarırlar mı ?)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeViLsGuNs -- 27 Haziran 2019; 9:39:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeViLsGuNs

    vestel 48pf8575 marka tvye uygun conax modül alacağım.kanal geçiş hızı uygun olan bir marka tavsiyeniz var mı ? önceki mesajlarda aktepe forumdaş techinisat ı övmüş ? vestel tvde başka model conax modül kullananlardan kanal geçiş hızı yorumları alabilir miyim ?

    bir güzel sorumda şöyle olacak.conax modülü kira ödemek yerine kendim alıp türksat yetkililerin kuruluma gelmesini bekleyeceğim..bu zıkkımlar şifre felan kırıyormuş,acaba sorun yaparlar mı ? (biliyorum kendileri de modül kiralıyor ama farklı model kiraladıkları için benim muhtemel alaacğım techinisat markaya sorun çıkarırlar mı ?)
    Ben Technisat kullanıyordum, şimdi artık Turkcell TV+ kullandığım için modülü kullanmıyorum ama sizinle tecrübelerimi paylaşayım.

    Aynı modülü önceleri Samsung LED TV'de kullanıyordum, kanal geçişleri çok yavaştı, birkaç sene sonra TV bozulunca Vestel 47PF9090 modelini aldım. Modül aynı olmasına rağmen kanal geçiş hızı gözle görülür şekilde arttı. Yani kanal değiştirme hızı sadece modüle değil aynı zamanda televizyonun hızına da bağlı anladığım kadarıyla.

    Ben de modülü kendim Karaköy'de bir satıcıdan satın almıştım. Türksat'a modülüm olduğunu söyledim, kutu getirmediler, benim modülüm ile bağlayıp gittiler, sıkıntı olmadı. Şimdi durum değişti ise bilmiyorum.




  • merhaba..siz bilgili bir abiye benziyorsunuz :) modem konusunda da yardımcı olur musunuz ? ebuu ya da netmaster herhangi bir modeli,wifi 2 duvar yan odadan çeken bir marka-model tavsiye eder misiniz ? kullandığınız eski modemleri satmadıysanız docsis 3.0. ise almaya talibim bu arada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeViLsGuNs

    merhaba..siz bilgili bir abiye benziyorsunuz :) modem konusunda da yardımcı olur musunuz ? ebuu ya da netmaster herhangi bir modeli,wifi 2 duvar yan odadan çeken bir marka-model tavsiye eder misiniz ? kullandığınız eski modemleri satmadıysanız docsis 3.0. ise almaya talibim bu arada.
    İlk kablo modemimi kendim Hepsiburada'dan satın almıştım, Netmaster marka ama onun zamanı geçti. Sanradan Türksat'tan taksitle alarak Docsis 3.0 modem kullandım ama şu anda boşta değil, babamlarda gerekli olduğu için onlara verdim.

    Ben tünel kalıpla yapılmış birçok duvarı beton olan bir dairede oturuyorum. Türksat'ın verdiği 3.0 modemi evin ortasına yerleştirmeme rağmen gene de sıkıntı oluyordu. Bence bu tip evlerde bir veya iki tane tekrarlayıcı kullanmak gerek.

    Şimdi Turkcell TV+ ve Superonline Fiber kullanıyorum, modemin televizyonun yanında durması gerekiyor diğer odalar için bir tekrarlayıcı kullansam da tam verimli olmadı. Ethernet kablosu çekip eski modem ile arka odalara interneti dağıtmayı düşünüyorum.




  • Aktepe kullanıcısına yanıt
    o tekrarlayıcıda client router fonksiyonu varsa o şekilde bağla daha iyi performans verir... + wifi hizmeti daha iyi olur...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür ederim, araştırayım bir.
  • merhaba üstadlar, conax kartım ile zgemma h7s cihazımda otomatik kanal taraması yaptığımda 474mhz deki kanallar eksik kalıyor. manuel tarama yaptığımda da aynı şekilde ekleyemiyorum sinyal 0 gösteriyor. nasıl düzeltebilirim bu problemi acaba teşekkür ederim?
  • conax kartın kanalların bulunmasına etkisi yok benim bildiğim kadarıyla. conax sadece şifreyi çözer.
    senin sorun sinyal sorunu. kablo bağlantısını kontrol et. öyle bir dene.
    kartta sorun olduğunu düşünüyorsan (olmazda) kart takılı olmadan kanalları bir ara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aksu01

    conax kartın kanalların bulunmasına etkisi yok benim bildiğim kadarıyla. conax sadece şifreyi çözer.
    senin sorun sinyal sorunu. kablo bağlantısını kontrol et. öyle bir dene.
    kartta sorun olduğunu düşünüyorsan (olmazda) kart takılı olmadan kanalları bir ara.
    aynen hocam sorduğum soru zaten 474 mhz kanallardan sinyal alamamam. iyi ifade edememişim. conaxtan yakınıyormuşum gibi olmuş
  • İnşallah ilgilenen bir arkadaş olur.

    5 sene önce teledünya yayınlarını 46F6650 Samsung TV üzerinden seyrediyordum sonra başka bir yayın aldığım için kullanmadım conax modülü. Bugün yeniden teledünya abonesi oldum. İlk olarak kurulumda sorun yoktu yayında şimdi "OA servisleri görüntülenemiyor" hatası alıyorum. Var mıdır çözümü?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart arızası çıkabilir...
  • Arkadaşlar ilginç bir konu var. Panasonic plazma TV 2010 model, Kablo TV conax üyesi oldum. Ürün süper ancak, kanal 24, 360, TV4, TV Net ve daha birkaç kanalda ses var görüntü yok “şifreli yayın” yazısı çıkıyor. İşin daha garibi aynı televizyonun uydulusu abimde var. Turksat üzerinde aynı kanallarda uyduda ses var ekran siyah “video sinyali yok” yazısı çıkıyor. Bu kanalların durumu nedir böyle bilginiz var mı? Çözüm öneriniz var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zeki Bnkt HACPJ Z kullanıcısına yanıt

    Kanalların video codec'ini televizyon gösteremiyordur. Televizyonun yazılımını güncelleştirerek sorun çözülebilir de televizyon modeline ilişkin daha yeni bir yazılım da olmayabilir. hd kutu ile izleyerek bu sorunu aşabilirsiniz de netlik tek kumanda açısından modül daha pratiktir. modül de ise kanal geçişi hd kutudan yavaş olur. ikutu modül kadar nettir de onun da ücreti daha fazla. ikutu'nun wifi bağlantısı yok. modem ile ikutunun ethernet ile bağlanacak yakınlıkta olması ya da farklı kablosuz cihazı ikutu'ya bağlayıp, ikutu ile kablosuz bir bağlantı sağlamak gerekiyor.

  • aslannn A kullanıcısına yanıt

    Merhabalar...Ben de aynı televizyonu kullanıyorum ve 530 mhz üzerindeki sinema komedi ,sinema aksiyon gibi kanalları görüntüleyemiyorum...Yakın zamana dek hiç bir sorun yokken şimdi servis yok yazısı gidip geliyor...Sinyal seviyem gayet normal...Elle taratınca kanalların sinyali görünüyor ama açmıyor...Sorunun yayıncı kaynaklı olduğu söylendi bana da...Ama diğer televizyonumda aynı conax modülle görüntü alabiliyorum...Sorunu çözebilirsek birbirimizi haberdar edelim...Selamlar.

  • Merhaba

    Teledunya yayinlarini conax modulle izliyorum. Sinyal gucu %99 veya %100 olmasina ragmen bazi kanallarda mozaiklenme oluyor hata bit duzeyi 2000 e cikiyor. Sorunumu nasil cozerim?

    Not sorunum bazi kanallarda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar.. salonda teledünya var yan odaya, kutu veya modül ile

    hd kanal izlemek istiyorum internetten baktığımda yan oda kampanyası bitmiş. :u an en mantıklı çözüm ne olur acaba?

  • 13 yıldır kullandığım, sitesinden orijinalliğini teyit ettiğim Technisat Conax modül (biberli modül) bozuldu. TV modülü götüryor ama kart hatası veriyor. Tüksat servis kartı yeniledi ama gene hata verdi. TV ye başkasının modülünü taktığımda çalıştı. Internetten baktığımda eskisi gibi çok fazla modül satışı göremedim. Conax modül ve alabileceğim bir yer tavsiye edebilecek biri var mı?

  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.