Şimdi Ara

The Witcher hakkında bilmek istediklerim! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam Allah seni Ben de pek etkilemem öyle korku filmi olsun, etrafımdaki kötü olaylar vs. olsun. Gerçekten gerildiğim tek oyun Silent Hill serisidir mesela, hakikaten insanın sinirlerini zorlayan bir atmosferi var. Her ne kadar tür olarak Witcher 'la uzaktan yakından alakası olmasa da, psikolojik olarak oynayanı fena etkiliyor. SH 2'yi bitirdikten sonra bir hafta boyunca ruh gibi ortalarda gezdiğimi biliyorum...

    Yoksa öyle Far Cry'mış Witcher'mış falan, hikaye hocam :) Doom 3 gibi anlık korkutmaz adamı Silent Hill. En az bir hafta komada gezersin =)
  • Yaz bi gelsinde şu oyunu tekrar kurayım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fatal1ty89

    Hocam Allah seni Ben de pek etkilemem öyle korku filmi olsun, etrafımdaki kötü olaylar vs. olsun. Gerçekten gerildiğim tek oyun Silent Hill serisidir mesela, hakikaten insanın sinirlerini zorlayan bir atmosferi var. Her ne kadar tür olarak Witcher 'la uzaktan yakından alakası olmasa da, psikolojik olarak oynayanı fena etkiliyor. SH 2'yi bitirdikten sonra bir hafta boyunca ruh gibi ortalarda gezdiğimi biliyorum...

    Yoksa öyle Far Cry'mış Witcher'mış falan, hikaye hocam :) Doom 3 gibi anlık korkutmaz adamı Silent Hill. En az bir hafta komada gezersin =)


    Witcher beni korkutmadı ama oynarken hafiften tırstığım bazı RPGler var. Mesela Diablo 1'i ilk oynadığımda büyücüyü seçmiştim. Oyun hem çok zor hem de ürkütücü gelmişti. Butcher elinde baltasıyla ortaya çıktığında korkudan tabanları yağlamıştım mesela. Diablo 1 zamanında gerçekten korkutan bir yapımdı. Ne Diablo 2'de ne de videolardan gördüğüm kadarıyla Diablo 3'te aynı atmosfer yok.

    Sonra, çoğu kişi oynamamıştır ama Arx Fatalis diye bir oyun vardı. Yeraltında geçiyordu. Onda bir mezarlık bölümü vardı ve gerçekten çok korkunç bir bölümdü. Bir kadın ağlama sesi geliyordu. Gittim buldum odayı. Baktım arkası bana dönük kutsal sembole doğru diz çökmüş ağlıyor. Yanına yaklaştığımda bir döndü bir zombi. Belki burada anlattığımda komik gelebilir ama korkunçtu. Bir de bir odaya girmiştim. Peşimden kapı kapandı, ortada kurukafalar uçuşmaya başladı. Gerçekten korkunç bir bölümdü.

    Bir başka oyun da VtM: Bloodlines. Onda da perili bir otel bölümü vardı. Zaten vampirim hayaletten mi korkacam diye girmiştim ama acayip tırsmıştım. Hatta, asansör boşluğuna girmiştim, sonra aklıma asansörün düşebileceği gelmişti, kafayı kaldırdım baktım asansör bodoslama geliyor. Kendimi zor dışarı atmıştım. Ürkünçtü baya.

    Bende de tam tersi bir durum var hocam. Gerçekçi oyunları (askeri oyunlar COD, Call Of Duty, Splinter Cell falan) sevmiyorum, içinde mutlaka kesilecek, kurşun yağmuruna tutulacak veya pataklanacak yaratıklar olmalı.




  • benım telefonda var bu:D
  • Cep telefondaki düz ilerlemeli 12 bölümlük bir aksiyon oyunu. Burada yazdığımız RPG ile ününü kullanmak dışında pek bir bağlantısı yok.
  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HFurkan7 -- 29 Ekim 2021; 23:51:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.