Şimdi Ara

Premier pr-4110

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar.basliktaki amfiye 2 adet pioneer oval hoparlor(3 yollo) ve 1000 lik pioneer subwoofer bagli.sorunum su ozellikle sicak havalarda yarim saat yuksek sesle calistiginda kesiliyor. biraz arabayi kaptinca sorun kalmiyor. Tesisatci arkadasa sordum anfi degisecek dedi. Bunun bir caresi var midir? Kaldi ki ben buna bir de compenant taktirmayi dusunuyordum.galiba premierlerin bu kesme sorunu meshurmus.



  • çok ısınıp anfi korumaya geçiyo olabilir.. koltuk altındaysa yada havasız bi yerdeyse olabilir.. eğer bagajdayken bunu yapıyosa ve anfiyi değiştirmek istemiyorsan, bi kaç tane fan bulup anfiye monte et fanlar anfiyi soğutur :)
  • araba 307 arka koltugun arkasına yapişik.ewet havasız bir yer sayilabilir.fan icin bir soruşturayim.yanıtın için saol.
  • extra önlemlerde alınabilir. eğer o anfilerde fabrikasyon bi sorunsa bu yani üretimin kötü olmasından kaynaklanan bi sorunsa anfi içindeki transistör yada entegre soğutucuya iyi temas etmediginden ısınan parça üzerindeki ısı soğutucu metale iyi aktarılamıyor olabilir. anfi açılıp transistör yada entegrenin arka kısmına termal macun sürülerek yada araya thermal ped takılarak ısı iletimi artırılabilir böylece tr ler üzerindeki ısı daha aza indirilebilir.

    fan olayını bi düşünün siz, olmazsa dedigim gibi bi işlem yapabilirsiniz..

    yukarda entegre dememin sebebi dandik anfilerde tda türünde entegreler oluyo o tür anfilerden oalbilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: askvesen

    extra önlemlerde alınabilir. eğer o anfilerde fabrikasyon bi sorunsa bu yani üretimin kötü olmasından kaynaklanan bi sorunsa anfi içindeki transistör yada entegre soğutucuya iyi temas etmediginden ısınan parça üzerindeki ısı soğutucu metale iyi aktarılamıyor olabilir. anfi açılıp transistör yada entegrenin arka kısmına termal macun sürülerek yada araya thermal ped takılarak ısı iletimi artırılabilir böylece tr ler üzerindeki ısı daha aza indirilebilir.

    fan olayını bi düşünün siz, olmazsa dedigim gibi bi işlem yapabilirsiniz..

    yukarda entegre dememin sebebi dandik anfilerde tda türünde entegreler oluyo o tür anfilerden oalbilir.

    tesekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.