Şimdi Ara

honda city nasıl bir araba

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
19.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar elimde 2003 model opel astra comfort vardı ve bugün itibari ile satmış bulunmaktayım yerine toyota veya honda düşündüm. aradığım 2 özellik var otomatik vites ve hız sabitleme. bütçemde en fazla 25000 olduğunda işe yarayacak birşey bulamadım. geriye kaldı city sizce nasıl bir araba 1.4 motor ve 80 beygir olması beni biraz düşündürüyor açıkçası. sizin değerli fikirleinizi öğrenebilirmiyim.



  • Otomatik vites City'lerin performansı standart kullanımdan ötesine pek izin vermediği için performans beklentin varsa pek tavsiye etmem. Kritik sollamalarda falan dikkat etmek gerekir. Ama özellikle şehiriçinde kullanım için gayet yeterlidir ve otomatik şanzımanı çok konforludur.

    Astra comfort'tan sonra City sana çok bir şey vaad etmez. İçimden bir ses konfor aradığını söylüyor. Öyleyse 25 bin TL.ye başka alternatifler var; 2005 model civarında (benim kafamdaki sıralamayla) Mondeo, C5, Laguna ve Vectra yani D sınıfı bir araç el bence. Bu araçlardan 25 bin TL.ye alabileceklerin genelde benzinli olur ve yapacağın km itibarı ile yakıt problem olacaksa LPG çözümünü düşünebilirsin.
  • evet konfor arıyorum. benzin sıkıntı olmaz.
  • İzmir ve cevresinde isen 15.000 e bir araba var 22.000 istiyr.

    http://www.sahibinden.com/bayandan_honda_city-68WQQaXQQ13899442WQQpXQQdisplayitem&keyword=dikili

    Bakabilirsin.
  • arkadaşım hız sabitleme arıyorum da bunda yok ve ben nasıl bir aaba diye sordum siz bana kendi arabanızı satmaya çalışıyorsunuz. ve son olarak maalesef karabükteyim izmire çok uzak
  • yeni honda city bence tasarim olarak harika. b segmentinin bence en yakisiklisi fakat honda nin fiyat politikasindan dolayi fazla satilmamaya kararli gibi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mhakanhanci

    evet konfor arıyorum. benzin sıkıntı olmaz.


    Dediğim gibi Astra Comfort'tan sonra Honda City kesmez sizi. B sınıfı araçlara ne donanım koyarlarsa koysunlar araçlar sadece donanımlı oluyor, konforlu olamıyor. Konforlu bir aracın geniş, oturaklı ve güvenli olması lazım ancak B sınıfı aracında bunların hepsinin olduğunu düşünen ancak kendini kandırır. Sizin en az C ve hatta D sınıfı bir araç üzerinde durmanız lazım. İlle Toyota veya Honda olacaksa Corolla/Avensis veya Civic (Accord o paraya olmaz sanırım) arayacaksınız. Ama marka takıntınız yoksa aslında alternatifleriniz bayağı fazla.

    Tek tek araç linki vermektense size sahibinden.com'dan detaylı arama sonuç linkini vereyim. 2005 model üstü, 100 bin km altı, otomatik veya tiptronik, 20 bin ile 27 bin TL (pazarlık payı) arasında, hız sabitleyicili ve fotoğraflı araçların aramasıdır. Gördüğünüz gibi pek çok seçenek var.

    http://www.sahibinden.com/search.php?a=2&&b[detay_5_min]=2005&b[detay_5_max]=2008&b[detay_4_max]=100000&b[detay_6][0]=32466&b[detay_6][1]=136309&b[detay_2043][0]=61858&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[minprice]=20.000&b[maxprice]=27.000&b[pricecurr]=1&b[date_type]=date_activated&b[adswithphoto]=1&b[c]=3530&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=3580&c=3580&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&b[page]=1&c=3530&c2=3530




  • c sınıfı full donanımlı bir 307 bulunabilir.
  • Yeni kasası gayet güzel donanım olarak ta güzel ve ekonomik bir araç verilerinine göre tek eksiği fiyatı biraz yüksek.
  • Sıfır alacaksanız, kesinlikle uzak durmalısınız. Çünkü yeni zamlarla birlikte ÖTV fırsatçılığında en büyük maşalardan birisi oldu Yeni City... Benim size önerim 1.6 Vvt-i motor, otomatik şanzuman Toyota Auris olur... Gerek tasarım gerekse performans olarak memnun kalırsınız... Yakıt Ekonomisi hakkında çok fazla bilgim yok, ancak cebinizi yakmaz... Olmazsa sıralı sistem Lpg işinizi görür...

    2007-2008 Modellerini 26-30 civarı bulmak mümkün... Memnun kalırsınız...
  • arkadaşlar herkese çok teşekkürler.

    toyota avensis nasıl dır sizce 1.6 motor kasaya biraz az mı gelir 2.0 motorlarında vergisi yüksek. ne dersiniz
  • yokmu bilginiz arkadaşlar




  • Avensis problem çıktığında masraflı bir araçtır. 1.6 lt. o kasayı çekmez lafına ben karşıyım. o kasaya yeterli bir performans veriyorki koca Toyota firması koymuş o motoru. fazla sürat istiyaorsanız 2.0 lt olanı alırsınız.masraf kısmına gelince Toyota problemsizdir,parçası pahalı değildir diyenler bir dursun yaklaşık 10 yıldır şirket araçlarımız Toyota son kasa corolla dahil 3 kasadır benzinli, dizel, otomatik tüm versiyonlar alındı.Avensis de var. bir kere diğer markalardan problem çıkarma ve parça pahalılığı konusunda bir avantajı yok . Avensis boyutlarına göre iç hacmi çok büyük olmayan bir araçtır. yeni kasası çıkan tüm japon orjinli araçların fiyatı ışık hızıyla iner. City konusuna gelince eski city iyi bir tercih değildir. yenisi mantıklı bir seçim olabilir ama b segmenti aracı c segmenti parasına satıyorlar bence astrasını satan arkadaş yine avrupa araba alsın.
  • reisG arkadasıma katılıyorum. 1.6 kasayı cekmez fln sacma gorusler.. Muhendislerin bi bildigi varki tasarlayıp uretiyorlar. 2.0 ın vergi ve yakıt tuketimi 1.6 ya gore yuksek olcaktır sizinde dediginiz gibi. Avensis cok guzel ancak yeni kasayla birlikte guncelligini kaybetti sizin yerinizde olsam baska bisey dusunurdum..
  • Honda City otomatikle 0-100 e 14,5-15 sn arası kalkarsın ancak.
    Moral bozucu olabilir 100 ps lik cihaz sonuçta hakkını alamayabilirsin.
  • bende astra 2000 cd otomatik var 7-8 saniyede ulaşıyorum 100 km hıza
  • ana konuda şenerin mesajı yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhakanhanci

    arkadaşlar herkese çok teşekkürler.

    toyota avensis nasıl dır sizce 1.6 motor kasaya biraz az mı gelir 2.0 motorlarında vergisi yüksek. ne dersiniz

    tartışılmıştı biraz fikir verir sanırım
    http://forum.donanimhaber.com/m_55998627/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • hort oldu hocam hort
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.