Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops (2010) [ANA KONU] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.427
Cevap
1
Favori
146.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bu seriye özel sormuyorum. Cod'u hardcore s&d de oynayan var mı herhangi bir serisinde? Eskiden hep onu oynardık damerak ettim. Mesela WW 2'de, bunda çok oynayan var mı?


  • İlgilenenlere bir taşla iki kuş bence...
  • beyler hikaye ile ilgili bir sorum var



    --spoiler olabilir--

    nova 6 gemisine british commando'ları baskın yapıyor. Gerçek tarihte ingilizlerin konuyla bi alakası var mı?

  • Güzel bir finalle sonlandırdık efsaneyi. Genel olarak birkaç yorum eklemek gerekirse; yağmurlu Vietnam ormanlarında yol aldığımız bölüm çok hoşuma gitti. Sorgulama sahneleri farklı hissettirdi. Tünel bölümünde düşmanların neresine ateş edersen oranın kopması güzel bir ayrıntıydı. Aksiyon sahneleri gayet yeterliydi (paraşütle atlama vs. güzeldi). Reznov adamdır derken Reznov halüsinasyonlarının da şahane olduğunu söyleyebilirim! Final sahnesi güzeldi özellikle final bölümünde Hudson'un broadcast istasyonunun yerini öğrendikten sonra gözlüğü takması ve arkadan müziğin girmesi efsaneydi  







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIK -- 5 Ekim 2021; 14:43:33 >




  • Yapılmış en iyi Cod oyunlarından biri. Gönder Cannes film festivaline ödülle dönsün öyle bir senaryosu var. Ek olarak o kadar farklı coğrafyalarda geçiyor ki oyun orgazm oldum oynarken. Umarım diğer Black Ops oyunlarından da aynı keyfi alırım. Cold War niyetlendim ama indirimle bile 500 tl'ye düşüyor. Battle.net üzerinden almak da istemiyorum steam varken.

  • Müthiş bir oyun olmuş gerçekten. Hikayesi tadında ve bol twistli, oynanış ise oldukça eğlenceli ve güzel. Oyun sizi birçok farklı atmosfere sokuyor ve bunu da güzel yapıyor. Güncel fiyatları ile de alınmasını önermiyorum bu arada. İlaçlı sürümden bakabilirsiniz.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 27 Ekim 2023; 15:7:50 >
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.