Şimdi Ara

BAHÇELİEVLER TARAFINDA OTURAN VE BİLENLERDEN YARDIM. YER AÇACAĞIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Ben Küçükçekmecede oturuyorum. Bilgisayar, teknik, iletişim, kamera-alarm vs. üzerine bir yer açmayı düşünüyorum. Kendi oturduğum civarda elle tutulur iyi bir yer bulamadım. Bahçelievlerde bir yer var. Hali hazırda çalışıyor fakat tereddütlerim var. Bulunduğu yeri google maps'tan SS olarak ekledim. Bahçelievler civarında oturan veya bile arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim. Çevre nasıl? Orada bu iş yürür mü?

    Hali hazırda orada bir işyeri var. Adı Hi-Tech Bilgisayar (Mavi PC). Belki bilen vardır. Devir olarak almayı düşünüyorum. Bu konuda fikir ve önerilerinizi bekliyorum.


    Yeri kırmızı nokta ile belirttim.
     BAHÇELİEVLER TARAFINDA OTURAN VE BİLENLERDEN YARDIM. YER AÇACAĞIM!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 30 Haziran 2009; 14:02:16 >







  • kırmızı nokta neyde yav
  • Bir iş yerini devren alıp işletmek pek doğru gelmiyor bana. Sonuçta iş yapan para kazanılan bir dükkan olsa adam devretmez kendisi işletir. Genelde bu devreden kişilerin "köyüme döneceğim, dükkanı büyüteceğim, kredi kartı borcumu ödeyeceğim" gibi bahaneleri olur. Ama bir gerçekte vardır ki altın yumurtlayan tavuk kesilmez. Demekki o tavuk altın değil gümüş ya da bronz yumurtluyor belkide yumurta vermiyor, kesildiğine göre.

    Sıfırdan bir iş denemek bana daha mantıklı geliyor. Ama bir işim olsun hazır bir dükkana giriyim diye düşünüyorsanız ve risk alabilecek durumunuz varsa orasına bir şey diyemem sonuçta bu işler kısmet işi. Adam işi bilmiyordur ya da gerekli özveriyi verememiştir ya da insanlarla dialoğu iyi değildir ve iş yapamamıştır sizin faklı projeleriniz vardır o iş üzerine o zamaniş değişir ama buda çok düşük bir ihtimal.

    Bu arada ilçe ve semt olmak üzere 2 tane Bahçelievler var bilginiz olsun. Şu yaşam Hastanesinin o taraflar çok güzel yerler ama buralara Vatan Computer ve Teknosa(Ömür) çok yakın. Diğeri ise Bağcılara yakın olan yer ve anladığım kadarıyla sizin dükkan devralacağınız yer orası. Orası da orta ve alt gelirli insanların yaşadığı yerler.

    Karar verirken ince eleyip sık dokumanızı öneririm.




  • zaten buraya topic açmamın sebebi bulunduğu yerin işlekliği ve çevresinin nasıl olduğunu hakkında bilgi almam. haritada kırmızı çarpı işaretli yer bahsettiğim nokta. ortanın biraz yukarısında. orada oturanlar veya bahçelievleri bilenler bilir.

    devreden kişi askere gidiyor. kendisi buralı değil. zaten satıcı çok ahım şahım gelirli. devretmek istemiyorum ama şu şu sebeplerim var demedi. gerekçelerini söyledi ben inandım. sıkıntım bulunduğu yer nasıl. farzedinki yeni bir yer açıyorum. yer iyimi diye soruyorum. yoksa vereceğim para çok yüksek bir meblağ değil.
  • İşaretlediğiniz yerin sol alt tarafına doğru olan Gayem Sitesi var hemen orda oturuyorm, dediğiniz yer bana 10 dakika felan, sanırım tam cadde üzeri değil sokak arasında orada biraz zor gibime geliyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: atroce

    İşaretlediğiniz yerin sol alt tarafına doğru olan Gayem Sitesi var hemen orda oturuyorm, dediğiniz yer bana 10 dakika felan, sanırım tam cadde üzeri değil sokak arasında orada biraz zor gibime geliyor


    cadde üzeri değil. fakat cephesi iyi. hareketli, cadde gibi bir sokak.

    yapacağım iş sadece bilgisayar satmak değil, bu şekilde düşünmeyin. ben hem teknik servis-bilgsayar satış işi yaparken. hem de kamera/güvenlik, kartlı geçiş işi yapacağım. o civarda güvenlik kamerası ve alarm üzerine bir işyeri görmedim. bu yüzden avantajlı. daha iyi bir yerde (cadde üzeri) işyeri açmayı bende isterim ama hem ekonomik açıdan biraz zorlar hem de iyi bir yerde bulmak zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.