Şimdi Ara

FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!



    Yapımcı: Sony Computer Entertainment
    Dağıtımcı: Sony Computer Entertainment
    Çıkış Tarihi: (PC çıktı) PS3 2009 2. Çeyrek
    Platform: PC&PS3
    Tür: MMO
    Web:www.freerealms.com
    Web Fan:http://www.freerealmsturk.com/index.php

    Milyonlarca oyuncuya katılın ve "Free Realms’de" kendi evinizdeymişsiniz gibi davranın! Bereketli topraklar ve eğlenceli vahşi yaşamla dolu üç boyutlu dünyada, istediğinizi istediğiniz zaman yapın.

    "Free Realms'in" oynanışı, oynayan kişiler ne kadar farklıysa o kadar değişik ve çeşitli olabiliyor. Macera mı arıyorsunuz? Ninja, Explorer (Kaşif) ve Wizard (Büyücü) görevlerini açarak hazine ararken ya da diğer oyuncularla düello yaparken savaşabilir, tuzakları etkisiz hale getirebilirsiniz. Savaşmak size göre değil mi? Evcil hayvanınıza yeni hareketler öğretmek için vakit ayırabilir, evinizi dekore edebilir ya da çiçek ve sebze yetiştirebilirsiniz. Değişik türden meydan okumalara hazır olduğunuz zaman, sınırsız çeşitlilikte tamamen birbiriyle bütünleşmiş mini oyunları oynayarak yararlı eşyalar yapabilir ya da sıralamalarda puanınızı dereceye sokabilirsiniz.

    Haftalık ve aylık güncellemeleriyle, rutin ve özel yarışmalarıya ve hatta oyuncuların düzenlemiş olduğu parti ve kutlamalarla, "Free Realms" dünyasında daima görecek yeni şeyleriniz olacaktır.

    Mağazalara gitmeye, kutuya para harcamaya ya da oyunu yüklemek ve güncellemek için saatlerce beklemeye gerek yok. İnternet aracılığıyla oyuna hızlı ve kolayca girin, karakterinizi oluşturun ve dakikalar içersinde tamamı üç boyutlu dünyamızda oyuna başlayın!

    İçerikler:

    • İnsanı heyecanlandıran gerçek ve fantezi karışımı yeni bir dünyayı tecrübe edinin.

    • Yeni bir karakter oluşturmadan bir gününüzü Wizard (büyücü) öteki gününüzü Warrior (savaşçı) olarak geçirin.

    • Nerde oldukları, ne kadar uzun zamandır oynadıkları fark etmeksizin siz de arkadaşlarınıza katılın ve onlarla beraber maceralara atılın.

    • Heyecana hazır olduğunuzu hissettiğiniz zaman, balta girmemiş ormanlara girin ve devasa örümceklere ya da orman trollerine, hızlı ilerleyen stratejik savaşlarda meydan okuyun.

    • Başka oyuncularla omuz omuza ya da karşılıklı savaşın!

    • Giyebileceğiniz, kullanabileceğiniz ya da sergileyebileceğiniz eşyaları araştırın, keşfedin ve toplayın.

    • Sınırsız çeşitlilikte tamamen birbiriyle bütünleşmiş mini oyunları oynayarak zırh, silah, iksir, giysi, mobilya ve bir sürü eşya oluşturabilirsiniz.

    • Tavernada sahne alan rock grubunu dinlerken bir kök birası kapın ve arkadaşlarınızla takılın.

    • Komik ve benzersiz karakterle etkileşime geçin, arkadaşları olun ve onlardan emailler alın!

    • İstediğiniz şekilde bir kedi ya da köpek yetiştirin; utangaç, cesur ya da komik.

    • Kendi evinizi dekore edin ve bitki ve çiçek yetiştirin.

    • Kişisel ayarlanabilir sayfanızdan link gönderebilir, resim ve video paylaşabilir ve arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz!

    Free Realms rekorlar kırmaya çok büyük hızla devam ediyor.17 günde 1 milyon, 30 günde 2 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaşan oyun yeni bir rekora daha imza attı 45 günde 3 milyon üye sayısına ulaştı ve hızla artmaya devam ediyor...


    Free Realms Türkiye Destek Ve Fan Forumu

    http://www.freerealmsturk.com

     FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!

     FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!

     FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!

     FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!

     FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!

     FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!

     FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!

     FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!

     FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!

     FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!

     FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!

     FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!

     FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!

     FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!

     FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!

     FreeRealms 3 Milyon Üyeyi Geçti !!





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 1 Temmuz 2009; 18:59:30 >



  • bu oyun genellikle paraya dayalımı yani gerçek para^^
    bi ara deniordumda petler falan denemelikti sadece tamamiyle bizim olmuordu ve birkaç şey daha vardı bunlar böylemi kalıcak yoksa daha degişecekmi^
  • Hayır genellikle paraya dayalı değil, oyun nerdeyse tamamiyle ücretsiz paralı olan kısımlar sadece 3 tane karakter açmana yardımcı oluyor, pet'i sonsuza kadar kullanmana yardımcı oluyor, yeni meslek grupları geliyor bunlar wizard, healer, archer vs... bir de ilaven tam 400 tane ekstra görev ve itemler veriliyor paralı oynamak istersen bunun dışında oyun tamamiyle ücretsiz...

    Petleride sadece 20 dakikalık bir sürede kullanılmasına izin veriliyor sonra yine senden alınıyor o petler... 1.5 saat sonra tekrar peti alabilirsin 20dk lığına



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 29 Haziran 2009; 10:40:27 >
  • hmm...anladım oynamayı düşünüorum açıkcası can sıkıntısına birebir gibi duruor ama biraz karışık gibi neyse verilen siteden yeterince bilgi almaya çalışırım olmadı kendim cözmeye çalışırım oda olmassa artık sizden yardım isterim
  • İlginç bir oyun :) JD'den sıkılırsam bakarım buna....
  • bu oyun o bildiklerine benzemez xD
    ben açıkcası JD de stres bastıgında acarım bunu çok hafif bir havası var çiçek böcek xD
  • İnceliyorum oyunu şu anda güzel birşey gibi...
  • farklı birşeye benziyo bunuda yarın deneriz artık.
    oynayan arkadaşlar biraz bilgilendirirse iyi olur
    SS isterik
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LordMurat55

    Hayır genellikle paraya dayalı değil, oyun nerdeyse tamamiyle ücretsiz paralı olan kısımlar sadece 3 tane karakter açmana yardımcı oluyor, pet'i sonsuza kadar kullanmana yardımcı oluyor, yeni meslek grupları geliyor bunlar wizard, healer, archer vs... bir de ilaven tam 400 tane ekstra görev ve itemler veriliyor paralı oynamak istersen bunun dışında oyun tamamiyle ücretsiz...

    Petleride sadece 20 dakikalık bir sürede kullanılmasına izin veriliyor sonra yine senden alınıyor o petler... 1.5 saat sonra tekrar peti alabilirsin 20dk lığına

    e daha ne olsun
  • Kısaca mesleklerden bahsedeyim...

    İlk olarak;

    Adventurer: Bu meslek de adı üstünde zaten "maceracı" olarak geçiyor ve bu sanal dünyanın her bir gizli köşesinde bulunan collectionları toplamaktır. Bunları topladığımızda ne oluyor derseniz bunları toplayarak size itemler veriliyor bu itemler giysi üzerine oluyor. Adventurer olmak oldukça eğlencelidir. Collectionları toplarken oyun bize biraz ipucu veriyor bu ipucuna nerden bakabiliriz derseniz oyunda "L" tuşuna basarak yada My Quest and Collections barına tıklayarak ulaşabiliriz. Ayrıca burada görevlerimizi görebiliriz en fazla 10 tane görev alınıyor bu biraz az gelebilir ama ilerledikçe alışılıyor zaten yine Member olunarak yani paralı olunarak bu görev çokluğunu 15'e çıkartabilirsiniz. Collection ekranından ne kadar collection kaldığını görebiliriz. Birşey daha, mesela Ninja olarak collection kasıyoruz ve bu Ninja'dan yeteri miktarda collection sahibi olabilirsek bize özel bir kılıç veriliyor.

    Brawler: Bu da savaşcı bir meslek bir yaratıkla savaşmak yada zindana girmek için en öncelik tercihi genelde brawler oluyor.

    Card Duelist: Belkide en keyifli ve benim çok beğendiğim bir meslekdir. Burada adı üstüne kart oyunu oynuyoruz ister görevlerini yaparak son lvl'a ulaşana kadar isterse arkaşlarınla karşılıklı olarak kart oyunu oynayabilirsiniz oldukça eğlencelidir. Detaylı bilgi http://www.freerealmsturk.com burada vardır hangi kart güçlü hangi kartı kullanmak vsvs.

    Chef: Buda yine adı üstüne şefiz yani yemek yapıyoruz görevleri oldukça eğlenceli ve güzeldir. Kesinlikle denenmesi gereken bir meslek. Tarlalardan malzemeleri toplayarak cheflerin yanına gidip kendi yemeğimizi pişirebiliyoruz.

    Demolition Derby Driver Arabayı sevenlerin kesinlikle oynamak isteyeceği bir meslek, burada karşı rakiple karşı yada cpu (bilgisayarla karşı) ister eğlencesine isterse görev maksadıyla rakibe en çok hasarı vermek.

    Kart Driver: Buda bildiğimiz yarış, yani ister arkadaşınla isterse bilgisayara karşı görev yaparak yarışabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken bu yarışda yollarda bulunan özel güçleri kullanmak bunları kullandığınızda yarış oldukça eğlenceli hale geliyor..

    Miner: Buda adı üstünde zaten fazla uzatmaya gerek yok Madenlerde bulunan madenleri toplamak yanlız bu toplama işi bir oyundan ibaret ve oldukça eğlencelidir.

    Ninja: Bir savaşcı sınıfı daha, Brawler kadar defansif özellikleri olmasada brawlerdan genelde daha çok hasar verebiliyor..

    Pet Trainer: Aldığınız petleri yemek yedirmek, yıkamak, oyun oynamak, konuşmayı öğretmek gibi oyunlarla petinizle çok iyi zaman geçirebilir. Yanlız yukarda da dediğim gibi peti sadece 20dk kullanabilirsiniz sonra 1.5 saat sonra tekrar kullanılabilir. Fakat Member olunursa paralı yani peti istediğiniz kadar kullanma hakkı vardır.

    Postman: Eğlenceli mesleklerden biri de Postman dır. Buradaki işimiz posta çeklerini gerektiği yerlere en hızlı şekilde ulaştırmak olacaktır. Ulaştırırken önünüze engeller çıkabilir dikkat edin mesela köpekler önünüze çıkabilir ve sizi rahatsız ederek yere düşürür bunu engellemek için yere kemik atarak köpeklerden birkaç saniye kurtulabilirsiniz.

    Gelelim paralı mesleklere paralı üyeliğim olmadığı için fazla bilgi veremeyeceğim sadece isimlerini söyleyeceğim. Bunlar;

    Archer, Wizard, Medic, Warrior ve Blacksmith...

    Oyunla ilgili birkaç şey söylemek gerekirse wow gibi grafikleri dikkatinizi çekmişdir ve çok iyi konulmuş bu oyunun içine çok güzel manzaralar ve grafikler var. Oldukça eğlenceli ve zaman geçirmek için birebir olan bir oyun üstelik ücretsiz daha ne olsun isteyen Member olabiliyor bu da yine o kadar fazla birşey değil 5$ aylık ödemeniz gerekiyor yakında bende Member'a geçecem ve Memberla ilgili tecrübelerimi burada anlatırım. Ve oyun sürekli güncelleniyor arkadaşlar haftalık güncelleştirmeler var çok güzel oluyor yeni görevler yeni özellikler geliyor gittikçe güzelleşiyor oyun. Ayrıca son birşey daha diyeyim oyunda çok yakında futbol geliyor yani maç yapabileceğiz Ve ayrıca kendi evinizi kendiniz kurabileceksiniz dekorasyanından herşeyine kadar size ayıt evin düzenlenmesi ve yarışlarda kazandığınız arabaları garajınızda diğer arkadaşlara gösterebilirsiniz. Bu dediklerim çok yakında geliyor Temmuz-Ağustos gibi yanılmıyorsam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 29 Haziran 2009; 18:59:21 >
  • oyunu oynamaya karar verdim :) her nekadar bazı şeyler paralı olsada can sıkıntısına birebir gibi duruor
  • oyun tanıtmayı bilmiyorsanız tanıtmayın arkadaşlar binkere oyunun turk fan sitesini vermissin ama oyunun kendi sitesi yok cilenti var mı yokmu oda belli değil neyse heycanına veriyorum ve cevap bekliyorum oyun web browser oyunu galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 29 Haziran 2009; 23:10:31 >
  • arkadaşım oyun web browser degil
    oyunu ister direk indirirsin ister play game le direk girip oyunda ilerlerken parcalar direk bilgisayarına iner ilginc işte 3 boyutlu gayet mükemmel bir oyun
    ps3 e de cıkacak sanırım
    türk fan sitesinde part larla indirme olayı var offical sitesinde göremedim ben bence partlarla indir ^^
  • zaten diğer turlusu fantazi olur ttnetle neyse deneyimde beğenirsem cekerim afferin sonye her oyun boyle denemeli olmalı denedim oyun sevimli ama uzun süre pratice mapından sonra yukledi
  • @PhileoSophia

    Evet oyunun kendi sitesini vermemişim haklısın. Hemen ekledim şimdi. Kayıt olması çok kolay kendi official sitesine girip quick play den hemen karakter yaratıp oyuna girebilirsiniz. Bir diğeri custom play yani kendi karakterinizi a dan z ye nerdeyse yaratma şansınız var seçim sizin... Yanılmıyorsam öncelikle 60mb lık bir client çekiliyor ve çekdikten sonra oyuna girilebiliyor. Sonra oyun içinde kendisi zaten indiriyor oyundayken ve sizi hiç rahatsız etmiyor lag falan hiçbirşey olmuyor...

    Ayrıca oyuna girebilmek için oyunun sitesine girip kullanıcı adınızla giriş yapmalısınız ve karakter ekranınızdan server seçerek Play Now'a basmanız gerekiyor ve böylece oyuna girmiş oluyorsunuz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 30 Haziran 2009; 13:32:27 >
  • Bende şu anda rapitten indiriyorum hoşuma gitti 800 mb.
  • Anladığım kadarı ile oyunun en iyi meslekleri paralı.Diğer meslekler boş.
  • Arkadaşlar ben oyunu oynuyorum 4-5 saattir gayet hoş ve eğlencelik bir oyun biraz aşçı kastım 5 level yaptım biraz yarışçı kastım şimdide mademci kasıyorum ama adventurer denemek istiyorumda bi bulamadım npcsini.
  • bende oynuyorum ama indirmedim sınırsız sağolsun benimde sorunum adventurer yok yapamiyorum bu meslegi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Am l Evil?

    Bende şu anda rapitten indiriyorum hoşuma gitti 800 mb.

    arkadaşım oyunu indirmişsin bende indirdimde ben indirdikten sonra açamadım yani freerealms.exe ye tıklıorum browser acılıor ve firewall ı falan kapatın falan filan dior yapıorum hala dior sen de öyle birşey olmadımı yani indirdikten sonra neler yaptın yazarmısın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.