Şimdi Ara

D-Smart'ın yeni transferi: ID hakkında düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • D-Smart'da yayın yapan, Discovery Grubu kanallarına, bir yenisi daha eklendi. Discovery Channel, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel&Living ve Discovery HD'den sonra, grubun bir başka kanalı olan Investigation Discovery 01 Mayıs Cuma gününden itibaren Türkiye'de sadece

    D-Smart'da, 14. kanalda yayına başladı.

    Investigation Discovery,dünyanın en şaşırtıcı soruşturmalarının arkasındaki gerçek yaşam öykülerini su yüzüne çıkarmak için nasıl adli tıptan yararlanıldığını seyirciyle buluşturuyor. Uluslararası izleyicinin suç ve araştırma programlarına olan ilgisi oldukça büyüdüğünü bu dönemde, ID Investigation Discovery olaya ve kanıtlara dayalı olarak işlenene suçların arkasındaki bilimsel gerçekliği ortaya koymaya çalışıyor. Programlarında, araştırmaların ayrıntılı analizini ortaya koymak için kanıtları, yöntemleri ve gerekçeleri su yüzüne çıkaran uzmanlardan ilk elden edindiği ifadelerle birlikte çarpıcı ve dramatik olaylara dayalı hikâye anlatımını kullanıyor.

    Kanal hakkındaki ilk izlenimlerimizi paylaşalım...Bende Aile Paketi olmadığı için kanalı izleyemiyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLpR™ -- 2 Mayıs 2009; 13:42:20 >







  • 14.kanala ID'nin gelmesiyle 9.kanaldaki LOCA PORTAL kanalı 100'e,10.kanaldaki COOL SMART kanalı 9'a,14.kanaldaki PEMBESMART kanalı 10'a,100.kanaldaki FIX TV kanalı ise 80'e taşındı... amma uzattım ha
  • bu kanal ilk açıldığında 2-3 gün baktım şifresi çözülmedi. 4-5- gündür izleyebiliyorum artık bu kanalı.benim aile paketi sinema paketi yada full paket üyeliğim yok.2008 model d-smart sahibiyim.artık sizde izleyebiliyormusunuz bu kanalı?gerçi hayvan polisi-fbi dosyaları v.s. v.s. veriyor.bu programlar zaten animal planet yada diğer discovery kanallarında vardı.
  • Bende 14'te hala pembe smart var sanırım... :)
  • Ağırlıklı discovery (özelliklede Dİscovery ID) için d-smart aldım. Kanalı da çok beğendim
  • ıd şifre girdi eski cihaz ama bilgisi olan varmı
  • I.D. kanalı 19 mayıs'a kadar tanıtım amaçlı olarak şifresizdi.19 mayıs'tan sonra şifreye girdi.bence gereksiz bir kanal.19 mayıs'a kadar izlediğim programların çoğunu animal planet ve diğer discovery kanallarında izlemiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defrecmantasyon -- 22 Mayıs 2009; 16:21:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.