Şimdi Ara

Nt 4.0 server ve novell ağında internet paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba..!
    Nt 4.0 server ve novell server olan 33 pc lik bi ortamda kablo net kullanarak interneti paylaştırmak istiyorum.Nt serverla beraber gelen lisanslı proxy yazılımı olmadığını öğrendim.ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum 2 etherneti bile denedim biri ağ için diğeri interneti paylaştırmak için.kablonetten gelen kabloyu hub'a takıp öylemi yapacam..çok karışığım :)))) yardım acil teşekkür ederim...sizleri seviyorum...özgür



  • Bizim işyerinde de novell kullanılıyo fakat bu sadece yerel ağ için. İnternete bağlanmak için novell'den logout oluyoruz. Internet olayı için microsoft networking kullanmayı dene bence.

    SAYGILAR.....
  • Arcadia Saol..!
    Şu var yalnız bizde de novell 33 clienti birbirine bağlıyor internet paylaşımınıda nt serverdan yapmak istiyoruz...Bunun için ne yapmam gerekiyor.? wingate vs hareware kullanımından kaçıyoruz ayda bir problem çıkacak diye..nt 4.0 serverın içinde proxy yok sanırım komple kitinde var sadece ( bildiğim kadar ) üstelikte kablo net olduğu için bi avantaj olabileceğini düşünüyorum ama çözüm henüz yok !
  • novell mi allah sabır versin ... proxy programı kullanmadan zor olur sanırım...

    http://mekanikonline.cjb.net Bilgi Paylaştıkça Artar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.