Şimdi Ara

PACKARD BELL EASY NOTE TJ65 KULLANICILARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
5
Favori
81.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haksancan

    bu sorun nvidia denetim masası panelinden ekran kartını downclock edilerek çözülüyor. forumda nasıl yapılacağını anlatan ilgili postlara bakabilirsiniz.

    Sıkıntı da o zaten o kadar para vermişim neden downlock edeyim ?

    Gelen onca zamma rağmen 50 liralık mazot almak gibi bir mantık bu.
  • .Tolga . kullanıcısına yanıt
    haklısınız ben eski sorununuzdan bahsettiğinizi farketmedim hala sorun yaşıyorsunuz sanıp o nedenle çözüm yolundan bahsetmiştim.

    downclock etmek zorunda olmamız tabi ki kötü ama downclock ettikten sonra sorun tamamıyla ortadan kalktığı için ve de başka bir çözüm yolu bulunamadığı için ben de durumu böyle kabullendim. 10 dakikada bir ekranın gidip gelmesinden arada bir mavi ekran almaktansa 100mhz'lık downclock yaptığımdan beri yıllardır 0 sorun yaşıyorum. 100 mhz'lık downclock ile yaşadığım rahatlığı onca endişe tasa ve ne zaman bozulacak kaygısına tercih ettim.
  • haksancan H kullanıcısına yanıt
    tekrar yükler misiniz ? aradan çok zaman geçmiş, indirilmiyor.
  • haksancan H kullanıcısına yanıt
    hala kullanıyorum bilgisayarı.eylül 2009 da almıştım. genel hatlarıyla iyi her türlü işimi karşılıyor. fan temizliğinin zor olması ilk başta sıkıntı oluyordu ama 100 defa söküp takınca öğrendik. tabi her söküp takışımızda bilgisayar bir özelliğini kaybediyor . tek ayar olduğum konu şu saçma ekran kartı hatası. çoğu kişide varmış. win 7 de güncel driver kurmayarak bundan kaçabiliyorduk ve hata vermiyordu. ancak win 10 da direk en güncelini kuruyor buda sıkıntı oluyor.

    downlock nasıl yapılır bileniniz varmı? şimdiden teşekkürler.

    ayrıca dolu dolu 8 yıl geçirdim bu bilgisayarla. 4 yıl küçük buz kalıplarının üstünde kullandım. yapma etme dediler dinlemedim.bir sorunla karşılaşmadımda. fan çok ufak zaten çok ses çıkarıyor soğutamadığı için adam akıllı. ısınma sorunu olan varsa denesin güzel :) bilgisayarımda her türlü programın ve sistemin günceli yüklü. sistem açılışta yavaş ama açıkdıktan sonra hızlı,her işimi görüyor. umarım uzun uzun ömürler geçiririz beraber..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 22 Temmuz 2017; 18:50:53 >




  • sene 2020 hala bu pc kullanıyorum cs go yu bile oynuyorum fakat bugun oynarken baya kastı nedenini bilmiyorum ekran kartımı güncellemeye korkuyorum win 10 yüklü video izlerken mavi ekran verip kapanma problemini MSI Afterburner programı ile çözdüm gündelik işlerde işlemci ve ekran kartımı enalt seviyede tuturyorum böylece mavi ekran sorunu yaşamıyorum 2 3 ay önce macunlarını yeniledim ilk yaptığımda düzgün süremediğimden sıcaklıktan ötürü 5 10 dk bir mavi ekran hası almaya başladım ve çok yavaşladı pc daha sonra tekrar yeniledim şimdi sorunsuz en son ekran kartı driverı 2016 yılında çıkmış cs go ynarken kasma sorununu halledermi bilmiyorum ama korka korka yüklicem son driveri. mavi ekran verme durumu bende çok farklı sadece video izlerken veriyor özellikle yotube ama cs source oynarken olmuyor oda ilginç neyse yukarıdaki program ile çözdüm youtube olayını yeni pc alırmıyım bilmiyorum ama şu bi gerçek çok satan markaların ürünlerini alın ben bu pc 2009 yılında almıştım ozamnın f/p canavarı idi gt240 t960 işlemci vs şimdi aynı özellikler 5 6 bin tl dir fakat bir sorun yaşadığınızda yada bi parça aradığınızda bulması zor oluyor bilindik çok satan markalrda bu problem daha kolay çözülüyor tıpkı arablarda olduğu gibi şuan bu markanın pc bile satılmıyor tabi 11 senedir kullanıpta bunları demek saçma gelebilir fakat bence öyle ha pro iseniz zaten windows pc lerle işiniz olmaz mac size candır :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: marsk35

    sene 2020 hala bu pc kullanıyorum cs go yu bile oynuyorum fakat bugun oynarken baya kastı nedenini bilmiyorum ekran kartımı güncellemeye korkuyorum win 10 yüklü video izlerken mavi ekran verip kapanma problemini MSI Afterburner programı ile çözdüm gündelik işlerde işlemci ve ekran kartımı enalt seviyede tuturyorum böylece mavi ekran sorunu yaşamıyorum 2 3 ay önce macunlarını yeniledim ilk yaptığımda düzgün süremediğimden sıcaklıktan ötürü 5 10 dk bir mavi ekran hası almaya başladım ve çok yavaşladı pc daha sonra tekrar yeniledim şimdi sorunsuz en son ekran kartı driverı 2016 yılında çıkmış cs go ynarken kasma sorununu halledermi bilmiyorum ama korka korka yüklicem son driveri. mavi ekran verme durumu bende çok farklı sadece video izlerken veriyor özellikle yotube ama cs source oynarken olmuyor oda ilginç neyse yukarıdaki program ile çözdüm youtube olayını yeni pc alırmıyım bilmiyorum ama şu bi gerçek çok satan markaların ürünlerini alın ben bu pc 2009 yılında almıştım ozamnın f/p canavarı idi gt240 t960 işlemci vs şimdi aynı özellikler 5 6 bin tl dir fakat bir sorun yaşadığınızda yada bi parça aradığınızda bulması zor oluyor bilindik çok satan markalrda bu problem daha kolay çözülüyor tıpkı arablarda olduğu gibi şuan bu markanın pc bile satılmıyor tabi 11 senedir kullanıpta bunları demek saçma gelebilir fakat bence öyle ha pro iseniz zaten windows pc lerle işiniz olmaz mac size candır :)
    Valla bu zamana kadar kullanmayı başarmak gerçekten büyük başarı. Ben 2.5 sene öncesine kadar kullanabildim 2009 Kasım -2017 Kasım ve benim için büyük başarı oldu

    PC halen duruyor ben de w10 yükledim geçtiğimiz ay ama fazlasıyla yavaşladı ve mavi ekran hatası baş gösteriyor bende de. Şu airbar çok hoşuma gitti airbar (ekranı dokunmatik hale getiren) ile kullanmak istedim ama sonra dedim masraf yapacağıma tablet alırım vb. neyse öyle kaldı ben de pes ettim en sonunda.




  • .Tolga . kullanıcısına yanıt
    Benim ps t9600 gt 240 m ekran kartlı versiyon win 10 ile özellikle macunlarını yeniledikten sonra stabil şekilde işimi görüyor ama tabi ne beklediğinizle değişir. Yeni pc almak istiyorum fakat alt seviye pc bile şuan 2 bin tl civarı 2 3 sene sonra çöp olur iyisini alayım oyun pc olarakta kullanayım diyorum 5 binden başlıyo yani iki ucuda boklu deynek o yüzden bunla tüm işlerimi yapıyorum mavi ekran olayını dediğim programla çözebilirsin :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 21 Nisan 2020; 9:53:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marsk35 kullanıcısına yanıt
    2009 aralıkta aldım ben de hala kullanıyorum. Youtubeta mavi ekran verme 3 yıl önce oluyodu bende de nasıl çözdüm hatırlamıyorum. Şu an soğutucuyla cs goda 45 50 fps alabiliyorum. Ama oyun oynamıyorum zaten pcde gündelik olarak da yetiyor. Pc ölene kadar değiştirmem büyük ihtimal. Oyunları zaten ps4te oynuyorum. Oldukça memnunum. 10 yılı devirmişim bu pcyle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Easynote tj65 kullananlardan biri de benim. 2009'dan beri hem de :) Yazılımsal sorunlar baş göstermişti, formatladım. Tertemiz oldu. Bence en performanslı sürüm Windows 7. O sebeple Windows 7'yi yeniden kurdum.

    Yılların geçmesiyle dvd yazıcısı çalışmayı durdurdu. Dahili diskinde ise hatalar oluştu. Bu kısımları değiştirip yoluma devam edeceğim. Bu sorunları ve bakımsızlığı saymazsak (içini açmaya cesaret edemiyorum) cihazım tertemiz. Uzun yıllar daha kullanırım :) Bilgisayarı yenilemektense parça değişimine gideceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Bana 1.32a bios dosyası lazım. Elinde olan varsa patlayabilir acaba? Yukarıda bir arkadaş paylaşmış ama link ölmüş indiremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023e girdik hala bu bilgisayarlayım   bakalım ne zaman gidecek

  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Aynen hala kullanıyorum mavi ekran hatasınıda msı afterburner ile çözdüm(maalesef son bios güncellemesi yaptığımı yıllar sonra öğrendim eskiyede dönemedim sorun sadece online video izlerken oluyor yılarca çözemedim) birde içine ssd taktım video müzik film işimi görüyor ☺️ tabi 3050 bir hp aldım geçen sene zor iiler hp nün oldu packertbell artık yatağımın baş ucunda içerik tüketme cihazı oldu emektarım ilk maaşımın oyuncağıydı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 8 Ocak 2023; 23:16:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benimki de hala taş gibi duruyor. Pil yıllar önce öldü. Bilgisayar sağlam ama kullanmıyoruz yeni bilgisayar var çünkü. Geçenlerde ek bilgisayar lazım oldu projeksiyondan bişeyler izletmek için. Format atayım dedim. Dokunmatik tuşlar için sürücüsü vardı onu kuracaktım ama baktım Packard bell diye bir site kalmamış:) Bunun son sürücülerini nereden bulacağız? Windows 8.1 embeded veya 7 ulti kuracağım. Ssd yok 10 kasar diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.