Şimdi Ara

W705 ilk izlenimlerim ve inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
17.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Değerli Üyeler,

    Ön izlenim ve incelememe geçmeden önce cihaza sahip olmamı sağlayan kullanıcının adını vermeden buradan ona teşekkür ediyorum. Ürün Passionate Red renk itibariyle kadın telefonu kesinlikle tuş takımını açmadığınız sürece pek bunu belli etmesede tuşları ortaya çıkınca belli oluyor.Kutu içeriğinde 4gb m2,data kabolsu,çift taraflı şarh cihazı,stereo setler için extra çıkış kablosu,mıknatıslı stereo hoparlörler ve yeni nesil clear bass özelliğini verebilen stereo kulaklıklar çıkıyor.......çok youğn olduğum için telefonu kutudan çıkarıp telefon kısmını pek kullanmaya hatta hiç kullanmaya vaktim olmadı ama kapalı bir sim kartla yaptığım incelemeleri size aktarıyorum.

    Öncelikle walkman serisi ıolark en son w910,w760 ve w595 sahibi oldum...getirdiğim ilk c905 imei blok yüzünden geri gitti son 2 c905 getiren iki kişininde otomobili soyuldu o yüzden W705 ile kaderimiz bir araya geldi.
    Ayrıntılı incelemeye geçmeden önce slıder mekanizmasını yazayım w595 gibi gerçek kayan mekanizma boşluk ve ses yok işçilik çok iyi,ilk defa bu kadar hafif ve toplu wifi cihaz elime geçti. W705 kutudan çıkan pil sürpriz 1000 mAh kısaca w595 dede 960 mAh vardı ve inanılmaz dayanıyordu GPS kullanama rağmen. Ben cihazı şarj emeden gelen %20 şarjı ile direkt wifi a bağlandım 20-30 dosya kadar indirdim,youtube izledim,walkman ayarlarını......ve wifi yı hiç kapamadım 3 saat sonra pilde pek bir değişiklik olmadı bu benim için şok niyemi çünkü wifi işlerim için Nokia N95 kullanıyorum cebimdede 3 adet orjinal batarya taşiıyorum. W705 pil süresi olarak şu anda gördüğüm en kuvvetli sony cihaz gibi duruyor... Neyse 20 adet aynı mp3 ü hem nokia N95 hemde w910 ve W705e yükledim... ilk testim hpm standart seri kulaklık ile oldu...ayrıntıya girmeden yazıyorum W705 çok ayrı bir dünya N95 ise duvara fırlatacağınız bir cihaz haline geliyor medya -ses kalitesi yönünden,W910 kuru kalıyor W705 in yanında...fakat bir nokta daha ekliyorum W595 in çıkış kuvvetine sahip değil....bu yüzden wifi açık iken yazılım güncellemesine baktım fakat cihazın bu servisinde ihtiyaç ve yeni güncelleme yok diyordu. Bende kendi browserini kullanmaya başladım ve hürriyet,wrc,sonyi bir çok sitede surfe başladım derken donma değilde kesiklik hissi oluştu o arada anladımki cihazda kesinlikle bug var yazılımda....hemen bir kaç java oyun ve java application yükledim bingo yavaşladı cihaz.....ve daha ilk günü pc me data kablosuyla bağladım....günceleme programını kurdum ve anında cihaz için yeni sürüm yazılım var lütfen güncelleyin yazdı bu arada ben ğrpgramı kurana kadar usb kablodan cihaz 8 dakikada baya şarj almış olacakki 89 mb lık güncelleme işleminde yine aynı şarjla tamamladım.
    Yeni yazılım sürümümünü hemen açtım wifiıma giriş yaptım youtube ve browseriniden bağlantım ve bingo kesiklikler gitmişti....neyse kulaklık testinde Amerikedan getirdiğim kulak dışı JVC ile devam ettim ve müthiş basslar...bass gitarın sesi....elektronik müzikteki çoklu kanalların hepsini net tek tek fark edip dinliyorsunuz hiç bozulma yaşamadan......bana göre müthiş bir şey cep telefonu için bu başarım...standart dinleyiciler için pek önemli değildir fakat elektronik ve heavy metal dinleyicisi iin bu cihaz bir nimet :) ve sonra kendi kulaklığına geçtim...fazla yazmıyorum kulaklığını biraz sizleri kıskandırayım sennheiser CX 500 ümde olduğunu düşünürsek tek kelimeyle sony mükemmel bir kulaklık vermiş yazmam sanırsam yeterlidir.Açıları farklı kesinlikle kulak içinde vakum yapmıyor üstüne baskıda gelse şapkada taksanız,berede olsa yastıkda olsa değişiklik yok ...kısaca shure ların sanırsam dizaynını biraz çalmışlar.........ekran çözünürlüğü ,kontrast oranı Nokia N95 den çok daha iyi küçük karakterler okunuyor ve net şekilde görülüyor.N0 de okuma ve seçme imkanınız olamaz o kadar minik yazıları....sony tabiikide 16 milyon renk ekrana geçmemiş benc iyi yapmış çünkü 16 milyon renk bir işletim sistemi ve görüntü motorunuz yoksa saçmalıktan başka bir şey değil.
    Yoğunluktan dolayı pek inceleme yapamadım kamera kısmına geçemedim ama w595 ileden tek farkının led flashı olduğunu söyliyebilirim birde sanırsam 30fps video kaydı var. Pilni şarj etmedim 6 saat mp3 dinledim çok az kademe eksildi cihaz evde bir yerlerde duruyuor o şekilde.Bu arada oyun e application kurarken hedef kuruluum hafıza kartı gösterebiliyorsunuz ben 180 oyun kurdum çokta iyi sistem kaldırıyor...cihazın kendi müşteriye verdiği hafıza boş hafıza 130megabyt idi ama 89 megabyte update de sonra bu 110a düştü diye hatırlıyorum. java office,pdf...ve bir çok programda kurdum içine.akselerometre uygulamarı su terazisi gibi...kesinlikle N95 den hızlı akselerometre tepkisi...fakat exploreri N95 kadar hızlı değil internet içino yüzden opera daha mantıklı bir seçim.

    Resim ve ayrıntılı incelemler için gelecek günleri bekleyin......arkadaşımın 16gb lık m2 sini takıp hız denemesine maruz bıraktım kendi kutusundan çıkan 4gb m2 ile aynı hızdalar...sanırsam 32gb m2 ilede aynı hızda çalışacaktır.



  • insanın alası geliyo makinayı yazıyı okuduktan sonra . ama kimbilir ne zaman gelir türkiyeye bu alet
  • Bu arada yazmayı unuttum navigasyonunuda denedim cihazın önce GPS alıcısı takmadan denedim wifi ve baz istasyona göre 100 metreye kadar sapma yapyor. sonra HGE 100 kulaklık kumandasının içinde olan GPS i taktığımda evin iinde oda nın hangi köşesinde olduğuma kadar görüyorum yani hta payı 2 metreden fazla değildir. Kulaklıkta olan GPS modülünü tercih ediyorum çünkü otomobil ve seyahatte daha mantıklı otomobilin camona yakın bir yere kumandayı atıyorum telefonda böylece bana yakın oluyor abuk sabuk kitlerle uğraşmıyorum.Alıcı gücü daha kuvvetli harici GPS lerin. GPS ile ilgilide sanırsam böylece sizi aydınlatmış oldum. Bu arada cihaz wifi bağlantısı olan tv ye görüntü aktarımı yapabiliyormuş daha denemedim.
  • Kısa inceleme için teşekkürler.
    Rica etsek söylermisiniz acaba kulaklık performansı nasıl ve ne kadara almıştınız telefonu.
    Şimdiden teşekkürler
    Sizin için ayrıca hayırlı olsun. Valla o karas SE telefon yapıyor aklımı çeliyor ama bakalım hangisini alabileceğiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicentre -- 9 Mayıs 2009; 14:48:57 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sanemmm4545

    Kısa inceleme için teşekkürler.
    Rica etsek söylermisiniz acaba kulaklık performansı nasıl ve ne kadara almıştınız telefonu.
    Şimdiden teşekkürler
    Sizin için ayrıca hayırlı olsun. Valla o karas SE telefon yapıyor aklımı çeliyor ama bakalım hangisini alabileceğiz

    Kulaklık performansı kulağa tam oturması ve benim izlenimime göre sennheiser CX500 den iyi herhangi bir burn işleminede tağbi tutmadım.Cihazın kutusundan çıkan fatura 390$ buna yurt dışından gelmesi ve kayıt işlemleri dahil değildir kısaca çıplak fiyatı bu kadar. Pahalı olmasının sebebi kutulu sözleşmesiz olmasından kaynaklanıyor olabilir. Sizleri bilmem ama yurt dışından sözleşmeli cihaz eğer yine yurt dışına çıkılacaksa,sözleşme adınıza değilse dikkat edin ingilterede imei blok geliyor ve adi suçlu muamelesi görüyorsunuz bazen işin iinden çıkılmaz problemler olabiliyor.... TR deki lerin çoğu genç alırım ağbi 3 ay kullanırım satarım derdinde fakat kendim için böyle bir işlem söz konusu olmadığından debrand cihazlardan uzak durmaya çalışıyorum....gerçekten ucuz etin yahnisi insana daha pahalıya patlıyabiliyor.

    Bu arada yazamadım ama W705 almadan önce SE spain,france ve uzakdoğu forumlarında G705 Walkman firmwarei kurulumu yapılabiliyormu yapıldığında neler oluyor çok inceledim....öncelikle nerdeyse tüm firmwareler aslında tüm sonylere yüklenebiliyor fakat çok minik bir nokta var iinde bazı entegre ve çipler faklı ve firmware lerde bu adresler tanımlı...G705 de W715 yüklü firmware ile malesefki o sesi ve özelliklerin tamamını alamıyorsunuz. arzalarda pahalıya mal olabiliyor. SE uyanık bir firma her şey göründüğ kadar kolay değil fakat yazılıları modlanabiliyor buda bir gerçek G705 sanırsam modlanma ile oldukça iyi bir cihaz olabilir fakat W705 birebir olması donanımdaki bileşen farkından mümkün değil.
  • İnceleme için teşekkürler. Anladıgım kadarıyla cihaz Müzik konusunda çok iddialı bir model. Yalnız w705in Türkiye ye geleceğini hiç sanmıyorum. W705 in yanında gelen kulaklıgın modeli nedir? Ama W995 gelecektir. onunda müzik ve kamerada çok iyi olacagından eminim. w995 iyi bir fiyatla iyi iş yapabilecek bir cihaz.
  • Gelmez gelmeyecek demeyin artık beyler. Telefon aramaktan bıktım hıh demiştim W705 aradaığım model.
    Gelmiyor deniyor. İnş bu sefer haksız çıkarsınızda kazanan ben olurum
    Kulaklık sesinin kalitesi doygunluğu yabancı forumlarda genelde övgü toplamış bu arada.
  • Cihazla gelen kulaklık HPM-77http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hpm-77?lc=en&cc=us bu linkten görebilirsiniz. W760 varken malesefki W705 ve W715i getirmezler,birde şu var G705 in satışlarına göre bu modelleri getirttirlerdi tatmin etmediki satış getirmiyorlar. W995e gelince büyük kalın bir cihaz W705 in kibarlğını bulamassınız. O nun fiyatda uygun olsun onuda alıp denerim problem değil.
  • İnceleme için teşekkürler. W705 müzik açısından gayet başarılı bir model gibi görünüyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

    İnceleme için teşekkürler. W705 müzik açısından gayet başarılı bir model gibi görünüyor.

    Keyfi bir çok marka alıp 2-3hafta kullandığım için cihazı nokia express,N serileri,samsung innova,G810....ve sony nin W595,W750,W910 ile kıyaslama olanağım oldu...bana göre şu an yeryüzünde dışarıya kendi buzzerından en temiz yüksek sesi W595 veriyorki orjinal yazılımıyla...modlu hali sanırsam çılgın olur...ve yine yine iriver,creative,philips in profesyonel mp3 çalarları ve HI-FI kulaklıklarda elimde mevcut olduğundan W705 in kulaklığa ilettiği ses için evet mükemmel netlik ve temizlikte. Bana kulağıma gürültü veren değil tüm sesleri net ileten cihaz önemli ve yine HI-FI anfime direkt bağlayıp JAMO nun passif ayarlı filtrelerine sahip kolonlarında elde ettiğim seste mükemmel seviyede....yine otomobildeki JVC DVD ye bluetooth dan gönderdiğim mp3 lerin başarısıda çok iyi,aux undan giriş yaptığımda ise zaten mükemmel olan JVC nin ses çıkışına güzel bir filtere sağlamış oldu ki sistemde Amerikadan gelme kendinden anfili bazooka mevcut.
  • Cihazı yoğun kullanıma almaya bailadım RSS feed leri ve wifi yı aktif kullanıyorum hala ilk şarjını bitiremedim bugün itibariyle %18e düştü. pdf reader office programları kurudm birtek zip açıcım eksik kaldı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: perperek

    Cihazı yoğun kullanıma almaya bailadım RSS feed leri ve wifi yı aktif kullanıyorum hala ilk şarjını bitiremedim bugün itibariyle %18e düştü. pdf reader office programları kurudm birtek zip açıcım eksik kaldı.

    18 mayıs gece 23:55 de şarjı tamamen bitmiştir 10 günden fazla ilk şarjını kullanabildim...tabii 2.telefon olduğundan ihtiyaç duymadım bundan sonra 1.telefon yerine yoğun olarak kullanacağım .
  • bir resim koysaydın dostum keşke bilmeyenler olabilir.

     W705 ilk izlenimlerim ve inceleme
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aVu_silver

    bir resim koysaydın dostum keşke bilmeyenler olabilir.

     W705 ilk izlenimlerim ve inceleme


    evet resim kullandığım cihazla birebir aynıdır.
  • W705 almayı düşünen arkadaşlar bu konudan faydalanabilirler.
  • Telefon hakkında yazılan herşey çok iyi. Fakat bir sorum olacak. 3.5 mm kulaklık girişi varmı acaba ? Eğer Bu özellikde varsa bu telefonu kesin alıcam.
  • hayir yok ama verdigi kulakliklar cok kaliteli.clear stereo ve clear bass ozelligi var...
  • Ya bu SE nu anlamak mümkün değil O kadar özellikli müzik telefonu yapıyorsun ama kendi kulaklığını kullanamana izin vermiyor.
  • Yazın çok güzel olmuş büyük ihtimalle bende alacağım bu telefondan,keşke siyahını getiseler griyi pek sevmiyorum.
  • bu telefonun görüntülü konuşma özelliği de varmış ... denediniz mi ... başarılı mı... kamerası nasıl ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.