Şimdi Ara

difransiyel ses yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hepinize günaydın benim sorum şu;

    aracım 93 model doğan sl

    difransiyelden 80-90 km hızla giderken sürekli uğultu geliyordu ben de 133000 kmde difransiyel yağını ustamın tavsiyesi ile değiştirdim

    olması gereken castrol 80 ep iken ustam castrol 140 ep koydu ve şimdi ses kesildi acaba bu kalın yağın uzun vadede bana zararı olur mu?

    araç şimdi 146000 kmde ve difransiyel yağını kontrol ettirdim köpürme yapmış bu neden olabilir.

    herkese saygılar



  • ustan seni sesten kurtarmış ve bir müddet daha sessiz kullanmanı sağlamış.uzun vadede zararı soruyorsun zaten o diferansiyelle uzun süre gidemezsin.son demlerini yaşıyor.(tabi kullanım amacına bağlı)
  • katalogta ne yazıyorsa onu kullanın. Eğer dişlilerde aşınma oluşmuşsa artık geri dönüşü yoktur, idare etsin diye kalın yağ koymak sesi belki keser ama size yakıtsarfıyatının artışı olarak geri döner. Differansiyal dişlileri ucuz olması doğanın bir baktırın derim. graip adları vardır '' ayna mahruti'' gibi .
  • senin diferansiyelin parçaları:aks dişlisi-2-adet.istavroz dişlisi-2-adet.istavroz mili.ayna-mahruti.ayna(güveç)yan bilyaları.mahrutibilyası.mah.keçesi.değişmesi gerekli parçalar.bazıları idare edebilir denir.ben bilmem.eskiden diferansiyellere 90 numara deyil 140 numara yağ koyuyorduk.kimse yakıttan şikayet etmedi.şaft çatalıda değişebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.