Şimdi Ara

Navitech mi , Bulbul mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese slmlar..
    Nissan Qashqai alıyorum ve bu arabaya uygun navigasyon sistemide almak istiyorum.Entegre ve uyumlu modelleri incelediğimde sadece 2 model bulabildim.Bunlarda; Navitech'in NAV_CX_2100 modeli ve Bulbul'un
    Nissan Qashqai modelleri oldu.Fiyatları neredeyse aynı ancak harita,yazılım, kalite gibi konularda navigasyon konusunda pek bir bilgim olmadığından kararsız kaldım.Bu konuda bilgileri olanlar beni aydınlatabilirlerse çok sevineceğim. :) Her iki modelinde avantajları ve dezavantajları nelerdir?.. Şimdiden teşekkürler..

    Navitech: http://www.navitech.com.tr/nrd-cx2100.asp

    Bulbul: http://www.buldabul.com/products/navigation/navigation.php?categoryid=6&productid=35







  • Kıyaslama yapamayacağım ama Navitech kullanan biri olarak "Navitech almayın" diyebilirim. Teknik destekleri nerdeyse hiç yok. Forumu biraz karıştırdığınızda Navitech'ten uzak durulduğunu göreceksiniz. Daha fazla bilgisi olan arkadaşlar da görüşlerini belirtirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-men2 -- 17 Mayıs 2009; 19:24:33 >
  • Yerleşil sistemlerden uzun bir süre uzak durun derim,servisi desteği vs. en iyi veriyoruz diyen bile ciddi güncelleme sorunları yaşıyorlar.Şu anda türkiye ortamı için oturana kadar portatif sistemleri tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.