Şimdi Ara

Dizimdeki Problemin Body'e Engeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben haftaya bodye başlamak niyetindeyim fakat şöyle ufak bir sorunum var. Yaklaşık 2 ay önce dizimden ciddi bir sakatlık geçirdim. Bu yüzden uzun bir süre fazla zorlamamam, ani ters hareketler yapmamam gerekiyor. Hatta çabuk iyileşmesi için yüzmeye gidiyorum ama şu an için koşu, bisiklet gibi şeyler yapmam zor. Yani en fazla tempolu yürüyebilirim. Bunun vücut geliştirme yapmama bir engeli olur mu acaba? Yani belden aşağıyı fazla çalıştırmadan (ki zaten düzenli yürüyüş yapıyorum) sadece üst kısmı (kol, göğüs, omuz, sırt vs...) çalıştırsam olur mu?
    saygılar...



  • Bacak çalışmayacak olman gelişimini yavaşlatacaktır ama vücut geliştiremezsin denilemez. Üst bölgeleri çalışarak başlarsın, zaten vücut geliştirme uzun soluklu bir spor bu nedenle en az 2-3 sene disiplinli yaşaman gerekir. Bu süre boyunca bacağının bahsettiğin sorunu zaten çoktan geçmiş olur ve bacak çalışmalarını da yaparsın.

    Bilinçli olduğun sürece iyi de bir antrenörün varsa herşey mümkün.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

    Bacak çalışmayacak olman gelişimini yavaşlatacaktır ama vücut geliştiremezsin denilemez. Üst bölgeleri çalışarak başlarsın, zaten vücut geliştirme uzun soluklu bir spor bu nedenle en az 2-3 sene disiplinli yaşaman gerekir. Bu süre boyunca bacağının bahsettiğin sorunu zaten çoktan geçmiş olur ve bacak çalışmalarını da yaparsın.

    Bilinçli olduğun sürece iyi de bir antrenörün varsa herşey mümkün.

    Çok sağol hocam içimi rahatlattın.




  • bir şey olmaz bacak çalışmadığın için üst tarafında 8 ayda değil 12 ayda hedefine ulaşırsın o kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.