Şimdi Ara

Knight Online Oyuncularının Dikkat edeceği Hususlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a

    Arkadaşlar elimden geldiğince sizlere bu konu başlığı altında ne gibi durumlarda kalabilirsiniz veya başıma gelen olaylardan da örnekler vererek sizleri bilgilendirmek isterim. Biliyorsunuz ki ben bu işin ticaretini yapıyorum ve her daim insanlarla çok şeyler yaşıyoruz. Kaale alıp almamanız konusunda birşey diyemem. Diğer arkadaşlarda yaşamış olduğu olaylardan veya bilgilendirmek istediği konular var ise paylaşsınlar.

    Öncelikli olarak bu sıralar güncel olan bir mesele var ki msn ile sizi ekleyip, işte efendim ben şu cafeciyim gbleriniz alınır, itemleriniz alınır vesaire vesaire... Tabiiki de şimdi bu arkadaş cafeci diye güven duyabiliyorsunuz biraz. Veya bir site adminidir kendisi.

    Örneğin;

    satis32@gbcibilmemnesi.com (E-Posta Adresi Doğrulanmadı) gibi bir msn almış arkadaş :) buradaki gbcibilmemnesi.com bir örnektir. Öyle bir site mevcut değildir. Sonradan satın alınırsa şaşmam :) Ve bu adresler sizin bilmiş olduğunuz gb aldığınız,premium vesaire almış oldugunuz sitelerin adresleri olabilir. Bu gibi fakelere kanan arkadaşlar var. Onlara buradan bunu duyurmak istedim. Bu gibi durumlarda iyice araştırmadan alış veriş kesinlikle yapmayınız.

    Onun haricinde; Biri msnden ekler. Ve ben DH de 1000 başı bilmem kimim der. Bana güvenmicekmisin ? Ver çarı al paranı kardeşim gibi bir söz yetiştirebilir. Unutmayın ki bir Dh kullanıcısınında msn veya DH üyeliği çalınmış olabilir. Dh forumda araştırın. Bu fikride göz önünde bulundurun ve o şekilde alış verişinizi yapın.

    Şu günlerde fake olan bir durum daha var. Biri sizinle önce 1 - 2 gb lik bir alış veriş yapar. Size sağlamlığını kanıtlar. Daha sonra size bir yazı yazar " Arkadaşım. Benim bu mail adresinin şifresini unuttum. Şu anda da geri alamıyorum. Benim mail adresime gelmiyor. Bende senin adresini yazdım. Sana bir e posta şifre sıfırlama maili geldiyse onun linkini bana atarmısınız? " Bunu kim yer demeyin bu şekilde 5 000 liralık rapid hesabı çalınan adamı tanıyorum :) Bunuda kafanızın bir köşesine koyun. Belki bir gün lazım olur :) Bilenler için zaten bir problem yok :)

    Devamı gelecektir :) Elimden geldiğince sizlerle paylaşırım.

    Selametle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuskunYolcu -- 28 Haziran 2009; 17:43:23 >







  • aa suskun ben seni sadece teknikte takılıyosun sanmıştım
  • Teknik konusunda da takılıyorum ama zaman oldukça kendi konularımla da ilgileniyorum :)

    Aklıma gelmişken biraz o taraflara uğrayayım :)

    Sağolasın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuskunYolcu -- 28 Haziran 2009; 18:34:42 >
  • yararli bilgiler paylaşim için teşekkur ediyorum.
  • Rica ederim Larry. Çoğunu görmüş bulundum. Kimsenin bu gibi tuzaklara düşmesini istemedim.

    Selametle.
  • bunun nasıl işlediğini anlamadım

    quote:

    Şu günlerde fake olan bir durum daha var. Biri sizinle önce 1 - 2 gb lik bir alış veriş yapar. Size sağlamlığını kanıtlar. Daha sonra size bir yazı yazar " Arkadaşım. Benim bu mail adresinin şifresini unuttum. Şu anda da geri alamıyorum. Benim mail adresime gelmiyor. Bende senin adresini yazdım. Sana bir e posta şifre sıfırlama maili geldiyse onun linkini bana atarmısınız? " Bunu kim yer demeyin bu şekilde 5 000 liralık rapid hesabı çalınan adamı tanıyorum
  • mesela calınmamısda olabilir sakaaltıgercek gibi birisde olabilir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: demonsaphire

    bunun nasıl işlediğini anlamadım

    quote:

    Şu günlerde fake olan bir durum daha var. Biri sizinle önce 1 - 2 gb lik bir alış veriş yapar. Size sağlamlığını kanıtlar. Daha sonra size bir yazı yazar " Arkadaşım. Benim bu mail adresinin şifresini unuttum. Şu anda da geri alamıyorum. Benim mail adresime gelmiyor. Bende senin adresini yazdım. Sana bir e posta şifre sıfırlama maili geldiyse onun linkini bana atarmısınız? " Bunu kim yer demeyin bu şekilde 5 000 liralık rapid hesabı çalınan adamı tanıyorum



    Bu bir örnektir belirteyimde forumda zaten çoğu kişi karalayacak kişi arıyor sonra sorun çıkmasın :)

    Şimdi diyelim ben sizden alış veriş yaptım ve siz artık bana güveniyorsunuz. Sizin en dalgın oldugunuz zaman ben size diyorum ki ya benim gizli sorumu bilmiyorumda alternatif e posta adresine de sizin mailinizi yazdım. Şimdi şifremi unuttumdan talep istedim. Size bir mail gelmiş olması lazım dedim. ( bu arada şifremi unuttum diyorum fakat benim msn adresi yerine sizin msn adresinizi giriyorum. Böylece size şifre sıfırlama mali geliyor) Siz bu arada mailinize bakıyorsunuz ve gerçektende gelmiş yahu. Vereyimde adam msn adresini geri alsın diyorsunuz. Halbu ki vermiş oldugunuz link sizin msn için gönderilmiş bir sıfırlama mailidir. Normalde zaten adam şifresini bilmiyor ise farklı msn adresi girilen yere sizin adresinizi nasıl girsin :) Siz linki verince o da bir güzel sizin msn şifrenizi değiştiriyor. Artık yapabileceği herşeyi yapıyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama ? Umarım anlatabilmişimdir.

    Selametle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuskunYolcu -- 28 Haziran 2009; 20:37:04 >




  • Dostum bak sorununuz var ise lütfen konumu mahvetmeyin. Varsa bir probleminiz neden bir PM göndermiyorsunuz veya beni arayıp benimle konuşmuyorsunuz. Bari Pm den telefon numaralarınızı verinde ben arayayım olur mu ?

    Ayrıca işkillendiğiniz kişinin her gün 1 - 2 referans kazandığınıda göz önünde bulundurun isterseniz. Her gün sorunsuz alış verişlerim olduğu için mi bunları yazıyorsunuz anlamış değilim ki :)

    Selametle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuskunYolcu -- 28 Haziran 2009; 21:44:41 >
  • Dostum bak konumu kirletiyorsun bu 1. Yine şikayeti basacağım.

    2. sine gelince Larry çekemiyorsan bu benim problemim olamaz. Koskoca Dh yönetimi var. Dile getir kim haklı kim haksız çıksın ortaya.

    3. süne gelince sende dh de yönetici ol sonra birilerini takip et. Yaptığı işleri, forumdaki durumunu vesaire vesaire... Daha sonrada onu sen kahraman kıl ya da kahret. Olurmu dostum ?

    Ve bir daha benim konumun altına lütfen konumun dışında abuk subuk şeyler yazma. Rica ediyorum.

    Selametle.
  • Çok hızlısınız
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Darty

    Çok hızlısınız


    maşallah de
  • Artık mikket trojan,keyloger yerine bunlarla daha çok ugrasmaya başladu bence.Çogu Ko playerı zamanla tecrübe kazandı;antvirüs programları ,spyware-malware gibi konularda bilgi sahibi oldu.

    Ama ne yazıkki şimdi de insanların güvenin suistimal ederek hırsızlık yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.