Şimdi Ara

RappelzTR Fiyaskosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu akşam saat 17.00da yapılan pet dağıtımından dolayı rappeltr'yi kınıyorum.Böyle bir adaletsizlik olamaz ya.GMler taming kart düşüren canavarlar çıkardı ve sadece o an oyundan olan kişiler bunları keserek en kral petleri kaptılar.Birçok arkadaşımızın haftalarca hatta aylarca uğraşıp edineceği petleri GMler sayesinde bu kişiler bedavadan kapmış oldular.Bahsettiğimiz petlerde Harpy, Hawkman, Salamander, Angel, White Dragon, Cerberus gibi oyunun en güçlü petleridir. 20Lvl adamda White Dragon, Cerberus var gerisini siz düşünün artık. O an oyunda olmayanların suçu neydiki onlar alamadı bu petlerden? Neden böyle bir şeyin yapıldığını bir türlü aklım olmuyor.Birçok defa değişik oyunların kapalı betalarına katıldım ama böyle bir adaletsizliği ilk burda gördüm. Diğer oyunlarda herkese eşit şekilde ödüller verilirken burada sadce bir kısım oyuncunun yararlandığı çok değerli ödüller verildi. Bi hevesler başladğımız RappelzTR'nin böyle bir fiyaskoya imza atmış olması beni gerçekten çok üzdü.Nasıl olurda bir oyun yöneticisi böyle adaletsizlik yapabilir? Tüm bunlara rağmen oyundayken bu olanlar hakkında şikayetimizi o an oyunda olan GMye bildirirken onun bizi hiç takmaması ayrı bir hüzün tabikide.Bu olanlardan önce diğer sitelerde övgülerle tanıttığımız RappelzTR'yi şimdi nasıl övgülerle tanıtabilirizki? Ayrıca üzücü olan bir diğer durum ise bazı arkadaşlarımızın kişisel menfaat uğrana bu olanlara ses çıkarmaması yani yağ çekmek için GMlerin tarafını tutmasıdır.Bu kişiler bedavadan petlerini aldıklarından dolayı Gmlerin tarafını tutuyorlar tabikide. Böyle bir davranışın sergilenmesi gerçekten çok üzücü.Böyle kişiler ilerde kişisel menfaat uğrana oyunu kirleteceklerini açık bir şekilde göstermiş oldular. Bunun yanında petini aldığı halde bunu bir adaletsizlik olduğunu söyleyen arkadaşlarımızda var elbette.Bu kişileri medeni cesaretlerinden ve adaletten yana olmalarından dolayı içtenlikle teşekkür ediyorum.
    Birkaç gündür şahit olduklarımdan sonra USA serverlarına devam etmenin daha mantıklı olduğuna karar verdim. En azaından orada böyle şeyler olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuNTiS -- 3 Haziran 2009; 20:56:58 >



  • belki belli zamanlarda hep yapıcaklar böyle?veya şu an close beta değilmi zaten bilmiyorumda close betaysa isterse Gm oyunu en güçlü cahrı yapsın o kişiyi open betaya geçişte silinicektir
  • malesef silinmeyecek. 20lvl üstü her char ve item aktarılacak. Adamlarda bu yüzden petleri 20lvl üstüne çıkardılar bile.
  • haha ne saçma birşeydir benim bildiğim %100 silinir charlar herkezde bu nedenle kasmıyordur belkide.bencede büyük haksızlık.sonuna kadar haklısın o zmaan
  • benim bildigim bu eglence icin yapılan birşey sonuçta itemlerin silincegi söylenmişti bence silinir bende bunu ilk gördügümde agzım acık kalmıştı cok sacma birşeydi..benim pet alıp sonrada gm taraftarı olan biri sanmayın ne pet aldım ne de başka bişi sadece o petlerin silincegini ummaktayım :S
    forumda toplantı die bi konu vardı
    Merhaba Arkadaşlar,


    Bu gün saat 16.00da Ufuk şehrinde toplandık.Beta testi kapanmadan önce hep beraber eğlenelelim diye düşünmüştük.

    Güzel de oldu. Gelen istek üzerine kapanıştan önce birde saat 19.00 da bir gösterimiz daha olacak.Saat 16.00 daki gösteriye katılamamış arkadaşlar için.

    Saat 20.00 de kapanacak servis.


    Saygılarımızla,

    gpotato Takımı

    sadece basit bir gösteri sanırım :S
  • quote:

    Orjinalden alıntı: osmanlubu

    benim bildigim bu eglence icin yapılan birşey sonuçta itemlerin silincegi söylenmişti bence silinir bende bunu ilk gördügümde agzım acık kalmıştı cok sacma birşeydi..benim pet alıp sonrada gm taraftarı olan biri sanmayın ne pet aldım ne de başka bişi sadece o petlerin silincegini ummaktayım :S
    forumda toplantı die bi konu vardı
    Merhaba Arkadaşlar,


    Bu gün saat 16.00da Ufuk şehrinde toplandık.Beta testi kapanmadan önce hep beraber eğlenelelim diye düşünmüştük.

    Güzel de oldu. Gelen istek üzerine kapanıştan önce birde saat 19.00 da bir gösterimiz daha olacak.Saat 16.00 daki gösteriye katılamamış arkadaşlar için.

    Saat 20.00 de kapanacak servis.


    Saygılarımızla,

    gpotato Takımı

    sadece basit bir gösteri sanırım :S


    quote:

    Orjinalden alıntı: GuNTiS

    malesef silinmeyecek. 20lvl üstü her char ve item aktarılacak. Adamlarda bu yüzden petleri 20lvl üstüne çıkardılar bile.


    itemler kalmıcakta...
    petler 20 lvl olursa sadece karakter ve pet kalıcak lvl 1 şeklinde diger bütün itemler silincek ama bence kaldırılır o petler okadar da göz göre göre saçmalayacaklarını sanmıorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 3 Haziran 2009; 21:34:33 >
  • silerler



















    silmezlersede oynamayız
  • arkadaşlar GM kaldırılmayacak dedi.Ona göre haksız bi durum yokmuş:S nasıl oluyorsa tabi!!! Kaldırılsın diye baskı yapıyoz ama birşey çıkacağını sanmıyorum açıkcası.
  • diyecek hiçbirşey bulamıorum belki 15 hazirana kadar akılları başlarına gelir diyorum sadece...
  • [GM]Xyriantos Bunları yazmış:

    Sevgili Rappelz severler,

    Bugün gerçekleşen animasyonun amacı oyunculara yaratıklari tanıtıp, onların gelişimlerini sağlamaktı. Bu animasyonun Kapalı Beta Testi çerçevesinde yer aldığını unutmamak gerekir, bizim hiçbir şekilde oyunun dengesi ile oynamak veya onu bozmak gibi bir niyetimiz yok, tam aksine. Animasyonda dağıtılan ve Ork nadirliğinin üzerinde bulunan kartlar silinecektir gerekirse teker teker elimizle sileceğiz.
    Bu vesileyle dağıtılan nadide kartlar sadece yaratık demosu olarak değerlendirilmeli.
    Bu animasyonun forumumazda evvelce duyurulumamış olması talihsiz bir yanlışlık, bunun için özür dileriz.
    Yeni bir GM takımı olduğumuzu bilmenizi isteriz, her şeyin başında olduğu gibi birkaç iletişim sorunu meydana gelebilir bunlar zamanla yok sayılabilecek bir orana gelecektir, bizlerde topluluğumuzla birlikte yetişeceğiz ve sizlere Rappelz topraklarında ki maceralarınızda eşlik etmekten memnuniyet duyacağiz.

    Anlayışınız ve hoşgörünuz için teşekkürler.
    Sizleri 15 Haziranda tekrar aramızda görme dilegiyle.

    gPotato takımı

    http://tr.rappelz.gpotato.eu/Forum/Index.aspx?FCD=RAPPELZ_TR_F005&MODE=VT&TNO=42

    Konuyu açan arkadaşıma bilgi için teşekkürediyorum ve sonuna kadar destek veriyorum.
  • sanırım derslerini aldılar :D
    acemi bir gm takımı :D
    neyse silceklerini ögrendik sevindim fakat gerçekten orada bir white dragon harpy cerberus her neyse görürsem bidaha dönmemek üzere bırakırım :D
  • Arkadaşlar GMler geri adım attı. Verdikleri petler silinecek.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GuNTiS

    Arkadaşlar GMler geri adım attı. Verdikleri petler silinecek.


    Eğer silmeselerdi biz oyunu silecekdik pc denKonu için ayrıca teşekkürler.
  • Arkadaşlar saçmalamayın valla :D
    Rappelz usa oynuyordum. İş güç vs bıraktım. Forumda dolaşırken TR rappelz açılmış onu inceliyordum.
    Closed beta yada adı içinde beta geçen 1şey olduğunda benim bildiğim. Prof. oyuncular(Türkiyede zorya herkes kendini pro sanıyor :P ) oyunu denemek için. GMlerde eksikleri gidermek için oyunu açarlar ve bu sure deneme süresidir. exp fazla gelir item daha kolay düşer. Ama beta bittikten sonra charlar itemler herseyin gitmesi lazım.
    Eğer GMler görmezden gelip devam ettirirlerse TR serverının ömrü uzun olmaz!!
    Son olarakta demedi demeyin !!
    Oyunda hatalar olacak... birilerinde itemler fışkıracak. bot programları çıkacak!!! Sadece TR serverı için.
    Demedi demeyin valla :=)
    inş.. bu söylediklerimi bana yedirirler de. Türklerin doğru düzgün online oyun dunyasına katıldığını görürüm.




    quote:

    Orjinalden alıntı: gPotato Takımı

    Rappelz resmi sitesinin açılışı sizlere duyurmaktan ve Türk oyuncuları ağırlamaktan mutluluk duyarız.


    Kapalı beta testi 27 Mayıs ile 3 Haziran tarihleri arasında gereçkleşecek, kayıt olmak için tereddüt etmeyin.
    Kapalı Beta süresince, 20’nci seviyeye ulaşmayı başarmış oyuncular Açık Beta süresine geçilirken arkadaş listelerini muhafaza edebilecekler ayrı eten 30 gün boyunca binilebilir Kırmızı Lydyan, maceracı kıyafeti ile iki enerji tasarrufçusu içeren bir paket kazanacaklar.
    Açık Beta başlamadan evvel 20’inci seviyeye ulaşmış yaratıklar muhafaza edilecekler ancak seviyeleri 1'e döndürülecek. 20’nci seviyeye ulaşmamış bütün oyuncuların bilgileri ile arkadaş listeleri klanlarla birlikte silinecektir.
    Sizlere bir kez daha bu fırsatla oyunun tamamıyla Türkçe olup, destek hizmetlerinin dilinizde gerçekleşeceğini belirtmek isteriz.
    Sizleri yakında Rappelz topraklarına ayak basarken görme dileğiyle.


    gPotato Takımı



    Vallaha adamlara hLL olsun. Eğer söylediğin gibi Pet dağıttılarsa. Adamlar ne yapar eder onu 20ye kasar !!
    Türküm ama Türklerin girdiği bir iş olunca arkama bakmadan kaçasım geliyor. :( çok üzücü bir durum ya !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bor4 -- 4 Haziran 2009; 15:35:28 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: agni_tr

    oyun gpotato nun yönetimi altında kalırsa en ufak hile olucağını sanmıyorum ama işi türk yetkililere bıraktıkları anda her türlü hile düzenbazlık başlicaktır ki özellik le gm in türk olması zaten kötü bi durum... bizim gm lerin tek derdi ceplerini doldurmaktır zaten ki tanıdığım çok gm var o yüzden tecrübeyle sabittir... umarım setup içinde dil seçeneği vardır yoksa sadece türklerden oluşacak bi oyun pek güzel olmiyacaktır nedeni ise çok kaliteli türk oyuncularının yanında gerçekten aşırı seviyesiz oyuncularda bulunmakta ve türk milleti olarak zora gelemediğimiz için her halukarda işin kolayına düzenbazlığına kaçmak istiyecekler haliyle kurunun yanında yaş yanıcağı için türklerin oyunu gene adını kötüye çıkarıcaktır...umarım yönetim herzaman gpotato nun elinde olur yıllardır us server da oynuyorum en ufak hile veya benzeri şeylerle karşılaşmadım en ufak bi bot veya benzeri bir durumda müdehale edip düzeltildi umarım aynı şekilde türk serverı da yönetilir...


    kendi mesajımı alıyorum tekrar ve ne olursa olsun gm in türk olmasının sonucunun çok kötü olacağını tekrar söylüyorum...
  • Bende sana katılıyorum paranın yüzü sıcaktır. ama.
    Rappelz pvp ağırlıklı bir oyun olmadığı için büyük yaşta oyunculara hitap ediyor.
    25 yaş üstü diyebilirim. Durum böyle olunca oyun oynamayı seven işten gelince oyun oynamak isteyen insanların RappelzTRyi tutacağını sanıyorum. Türkçe olması çok büyük avantaJ. Ayrıca grafiklerde çok güzel :)


    Yönetime gelincede Türk GMlerine kaldıysak......
    Zaten olayın başında neler olduğunu görüyoruz. Sonraları nelerın olacağını bekleyip görücez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bor4 -- 4 Haziran 2009; 20:18:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.