Şimdi Ara

Ertuğrul Sağlam: ''Ben Bursasporluyum.''

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bursa Polis Koleji öğrencileri, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ı yılın teknik direktörü seçti. Geleceğin polisleri, ödül töreninin ardından düzenlenen panelde Sağlam'ı sorularıyla terletti. Sağlam öğrencilere, "Ben Bursasporluyum" dedi.


    Emniyet Genel Müdürlüğü Bursa Polis Koleji, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ı yılın teknik direktörü seçti. Polis Koleji öğrencileri Sağlam'ın ödülünü verdikten sonra düzenlenen panelde sorularıyla adeta teknik adamı sorguya çekti. Yılın teknik direktörü ödülüne kendisini layık gördükleri için çok mutlu olduğunu ifade eden Sağlam, "Hepinize çok teşekkür ediyorum. Demek ki ben de Bursaspor'a bir şeyler verebilmişim. Şimdilik bu kadar oldu. UEFA Kupası hedefimizden sapmadık, hala devam ediyor. İstanbul'daki maçtan galip geleceğiz. Üçlü averajda olacağız ve rakiplerimizi bekleyeceğiz. Ben bizim de şansımız var diyorum" dedi.

    "KALİTESİZ YABANCILAR GELİYOR"

    Öğrencilerin yabancı futbolcu transferi ile ilgili sorularını yanıtlayan Sağlam, "Türkiye'ye kalitesiz yabancılar geliyor. Bunlar yöneticilerin suçu bana göre. 6 artı 2 yerine ben olsam bunu 4 olarak karar kılarım ve kaliteli futbolcuları getiririm. Kalitesiz oyuncular gelince hem lifdeki oyuncularımız yer bulamıyor hem de milli takımımızda bazı oyuncularımız yer bulamıyor" diye konuştu.

    "BEN BURSASPORLUYUM"

    Bursa'yı çok sevdiğini belirten teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Samsun ve Kayseri'den sonra Beşiktaş'ta görev yaptım. Şimdi ise ben Bursasporluyum. Başkanımızla üç buçuk yıllık sözleşme yaptık. Yarım sezonu geride bıraktık 3 sezon daha var. Ben buraya büyük projelere imza atmak için geldim. Önümüzdeki sene hedefimiz ilk 4 arasına girip hem ligde hem de UEFA maratonunda kendimizi göstermek" diye konuştu.

    Not: ALINTIDIR


    Çok yazık sana söylenecek fazla bir şey yok Ertuğrul Sağlam.



  • Ne demiş adam Allah aşkına? Ulan ne garip adamlarsınız. Ne diyecek adam bu çatışma ortamında "Beşiktaşlıyım ama Bursa'da çalışıyorum" mu? Teksas üstüne çullansın sonra. Adam çalıştırdığı takımı tutuyor doğal olarak. Tutmasa bile böyle beyanat vermek zorunda.

    Aynı tepkiyi Yusuf "çocukluğumdan beri beşiktaşlıyım" dediğinde verdinmi peki? Yada bir fenerli verdiğinde ne düşündün?
  • Hocam konu Bursaspor değil, Konyaspor'da olsa Atanalırspor da olsa böyle bir demeç vermesi. Tabii ki ''Ben Beşiktaşlıyım demesini beklemiyorum zaten başka bir takımda bir hoca olarak da dememeli böyle bir şeyi ama bu tarz demeçleriyle onu Ertuğrul Sağlam yapan en büyük temel taşın Beşiktaş olduğunu göz ardı ediyor. Bilmiyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: De-Niro
    Aynı tepkiyi Yusuf "çocukluğumdan beri beşiktaşlıyım" dediğinde verdinmi peki? Yada bir fenerli verdiğinde ne düşündün?

    Bize gelen hiç bir fenerlinin arkasında başından beri durmadım ve Yusuf'un gerçekte fenerli olmadığını bilsem de o demeci de gereksiz gelmişti. Misal Emre Belözoğlu'nun demeci...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SS Karaçay

    Hocam konu Bursaspor değil, Konyaspor'da olsa Atanalırspor da olsa böyle bir demeç vermesi. Tabii ki ''Ben Beşiktaşlıyım demesini beklemiyorum zaten başka bir takımda bir hoca olarak da dememeli böyle bir şeyi ama bu tarz demeçleriyle onu Ertuğrul Sağlam yapan en büyük temel taşın Beşiktaş olduğunu göz ardı ediyor. Bilmiyorum.


    Beşiktaş'ı mı göz ardı ediyor? Hani şu kıçına tekmeyi vuran Beşiktaş???
  • Teknik direktör olmak kolay değildir. Şu an Bülent Korkmaz'ın durumuna bak ya da zamanında Hagi'nin. Hepsi çok değerli eski oyuncular ama bu yükü bir yerden sonra üstlenemediler ve yetersiz görüldüklerinde yollandılar. Aslolan olan Ertuğrul'un Beşiktaş'tan ekmek yediği ve ünlediği yıllar.
  • Zaten ben doğuştan Bursasporluyum dememiş, "Samsun ve Kayseri'den sonra Beşiktaş'ta görev yaptım. Şimdi ise ben Bursasporluyum." demiş. Görev yaptığı süre boyunca da Bursa'lı olması normal
  • Ha bu arada bana dokunan demeçteki ağırlık ''Ben Bursasporluyum'' yerine ''Bursaspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım.'' ya da ''Bursaspor Türkiye'nin en önemli kulüplerindendir ve hakettiği yere gelmeli'' ''Bursa 5.inci büyüktür'' gibi ve benzeri açıklamalar çok doğaldır ama ben Bursasporluyum yakışmamış, konumu ve durumu ne olursa olsun.
  • beşiktaş kimsenin kıçına tekme vurmadı adam kendisi istifa edip bıraktı.laf söyleme için yazı yazmayın.
    nedir bu sene bu kuyruk acısı anlamış değilim...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilkerinanç

    beşiktaş kimsenin kıçına tekme vurmadı adam kendisi istifa edip bıraktı.laf söyleme için yazı yazmayın.
    nedir bu sene bu kuyruk acısı anlamış değilim...


    İşkence odasına koyulmuş bir adam önüne koyulan tabancayla kendini vurunca 'intihar etti' diyip kandırır herkesi zaten modern dünya:)

    Adamın arkasından çevirmediği dolap kalmadı yönetimin. İstifaya zorlandı kısacası. Ve adam etti haliyle. Kıçına tekme vuruldu zaten o istifadan önce. Öyle herşeyi bilen ayağına yatıp insanlara tepeden bakmakta neyin nesi? Ortaçağ aristokratlarından bir sen kaldın sanırım geriye ilkerinanç:)
  • herşeyi bilmeme gerek yok olayı biliyorum,yazılanı okuyabiliyorum.bu yeterli.fantazi yapmaya gerek yok.
  • ''Hakettiğim yerdeyim'' demenin daha popülercesi
  • Kim Ne Derse,Desin Ertuğrul Sağlam Beşiktaşın Çocuğudur.

    Türkiye Kupasını Fenerbahçe'den Aldıktan Sonra,Başkanı Arayıp İlk Tebrik Eden Kişi Kendisidir.

    Bursaspor'a Gitmesi Tabii ki Bizim Tarafımızdan İyi Karşılanmıyor Ama,Adamın Ekmek Parası...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.