Şimdi Ara

Aygaz eurolpg +

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya sabah gazeteleri actim , tum gazetelerin arka sayfasinda basliktaki urunun tam sayfa ilani var. Merak ettim nette arastirdim ama ne aygazin sitesi aciliyor ne de baska bir yerde bulabildim.bilgisi olan var mi acaba?



  • Evet bende gördüm forumda işlenmiştir konu diye gelmiştim ama sanırım herkesin yeni hahberi oluyor sanırım.Aygaz'ın web sitesine bir bakmak lazım.Resimleri gördünüz di mi?Adamlar baya iddialı sanırım bu konuda.

    quote:

    Türkiye’de ilk kez katkılı Aygaz Euro LPG+

    Tüketicilere her zaman yüksek kaliteli ürünler sunarak hayatlarını kolaylaştırmayı hedefleyen Aygaz, bu amaç doğrultusunda Türkiye’de bir ilke daha imza attı ve katkılı otogaz Aygaz Euro LPG+’ı geliştirdi. Artık aracınızdan daha üstün performans alacak ve yakıt tüketimini daha da azaltacak hem de daha da çevreci bir yakıt kullanabileceksiniz. Tüm bu faydaları, Aygaz liderliğinde geliştirilen, özel formüllü Aygaz Euro LPG+’ı kullanarak yaşayabileceksiniz.

    Aygaz Euro LPG+’ın içerisinde bulunan katkı maddesi, motorda kurum oluşmasını engelliyor ve motorda birikmiş olan kurumu yok ediyor. Bu temizlik etkisiyle, yakıt motorda daha verimli yanarken, aracın performansı artıyor ve yakıt sarfiyatı azalıyor.

    Test edildi, onaylandı!

    Aygaz Euro LPG+’ın yarattığı temizlik etkisi, performans artışı, yakıt sarfiyatı ve emisyonlarda iyileşme İTÜ OTAM (Otomotiv Teknoloji AR-GE Merkezi) gözetiminde tarafsız laboratuarlarında gerçekleştirilen testlerde de kanıtlanmıştır. Testlerde çıkan sonuçlara göre katkılı Aygaz Euro LPG+ kullanımı, motor içerisinde, özellikle silindir, piston ve supap gibi parçalarda, daha önceden oluşmuş olan kurumları temizlemekte, yeni kurum ve kir oluşmasını önlemektedir. Bu temizlik etkisi sayesinde aracın ivmelenme süresinde katkısız Aygaz Euro LPG kullanımına göre %5.13’e varan iyileşme görülürken, yakıt sarfiyatı ise %3.9‘a varan oranda azalıyor. Bununla birlikte hidrokarbon emisyonunda %20.2, karbonmonoksit emisyonunda %33.5’e varan iyileşme sağlanıyor.

    Testlerden bazı örnek fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz:

    30.000 km Sonrası

    SUPAP YUVALARI




     Aygaz eurolpg +
     Aygaz eurolpg +



    Önce Sonra


    10 Depo (5.566 km) sonrası

    SUPAP YUVALARI



     Aygaz eurolpg +
     Aygaz eurolpg +

    Önce Sonra


    SUPAPLAR


     Aygaz eurolpg +
     Aygaz eurolpg +


    Önce Sonra

    * 10 Depo testi fotoğrafları Noter huzurunda çekilmiştir.

    Sürekli Aygaz Euro LPG+ kullanımında bu temizleyici etki daha da artacak, bu sayede yakıtın daha verimli yanmasıyla daha üstün performans ve daha düşük yakıt tüketimi sağlayacaktır.

    Sonuç olarak, katkılı Aygaz Euro LPG+, yeni formülü ile eşsiz otogaz deneyimi sunar. Aracınıza iyi bakar, performansına performans katar. Üstelik temizleyici özelliği ile sadece performansınıza değil, cebinize ve çevreye de “katkı” sağlar.

    Aygaz Euro LPG+ ayrıcalıkları

    Yüksek Temizleyicilik: Aygaz Euro LPG+, katkılı formülü ile aracınızın motorunu temizler; kurum ve kir oluşmasını önler.

    Eşsiz Performans: Türkiye’nin ilk ve tek katkılı otogazı Aygaz Euro LPG+ , daha temiz bir motor, dolayısı ile daha iyi yanma ve daha üstün performans sunar.

    Daha Düşük Yakıt Tüketimi: Yakıtın motorda daha verimli yanmasını sağlayarak yakıt tüketimini azaltır. Böylece otogazın sunduğu ekonomi daha da artar.

    Düşük Bakım Masrafları: Aracınızın motorunda biriken kurumları temizleyip yeniden oluşmalarını önlediği için aracınıza iyi bakar, yakıt sistemine ait bakım masraflarını azaltır.

    Uzun Ömürlü Motor: Motoru temiz tuttuğu için aşınmalar azalır, motorun ömrü uzar.


    Daha Çevreci Kullanım: Katkılı Aygaz Euro LPG+, temiz ürün özelliğiyle benzin ve dizelden daha çevreci bir ürün olan otogazın daha da çevreci olmasını sağlar.

    Güvenilir Marka Aygaz Euro LPG+

    2001 yılından beri Avrupa Otogaz Kalite Standardı EN 589’a uygun formülüyle tüketicilere hizmet veren Aygaz, EN 589 Standardı, Türkiye’de de 2005 yılından geçerli olmak üzere TS EN 589 ismi ile zorunlu olmuştur.

    2001 yılında büyük yatırımlarla otogazın stoklama ve lojistiğini dökmegaz ve tüplügazdan ayıran Aygaz, standarda uygun, aracınıza özel, son derece temiz otogaz ürününün kalitesi düşmeden tüketicilerine sunmaktadır. ODTÜ Petrol Araştırma Laboratuarı’nda ve Aygaz laboratuvarlarında yapılan düzenli testlerle ürünün üstün kalite ve performansı sürekli kontrol altında tutulmaktadır.

    Kışa Özel Aygaz Euro LPG+

    Bazı otogaz kullanıcılarının kış aylarında araçlarında yaşadıklarını belirttikleri ortak sorunlar vardır. Özellikle soğuk havanın etkisiyle ilk çalıştırmada zorluklar ve rölantide aracın titremesi gibi sorunlar yaşanabilir. Aygaz, kullanıcıların bu gibi problemlerine çözüm bulabilmek için Kışa Özel Aygaz Euro LPG+’ı geliştirmiştir.

    LPG içeriğinde bulunan propan, düşük sıcaklıklarda da rahatlıkla buharlaşabildiği için sıvı fazdan gaz fazına kolaylıkla geçebilir. Propanın bu özelliği sebebiyle, otogaz için normal sıcaklıklarda yüzde 25-30 propan oranı yeterli olurken, kış mevsimine özel olarak, Ekim – Mart tarihleri arasında, Aygaz Euro LPG+’ın propan oranı %50 seviyelerine yükseltilir. Böylece soğuk havalarda ilk çalıştırmada yaşanan sorunlar ve motor rölantide çalışırken ortaya çıkan titremenin önüne geçilir.
    Kısacası her mevsim aracınızdan daha da üstün performans alabilecek, üstelik yakıt sarfiyatını da daha da azaltacaksınız. Nasıl mı? Türkiye’nin ilke katkılı otogazı Aygaz Euro LPG+ ile...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazardaki Artist -- 11 Haziran 2009; 8:42:43 >




  • Acaba bu gaza farkli bir tarife uygularlar mi?
    Bilgilendir me icin tesekkur ederim.
  • Fiyat farkı olur gibi görünüyor ancak şu var mevcut istasyonlarda yeni Euro LPG+ için depolama yerleri yok.Yenisini yapmaya da alanları olmayabilir özellikle büyükşehirlerde.Bu yüzden tahminimde Euro Lpgyi kaldırıp bunu satışa sunarlar.Bakacağız artık
  • benzindeki 95 oktan 97 oktan farkı gibi bir fiyat ayarlaması yapabilirler...
  • Oto aygaz güzel, tercih ederim.
    Fakat "kişiye özel LPG" diye bir şey dikkatimi çekti .. Nasıl oluyor? Kişiye özel lpg; az acılı, orta şekerli gibi ayarlama mı yapıyorlar?
  • arkadaşlar benim en çok merak ettiğim ivmelenmede euro lpgye göre kanıtlanmış %5.13lük iyileşme.
    acaba bu ifade ne kadar doğru ve bu verilerle acaba sıralı sistemler benzin performansını yakalayabilirler mi?
    bir de vialle gibi lpi sistemlerin 0 performans kaybı hatta benzinliye nazaran performans artışı vaadleri düşünüldüğünde lpg ile performans artışı söz konusu olursa artık yıllardır lpg taktırmadığım 98 model 2000cc 157@147 hp bravo hgt aracımı kullanırken gaza basma konusunda biraz daha cömert olabileceğim.

    umarım hem vialle hem de aygaz euro lpg+ hakkında söylenenler doğrudur ve ben de viallenin performansı kanıtlanır kanıtlanmaz 3.27 benzin fiyatlarıyla şehir içi 14 litre tüketen aracımda 45.7 kuruş km yerine lpg ile 27.4 kuruş öderim.(hayal gibi)
  • bugün gazetede okudum, şimdilik fiyat farkı olmayacakmış, bu şekilde pazar paylarını arttırmayı düşünüyorlarmış, sanırım milleti alıştırıp sonradan fiyat farkı koyacaklar...
  • eurosundan ne gördük ki euro + sından görelim...Normal gazlardan bir farkını hissetmedim ben euronun üstelik daha az km yaptırıyor..Ama şimdi buna 20 kuruş fark koysalar yine de millet kuyruk olur istasyonda....
  • işin ilginci koç fordlara lpg takılınca servise almaz ama lpg satar reklamında da fordları oynatır
  • Gerçekten motora faydalıysa, performans artışı varsa, fiyat farkı da olmazsa çok satar çok. Tüketicileri tam kalbinden vurdular.
  • bu gün gazetede yazığına göre fiyat farkı olmayacakmış pazar payını artırmak için yapılan bir uygulama gibi bir şey yazıyordu

    katkı olarak ne var acaba okumadıkm yazıyor mu sitede :D
  • katkı malzeme olarak ne koymuşlardır bilinmez tabi ama performans iyileşmesi için acaba ron değerleri artmış olabilir mi?
    tabi bu bir manada haksız rekabet olur ama başka türlü performans artışı sunmanın özellikle de %5.13 gibi bir performans artışı sunmanın kolay olabileceğini düşünmüyorum.
    katkı maddesi olsa olsa motoru koruma ve temizlemeye yardımcı olmuştur.
    bugüne kadar hiç lpgli araç kullanmadım ama çok yakında vialleyle performans kayıpsız lpgye geçip aygaz euro lpg + ile fark yaratacağım.




  • İlginç bir saptama :)

    Ama yakında BRC ile bu sinemalarda
    quote:

    Orjinalden alıntı: mustafatufekci

    işin ilginci koç fordlara lpg takılınca servise almaz ama lpg satar reklamında da fordları oynatır

  • quote:

    Orjinalden alıntı: erenkonu

    katkı malzeme olarak ne koymuşlardır bilinmez tabi ama performans iyileşmesi için acaba ron değerleri artmış olabilir mi?
    tabi bu bir manada haksız rekabet olur ama başka türlü performans artışı sunmanın özellikle de %5.13 gibi bir performans artışı sunmanın kolay olabileceğini düşünmüyorum.
    katkı maddesi olsa olsa motoru koruma ve temizlemeye yardımcı olmuştur.
    bugüne kadar hiç lpgli araç kullanmadım ama çok yakında vialleyle performans kayıpsız lpgye geçip aygaz euro lpg + ile fark yaratacağım.


    Bence acele etmeyin,
    çok yakında yeni haberler duyacaksınız :) LPI hakkında




  • lpg ye alıştık olurda aracı yenilersek 3 yıl fordun garantisini beklemek güzel olmaz :D reklamdakilerden bir tane olsa hiç fean olmaz
  • Ne duyacağız bari özelden yazın merak ettik.
    quote:

    Orjinalden alıntı: faruksevgili


    quote:

    Orjinalden alıntı: erenkonu

    katkı malzeme olarak ne koymuşlardır bilinmez tabi ama performans iyileşmesi için acaba ron değerleri artmış olabilir mi?
    tabi bu bir manada haksız rekabet olur ama başka türlü performans artışı sunmanın özellikle de %5.13 gibi bir performans artışı sunmanın kolay olabileceğini düşünmüyorum.
    katkı maddesi olsa olsa motoru koruma ve temizlemeye yardımcı olmuştur.
    bugüne kadar hiç lpgli araç kullanmadım ama çok yakında vialleyle performans kayıpsız lpgye geçip aygaz euro lpg + ile fark yaratacağım.


    Bence acele etmeyin,
    çok yakında yeni haberler duyacaksınız :) LPI hakkında




  • Bahsettiğniz filmi tahmin edebiliyorum.Ford satıcılarına bayilikler vermişsiniz.
    quote:

    Orjinalden alıntı: faruksevgili

    İlginç bir saptama :)

    Ama yakında BRC ile bu sinemalarda
    quote:

    Orjinalden alıntı: mustafatufekci

    işin ilginci koç fordlara lpg takılınca servise almaz ama lpg satar reklamında da fordları oynatır


  • quote:

    Orjinalden alıntı: talfar

    Bahsettiğniz filmi tahmin edebiliyorum.Ford satıcılarına bayilikler vermişsiniz.
    quote:

    Orjinalden alıntı: faruksevgili

    İlginç bir saptama :)

    Ama yakında BRC ile bu sinemalarda
    quote:

    Orjinalden alıntı: mustafatufekci

    işin ilginci koç fordlara lpg takılınca servise almaz ama lpg satar reklamında da fordları oynatır







    Hıııı
    Ooooolduuuuu
    Bis ne yiicees




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.