Şimdi Ara

Opel tercih?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar arabayı sattık bi araç alacağım ama 2 haftadır araştırıyorum kafam allak bullak oldu. Kanser olmadan bi çıkabilsem şu işin içinden valla çok ii olacak şu üç seçenek sizce uygunmudur ve hangisini tercih edersiniz.Lütfen yardım

    http://www.sahibinden.com/sahibinden_2007_astra-74WQQaXQQ13996968WQQpXQQdisplayitem

    http://www.araba.com/1959359.html

    http://www.araba.com/2081685.html







  • Vectra tabiki Astra'ya o kadar para bağlamam yani o kasaya o kadar para bağlamam. Güncel kasa veriyorlar o fiyata bunlar altınla mı kaplamışlar arabayı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

    Vectra tabiki Astra'ya o kadar para bağlamam yani o kasaya o kadar para bağlamam. Güncel kasa veriyorlar o fiyata bunlar altınla mı kaplamışlar arabayı.

    bence g kasa astra al taş gibi araba. 1.6 vectralar yağ yakıyor aklında olsun;)
  • ailen biraz genişse daha doğrusu aile babasıysan 40-45 yaşlarında vectra al,ama biraz daha gençsen ve çocuk işi yoksa bence astra daha fazla yakışacaktır..;)
  • Eğer opeL aLcam dıyosan kesınLıkle astra g hb kasa almanı onerırım.yakLasık 1.5 yıLdır astra kullanıcısıyım gercekten sınıfının luks sayılabılcek arabalarından.hele uzun yol dıyosan kesınlıkle astra :) 1.6 elegance 108 hp gücünü hisset :)

    bır sey daha eklıyeyım pıyasası dusmeyen arabaların ıcındedır astra.
    vectra yı bılmedıgım ıcın yorum yapamam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeSTeRRR -- 15 Haziran 2009; 4:03:27 >
  • abi sorman bile hata.geçen bir kere astraya bindim ne kadar küçük sıkıcı.bende vectra c var.mübarek taş gibi araba.yağ yakar ama yapacağın şey arabada 1 litre yağ bulundurmak.o da yağ değişiminden 5000-6000 km sonra eklersin.ama vectraya binince bunu direk gözardı edersin.araba 20000 kmde. çok temiz görünüyor böylesi çok zor bulunuyor.yağmur sensörü hız sabitleme yeter yani.bence kaçırma.kaçırırsan senin adına çok üzülürüm.yarını bekleme.hemen sok ekspertize.sorun yoksa al
  • O fiyata opeL vectra yeni kasa aLırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.