Şimdi Ara

Film Seyrederken Dikkatinizin Dağılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba herkese, nedense son zamanlarda 3-4 aydır doğru düzgün odaklanıp böyle film seyredemedim... (Popüler filmleri seyrediyorum ama son zamanlarda Jean Luc Godard, Federico Fellini, Emir Kustrica gibi yönetmenlere takıldım genelde onları seyrediyorum)
    Sürekli filmi durduurp başka şeylere falan bakıyorum(mail-msn-ogame)... Yani dikkatim sürekli dağılıyor Pc başıdna günde ortalama 12 saat falan vakit geçiriyorum onda mıdır acaba?

    Sizde de böyle dönemler oldu mu???
    Karışık olarak en son seyrettiklerim...

    The Davinci Code
    Batman Begins
    Equilibrium
    A Bout De Souffle
    Palermo Shooting
    Reign Over Me
    Batman Begnis
    Do You remeber Dolly Bell
    Masculin Feminin
    Lemmy Caution
    Revolver
    Ten Minutes Older The Cello
    Amarcord
    The big Lebowski
    Ed Wood
    Donnie Darko
    The Thirteen floor(13h floor)
    Zavet
    Le Scaphandre Et Le Papillon
    Pride and Glory

    Bu filmleri seyrediyorum dizi olarakta şu an 24'ün 3. sezondayım... Diğer popüler tatile girince..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carmelo_Anthony -- 27 Haziran 2009; 15:29:02 >







  • Ben her zaman böyleyimdir 40 dklık bi dizi izlerken bile arada msne bakarım ve sigara molası veririm sıkıntıdan bunlar çok vakit geçirdigin için
  • Kesinlikle aynı durum bende de mevcut.. Filmlerin içine edilmesin diye izlemiyorum da artık. Bi ara filmsizlikten kıvranırken şimdi elimde 1080p'ler dolu, ama sonuç yok.. Sanırım biraz radikal değişiklikler gerekiyor yaşam tarzında..

    Bende fotoğraf çekme hususubda da aynı durum mevcut, neredeyse silah zoruyla çekiyorum artık..
  • EXcom_Zkko, dabbemre

    Ben kitap okumaya başladımzaten okuyordum da şimdi özellikle akşam 17'den sonra falan en az gece 24'e kadar pek bakmıyorum Pc'ye... Kitap okumaya sardım en iyisi o herhalde çünkü günde 2-3 film seyredebiliyordum daha önceleri ama msl sorsanız hiç bi karakterin ismini hatırlamam o derece film bitieiyordum...
  • Bu dediğiniz dönem dönem bana da oluyor. Böyle hissettiğiniz zaman en iyisi biraz ara vermek, benim 1 ay hiç film izlemediğim zamanlar oluyor.

    Bunun nedenlerinden biri de hep aynı tarz ve sıradan filmler izlemek. Eğer sıkmaya başladıysa farklı şeyler denemek lazım, ayrıca çok iyi bir film izleyince de ister istemez hevesiniz artıyor tekrar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 28 Haziran 2009; 16:41:34 >
  • Aynen bu ay acayip derece ( bana göre ) dizi izledim. Artık cnm hiç bir dizi izlemek istemiyor ve izlencek dağ kadar daha dizi var ara verdim temmuza kadar
  • @Carmelo_Anthony

    Ben de aynı şekilde kitaba sardım bu aralar, yalnız bu sefer de pc başına geçtikten sonra saate ilk bakışımda gece 3-4'ü bulmuş oluyor, geç yatınca da ertesi günü etkiliyor.. İyi bir ahenk yakalayıp bir süre devam ettirmek gerek sanırım..
  • İzlerken sıkmaya başlıyorsa,o filmden hayır gelmez
    Böyle olması filmin sizin zevkinizle bir olmadığının göstergesidir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Caner_GnC

    İzlerken sıkmaya başlıyorsa,o filmden hayır gelmez
    Böyle olması filmin sizin zevkinizle bir olmadığının göstergesidir.


    Tat Vermeyen Filmlerden Kaynaklanıyor Hocam Dediğin Gibi
  • @Carmelo_Anthony

    Aslında buda olabilir yenide 3 kitap almıştım tavsiyen için saolasın
  • Aynen bende de çok oluyor bu sorun.Sıkıldığımda falan bi içecek molası veriyorum babamların yanına gidip TV ye bakıyorum geri geliyorum sonra filme devam.
  • Film izleme iştahınız yoksa film izlemeliyim diye kendinizi şartlandırmayın aksi takdirde o filmden tam anlamıyla bir zevk alamazsınız. Ha iştahınız var ama izlerken başka şeylerle ilgileniyorsanız ya kafanızda film izlemekten başka yapmayı daha çok istediğiniz şeyler vardır ya da izlediğiniz film size göre değil veya kötüdür. Bence ara verin film izlemeye, iştahınız geldiğinde iyi ve tarzınıza uygun olduğunu düşündüğünüz filmleri izlemeye koyulun. Ben öyle yapıyorum izleme isteğim olmayınca izlemiyorum, beğenmediğim bir film olunca da kendimi sonunu getireceğim diye kasıyorum ama bakıyorum ki filmden umut yok, atlatarak filmi bitiriyorum, sonrası shift+delete.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.