Şimdi Ara

AUDI A5 SPORTBACK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AUDI A5 SPORTBACK’IN ILK AYRINTILARI AÇIKLANDI

    Alman premium otomobil üreticisi Audi, A5 Sportback modelinin teaser görüntülerini ve bazı detaylarını açıkladı.

    Audi, BMW ve Mercedes-Benz arasındaki büyük rekabet tüm hızıyla sürüyor. Rekabette önemli bir nokta da, neredeyse her markanın sürekli yeni segmentlere girmesi. Audi de yakın dönemde geliştirdiği Q7, Q5 ve A5 gibi modellerle yeni segmentlere girmiş durumda. Bu modelleri, yakın gelecekte A1, dört kapılı A7 Coupe ve A5 Sportback modelleri izleyecek.

    Audi A5 Sportback modelinin dünya tanıtımı bu yılın Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda gerçekleşecek. Baz model olan 2.0L TDI’ın Avrupa pazarlarında 36.050 Euro fiyatla satılması planlanıyor. Coupe tasarımı altında, bir station wagon otomobilin işlevselliğini sunacağı belirtilen A5 Sportback, arka koltuklar öne katlandığında 980 litrelik bagaj hacmi sunacak. A4 Sedan’dan 36 mm daha alçak bir karosere sahip olan otomobilin dingil mesafesi ise 2810 mm.

    Audi A5 Sportback, iki benzinli ve üç dizel motor seçeneği sunacak. Benzinli motor seçeneklerini 2.0 TFSI quattro 211 HP/350 Nm ve 3.2 V6 quattro 265 HP oluşturuyor. Dizel motor seçeneklerinin ilki 2.0 TDI. 170 HP güç ve 350 Nm tork üreten motor 6 ileri manuel şanzımana ve start/stop sistemine sahip. İkinci seçenek olan 2.7 TDI, 190 HP güç ve 400 Nm tork üretiyor. Son seçenek olan 3.0 V6 TDI ise 240 HP güce ve 500 Nm torka sahip. Bu seçenekte Audi’nin dört tekerlekten çekiş sistemi olan quattro bulunuyor. A5 Sportback’te, manuel şanzımana alternatif olarak 7 kademeli S tronic ya da multitronic şanzımanlar bulunuyor.



  • Resim ?
  • Haklısınız, resimsiz biraz kuru oldu... Ama net resimlere henüz ulaşamadım. Ulaşabildiğim resimleri sunuyorum...

    Saygılar...





     AUDI A5 SPORTBACK
  • Ve gizlenen Audi A5...

    Saygılar...



     AUDI A5 SPORTBACK


     AUDI A5 SPORTBACK
  • Örtünün altından çok güzel bir model çıkacağına emininm... Bekleyip göreceğiz.. Çünkü bu Audi... Yaptıkları, yapacaklarının garantisi...
  • Audi bu modeli sır gibi saklıyor.Bakalım nasıl bir araç çıkacak ortaya.

    Avrupda satış fiyatı 36.000 Euro olacaksa Türkiye için bunu 2 ile çarpmak gerekir.

    Son 2 fotoğrafı görünce şaka amaçlı eski bir aracın fotoğrafı koyulmuş zannettim.
  • ilk resimdeki arkadaki beyaz araç ford gt mi?
  • A5 1.8 TFSI 160HP

    Tasarım ve üstün sürüş dinamiklerinin mükemmel bir birleşimi olan Audi A5 ailesi, yeni A5 1.8 TFSI 160hp ile genişliyor. A5 1.8 TFSI 160hp, 58.440.-Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatıyla Audi Yetkili Satıcıları’nda.

    Audi’nin etkileyici model ailesi A5, 1,8 TFSI 160 hp ile genişliyor. 58.440.-Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatlarla Audi Yetkili Satıcıları’nda satılmaya başlanan model, ailenin diğer üyelerinde olduğu gibi, ilerici tasarımı, güçlü, ekonomik TFSI motoru ve opsiyonel multitronic şanzımanıyla ön plana çıkıyor.

    Audi A5 ailesinin pazara yeni giriş yapan 1.8 TFSI motoru 160hp güç ve 250 Nm tork üretiyor. 0-100km/s hızlanmasını 8,6 saniyede gerçekleştiren A5 1.8 TFSI, 226 km/h’lik azami hıza ulaşabiliyor. Altı ileri manuel şanzımanlı A5’in yakıt tüketimi 100 km’de 7.1 lt gibi ortalama değere sahip.

    Etkileyici görünüm

    Audi’nin tasarım teknolojisindeki en ileri noktasını oluşturan A5 ailesi, görünümüyle ilk bakışta etkileyici özelliklere sahip. Sportif dış tasarım, ön ve arka kısımlardaki detaylar A5’in dinamik bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Geniş hava girişleri ve tek çerçeveli ızgara ile agresif bir ifade sergileyen ön kısım tasarımı, büyük farlarla tamamlanıyor. Yan görünümünde ise, trapezoid C-sütunu ve kıvrımlı konturlarıyla geniş omuz çizgisi A5’in tasarımını farklı kılan detaylar.

    Her durumda dinamik

    A5, iç mekandaki detaylarıyla da farklı; kokpit, tek bir ünite olarak sürücüye odaklanırken, işçilik, kullanılan malzeme ve ergonomisiyle iç mekan da ayrıcalık yaratıyor. A5’in dinamik görüntüsü hareketsizken dahi kendini belli ederken, sürüş özellikleri ve dinamiği sınıfının standartlarını yeniden belirliyor.

    Donanım ve dekor unsurları

    17 inç alaşım jantlar, otomatik klima ve LED’li gündüz farlarına sahip xenon plus farları içeren kapsamlı standart donanım yelpazesiyle dikkat çeken Audi A5, concert ses/müzik sistemi, CD çalar, renkli görüntüleme ekranı ve sekiz hoparlörü içeriyor.
    Opsiyonel aksesuarlar yüksek teknoloji ürünü özellikler sunuyor: Bang & Olufsen ses sistemi, tüm kapılara ve bagaja erişim sağlayan akıllı anahtar, iç mekânı üç farklı sıcaklık bölgesine ayıran delüks otomatik klima ve son derece geniş panoramik tavan.




     AUDI A5 SPORTBACK


     AUDI A5 SPORTBACK


    Umarım, AUDI A5 SPORTBACK modelinin resimleri de ortaya çıkar...

     AUDI A5 SPORTBACK


     AUDI A5 SPORTBACK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinn06 -- 4 Temmuz 2009; 22:26:27 >
  • Audi A5 Sportback'ın tanıtımı 15 Haziran'da yapıldı.A5 Sportback ilk başlarda 2.0 TFSI (180HP),2.0 TFSI(211HP),3.2 FSI,2.0TDI,2.7 TDI ve 3.0 TDI olmak üzere 6 motor seçeneği ile satışa sunulacak.Daha sonra ise 1.8 Tfsi 160 Hp'lik modeli eklenecek.

    İşte kısa bir süre sonra satışa çıkacağı açıklanan A5 Sportback'ın fotoğrafları

     AUDI A5 SPORTBACK


    Fotoğrafların daha fazlasına buradan ulaşabilirsiniz.

    http://www.audi.de/de/brand/de/neuwagen/a5/a5_sportback/360-grad-ansicht/360-grad-aussenansicht.html#source=http://www.audi.de/de/brand/de/neuwagen/a5/a5_sportback/multimedial_erleben.html&container=page
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.