Şimdi Ara

Bütün oyunları almam mı lzm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar wow a başlamayı düşünüyorum.. DnR a gittiğimde sadece ilk oyun ve burning crusade vardı.. Sadece bunları alsam oyunu oynayabilirmiyim.. En azından oyuna girip 70 lvle kadar kasabilirmiyim.. Bildiğim kadarıyla 80 lvl lich king le geldi..

    Bir de ilk kurulumu yaparken ilk oyunu kurup patch yüklenmesini bekleyecez mi yoksa ilk oyunu kurup direk üstüne burning crusade patchini mi kurmalıyız?

    Teşekkürler..



  • ilk ve ikinci oyunu alırsan oyuna tabiki girebiliyosun.dedigin gibi 70 e kadar kasabiliyon.70 olduktan sonra alsanda oluyor lich king i.oyunu kurarkende normal wow kurucan patch yapmadan üstüne burning crusade yi kurup öle acıcaksın oyunu ama gene cok fazla patch yapıcak.cünkü oyunu lich king olmadan acamazsın.netten indirip her halukarda lich kingi de yüklemen gerek.
  • Hmm çok saol o zaman ben o 2 oyunu alıyım..Nettende lich kingi bulmaya çalışıyım.. Artık ne ara inerse başlarız.. Teşekkürler..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fault

    ilk ve ikinci oyunu alırsan oyuna tabiki girebiliyosun.dedigin gibi 70 e kadar kasabiliyon.70 olduktan sonra alsanda oluyor lich king i.oyunu kurarkende normal wow kurucan patch yapmadan üstüne burning crusade yi kurup öle acıcaksın oyunu ama gene cok fazla patch yapıcak.cünkü oyunu lich king olmadan acamazsın.netten indirip her halukarda lich kingi de yüklemen gerek.

    Hayır 70 e kadar wotlk kurmasada açar ve gerekli patchleri yapar sadece.
  • Sarikanarya doğru söylemiş wotlk yüklemedende patchleri yapıp oyuna girebilirsin. Genede parch bu kısa sürer deme bura rağmen baya bir download edecektir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mareşal_T®

    Sarikanarya doğru söylemiş wotlk yüklemedende patchleri yapıp oyuna girebilirsin. Genede parch bu kısa sürer deme bura rağmen baya bir download edecektir.



    wotlk yüklemeden patch yapmaya calısırsa eger cok daha fazla patch bekler o yuzden wotlk yi bulup kurarsa patchleri daha kısa sürer.sölemek istedigim buydu -.- sonucta her halukarda wotlk yı kurucak simdicen hazır olsun sonra bidaha ugrasmasın wotlk indirip kurcam patch yapıcam diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fault -- 3 Mayıs 2009; 12:11:09 >
  • wotlk yı bulamadım herhangi bi cd ci de.. Bende indiriyorum 7.5 gb civarı yaklaşık 4 gb indirdim geri kalanı da yarın biter heralde.. Neyseki rapid pre var yoksa hayatta inmezdi :)

    Hepinize teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamania -- 3 Mayıs 2009; 18:09:51 >
  • Beyler size başka bi sorum olacak yeni başlık açmak istemedim..

    Şimdi oyuna girdim 10 günlük trial aldım.. Elimde orjinal ve b.c. keyleri de var ancak daha girmedim.. Eğer bu kodları 10 günlük trial bitmeden girersem sadece 30 gün bedavaya mı döner.. Çünkü blood elf pri açmak ,st,yorum doğal olarak b.c. kodunu girmeden açamıyorum.. Bu arada b.c. için de ayrıca 1 ay bedava var mı bunu da sorayım..
  • Benimö bildiğim 10 günlük trial key ile alacağın accountun normal accountunla alakasız olacağı ve yani ikisiyle de farklı accountlar açarak toplamda 40 günlük bir bedava oynama süresi yakalayabilirsin ama dediğim gibi iki accountun birbirleriyle alaksı olmadğı için devam niteliği taşımayacak 10 günlük deneme bitince normal accounta dönerek ne açacağına daha kolay karar verirsin tabi bu bilgi yanlış olabilir emin değilim
  • Wow un sitesine girdim, 10 günlük trial açtım. Sonra ordan downloader ı indirdim, baktım oyunun inmesi uzun sürecek , oyunun olduğu bir internet kafeye gittim hardiske attırdım. Eve geldim, 10 gün trial olarak oynadım.

    1) 10 gold parası oldu daha fazla artmadı
    2) Oyundaki Açık arttırma dükkanından aldığım eşyalar posta kutusuna geliyormuş, onu kullanamadım.
    3) 20 leveli geçemedim.

    -10 gün bitmeden upgrade yaptım oyunu ve kaldığım 20 levelden devam ettim.
    -40 gün oynadıktan sonra 10 gün burning crusade trial'e tıkladım +10 gün daha.
    -yine triali açtıktan sonra keyi girin ama bc paketi size ekstra bir ay vermiyor.
    -oyuna girmek için 2-3 aylık keyler kullanabilirsiniz.
    -ben garanti bankasının sanal kredi kartını kullanıyorum, para olmazsa çekemediği için kendiliğinden kapanıyor , para yatırırsam sorunsuz açtırıyorum geri. bir problem yaşamadım şu ana kadar.
    -garantiden hesap alırsanız dikkat edin sizi ıvır zıvır sigortalara yazabiliyorlar. sigorta lazım değilse istemediğinizi belirtin.




  • bi soruda ben sormak istiyorum
    ben wow un ilk kutusunu alıp devamını internetten indirsem orjinal serverda sorunsuzca oynayabiliyormuyum yoksa hepsini orjinal mi istiyor.
  • wallaha akmışken 3ünü de alın...
    bi arkım daha yeni sadece1. paketi aldı
    2 gündür patch yüklüyor 3gb oldu
    hala yüklüyor 3.0.9a geldi
  • Oynayabilirsin ama arkadaşında dediği gibi uzun süreli bi patch yüklersin.. Bikaç gün sürebilir ben 3 oyunu da kurduğum halde 1 gün boyunca patch yükledim..

    Bu arada benim sorumada cevap vereyim... 10 trial bitmeden keyi girerseniz 10 gün trial gitmemekte 10+30 gün bedava olmakta.. Bc şifresini daha girmedim o nası etkiler bilmiom :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.