Şimdi Ara

***BECOME LEGEND KARDEŞLİĞİ PES 2009 PS3 PS2 FARKETMEZ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Pes 2009'un herhalde tarışmasız en büyük devrimi BL bölümüdür.bunu ana pes konularında zaten detaylı anlatmışlardır.benım merak ettıgım herkesın bahsettıgı 27 yaş dan sonra emeklilik doğrumu?

    Bu arada ps 2 de oyunun başında +1 ler verip adamı çok hızlı yapabılıyorduk ha şutları guiza gibi vuruyodu veya metin diyadin gibi hemen stamınadan dolayı adam sahada kalıodu o ayrı ama ps 3 te bu training eziyetinden en hzılı nasıl kurtuluruz???SKİP match demeyın trainingde CORNER olsunda ön direkten balıgına kafa vurmayı bekleyen bir garibim...


    BL ustaları varmı(kiii bu oyunu ps 3 te o yaşa kadar kim oynadı hangi SABIR taşıdır bu)...
    Lecce gibi bi takıma gidip :) trainingden kurtulamamak 25 maçtır eziyet değilmidir.
    Şu trainingler 10 maçta bitemezmi( o bile çokda)

    ya arkadaslar kısacası BL ciler şu konuya tecrubelerini yazsın yoksa bu iş +5 le olmuyor :=)


    haaa unutmadan TOP PLAYER VE ayarlar HARDda olacak!!!(hemen EASY ciler BEGİNNERcılar BEN BARCADAYIM GOL KRALIYIM DEMESINLER ltfen)


    yazılan yardımlar ve tavsiyeler için şimdiden çok tşkler 3 sezonluk SAVE imi bırakırt baştan oynarım yeterki oyuncum azıcık(MESSİ de olmasa)bi YAYATOURE kadar olsun ya :=)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasha_kubilay -- 28 Nisan 2009; 15:09:00 >



  • Top player ve ayarlar Hard da oynadım ilk transfer olduğum takım manch. city di. Hiç bir maçı skip yapmadan sabırla oynamalısın. Teknik direktörün gözüne girmek için illa gol atmak gerekmiyor. Asist yapmaya çalış isabetli paslar ver. Önce ilk 18 e sonra da ilk 11 e girersin. Tabii gol atarsan bu daha çabuk olur. Görev bölgenden çok fazla ayrılma yani forvetsen çok fazla defansa yardıma gelme... Bazı tuşlar var takım arkadaşından pas isteme veya top sende olmadığı zaman uygun yere koşma tuşları... Bu tuşları kullan. Ben şimdi oyunu değiştirdiğim için tuşları hatırlamıyorum. Manch. City le başladığım kariyerim bir kaç sene değişik takımlarda sürdü daha sonra tekrar manch. city e dönüp bu takımla uefa kupası aldım. Daha sonra Manch. United a transfer olup Ronaldoyu yerinden edip onun görev bölgesine yerleştim :D ligdeki bütün kupaları + şampiyon ligini aldım. Aynı yıl Milli takımla dünya kupasını aldım. İngilterede almadığım kupa kalmadığı için Barcelonaya transfer oldum. Orada da messi yi yerinden ettim :) Daha sonra da oyundan sıkılıp değiştirdim. Sanırım yaşım daha 27 olmamıştı o yüzden emekliliği bilmiyorum. Bu arada tabii ki goller atıyordum ama hiç gol kralı olamadım iyi bir kariyer için gol krallığı şart değil illa gol atmalıyım diye kasma.... Dediğim gibi skip yapmadan sabırla oyna.. Oyunun başında yeteneklerin ii olmadığın için ayağında çok top tutma, isabetli paslar ve asistler yapmaya çalış denk gelirse gol at, görev bölgeni çok terk etme rakip fazla bastırırsa defansa yardıma git... Biraz önce söylediğim tuşları kullan. Yeteneklerin geliştikçe zaten gerisi gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 28 Nisan 2009; 15:26:51 >
  • L1 olman gereken yerde olmanı sağşıyor

    R2 pas istiyor sen M.UNİTED a geldin!!!!(hemde Top player ve HARDda) hocam TBRK GNCTRK hatta


    bizde CORNER olsun die yalvarıyoruz...
    yok zaten skip yapmıorum+5 +5 gisdiyoruz bakalım senın aldıgın kupalar da yaşın 26 falan olması lazım kısa surde İMKANSIZ gibi gelior bana
  • evet zaten en az 26 yaşımda bıraktım. hatta kendi yaşıma ulaştım diye espri yapıyordum arkadaşlara.. ama 27 yi geçtim mi onu hatırlamıyorum. o yüzden emeklilik soruna cevap veremedim.
    sabırla oynarsan manch. uniteda transfer olmak hayal değil.. başta zor gelir bütün mesele keyif almakta... hangi oyun olursa olsun keyif alarak oynuyorsan en zor modda bile başarılı olursun sana kariyerinde başarılar
  • metin diyadin dedin beni benden aldın

    hey gidi hey beee :D
  • Büyük takımlara transfer olmak istiyorsan, gol krallığı veya asist krallığında 1.'lik şart, milli takımla da başarı ve sezonun oyuncusu gibi karmalara girersen o zaman teklifler kesin alırsın büyük takımlardan teklifler. Ben başladığımdan 2 sezon sonra ardarda Milan, MANU ve Barca'da oynadım mesela. Sağ açık olmama asist ve gol krallıklarında üst sıralardaydım.
  • ya bunu en hardda 2 sezonda nasıl olurda milana man unıteda gidersiniz sizin adamın speed i stamınıa sı nedır ya :(
  • pasha_kubilay !!!

    Açtığın başlıkalar güvenmiyorum ben Hani ADVENTURE KARDEŞLİĞİ !!! O kadar yazı yazdım oraya bi dönüp bakmamışsın
  • Top player ve transfer zorluğunuda hard yaptım , dakikayı da 5 dk yaptım sahaya çıkamıyorum

    reggina ile başladım torino ya gittim şimdi chevo dayım as kadro ouncusu bi olamadık gitti , bazen maçlara çıkıyorum ama oda yedek , genelde training maçlarda boy gösteriyoruz , alt yapıda yaşlandım gitti
  • hard da oynadım 6 sezon boyunca (23 yaşına kadar) ilk takımım Torino idi,ilk 12 traning maçımın ardından ilk 18 e girdim ve ilk 18 e girdiğim ilk maçda 72. dakikada oyuna girerek gol ve asist yaptım (AMF oynuyorum). 1 sezon kadar Torinoda kaldım sonra Beşiktaş'tan teklif gelince duygusal davranarak beşiktaşa gittim (O.Lyon u reddettim) beşiktaşda 2 sezon oynadım,oynadıgım 120 küsür maç da 101 kere Man of the Match oldum ve bir orta saha oyuncusu olmama ragmen gol-asist de 1. sıradaydım.Beşiktaşda şampiyonlar ligi kupası kaldırdım Türkiye milli takımında Dünya kupası Finali oynadım fakat kazanamadık.Beşiktaştaki ve Milli takımdaki başarılarımın ardından yolum her yıldız gibi Real Madride düştü ama malesef Real Madrid ile yıldızım uyuşmadı (teknik direktör beni hep sol kanatta oynatıyordu Solak oldugum için).Real Madridteki kötü bir sezonun ardından,önüme gelen teklifler Barça,Juve,İnter,Milan ve Lazio idi.Duygusal davranmak bana yarar sağladı,Lazio yu seçtim ve ilk 2 traning maçında etkisiz olsam bile 3. maç 18 e girdim ve ardından ilk 11 deki yerimi kaptım ve hiç bırakmadım.Bana 10 numarı verdiler ve bende onu hakkıyda ödedim,1 Uefa şampiyonlugu 1 de Şampiyonlar ligi şampiyonlugu,Yılın en iyi oyuncusu,Yılın en iyi ilk 11 inde yer aldım.Milli takımdada Dunya Kupasını alıp oyunu bıraktım arkadaşlar gerçekten mukemmel bir mod Pes in kalitesini sergiliyor.

    Bir kaç ipucu veriyim

    -Kesinlikle pas yüzdeniz çok iyi olsun,ileride çok riskli bir pas varsa ilk başlarda atmayın geriye dönün
    -Top kaybı yapmayın
    -Gereksiz şutlar atmayın kaleye
    -çok çalıma girmeyin anında açık adamı görup takımınıza gol attırmaya çalışın

    tabiki bunlar bir orta saha oyuncusu için ipuclarım
  • Ben kendimi ofansif orta saha yapmıştım @Leadri senin dediğin taktikleri yapmak ilk başlarda çok sabır isteyen bir iş , bende o şekilde başladım sonradan biraz sinirlendim takım arkadaşlarımın yaptığı hareketler bana pas atmamaları falan veya bana atıyor gibi gidip topu kaptırmaları çileden çıkarıyor adamı , şimdi senin önerdiğin tüm özellikleri yapmamaya başladım şimdi topu aldımmı en az 2-3 kişiyi geçiyorum brezilyalılar gibi oynamaya başladım , sonrada ya pas yada yakınsam şut atıyorum...

    Valla burdan arkadaşlara öneri orta saha oyuncusu olun ama ofansif orta saha olmayın en iyi kanat oyuncusu olmak
  • öncelikle maç süresini 10 dakika yapın kesinlikle.
    ve maç sonlarında mutlaka mac details dan rating inize bakın ortalamanızı takım rating i üzerine çıkardığınızda takıma girersiniz.
    90 dakikayı tamamlamak için; yeni başladığınızda staminayı en az 3 kutu ile başlayın.
    maç sonu ratinglerinde önemderecesine göre sıralıyorum.
    gol ve asist aynı. asist=sizden aldığı pası direk gol atarsa sayıyor.
    şut ve kaleyi bulan şut.
    pas ve başarılı pas oranı.
    frikik ve korner atışları.
    topu sürdüğü ve topu kendi bölgesinde sürdüğü zaman.
    bunları yaparsanız rating yüksek geliyor.
    maç sonunda aldığınız rating oranındada kişisel özelikleriniz gelişiyor.
    maç sonunda sahadaki en yüksek rating i aladığınızda eğer takımınız kazandı ise man of the mach, takımınız kaybetmiş ise impressive player ödülü kazanıyorsunuz.
    ve son olarak oyuncunuzun pozisyonunu cf yaparsanız dediklerimde başarılı olma ihtimaliniz diğer pozisyonlardan daha fazla.
    ancak hoca forvete sizi seçmeye başladıktan sonra başka bölgede oynatmıyor. Aynı yerde oynamaktan sıkılanlar için 5-6 sezon sonra sıkıcı olabiliyor.
    Network üzerinde düzenli katılırım diyen arkadaşlar varsa 4lü bir takım kurup maç yapabiliriz. ayrıca mic. de varsa takım üyelerinde ayrı bir keyifli oluyor.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: #FireLord#

    Ben kendimi ofansif orta saha yapmıştım @Leadri senin dediğin taktikleri yapmak ilk başlarda çok sabır isteyen bir iş , bende o şekilde başladım sonradan biraz sinirlendim takım arkadaşlarımın yaptığı hareketler bana pas atmamaları falan veya bana atıyor gibi gidip topu kaptırmaları çileden çıkarıyor adamı , şimdi senin önerdiğin tüm özellikleri yapmamaya başladım şimdi topu aldımmı en az 2-3 kişiyi geçiyorum brezilyalılar gibi oynamaya başladım , sonrada ya pas yada yakınsam şut atıyorum...

    Valla burdan arkadaşlara öneri orta saha oyuncusu olun ama ofansif orta saha olmayın en iyi kanat oyuncusu olmak


    evet ilk başta sabır isteyen şeyler fakat gole yakın olmak daha bi zevkli geliyor bana xavi gibi olmaktansa bi delgado gibi serbest oynamayı çok seviyorum,oyun benim ayaklarımda bitmesini sorumluluk almayı seviyorum :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

    ya bunu en hardda 2 sezonda nasıl olurda milana man unıteda gidersiniz sizin adamın speed i stamınıa sı nedır ya :(


    Top Player ve Normal transfer frequency'de oynuyorum (Transfer frequency, cpu'nun yaptığı diğer transferlerin sıklığı buarada, zorluk değil) 2008-2009 Atalanta ilk başlangıç, 2010-2011 Milan, Liverpool, MANU, Barca olarak her sezon takım değiştirdim. Şuan oyuncumun yaşı 24, boy 1.70, 2015-2016'dayım. Önerebileceğim birkaç şey, sadece kendi pozisyonunda değil, topun olduğu her yerde faal olmak gerekiyor. Asist veya gol atmak çok önemli man of the match seçilmek ve sezon sonu dünya ve avrupa karmasına girmek için, ve takımınla (klüp, ulusal farketmez) kupa kazanmak ve o kupalarda da asist ve gol atmak çok önemli. Ancak bundan sonra iyi takımlardan teklif gelebilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SonyCenter

    pasha_kubilay !!!

    Açtığın başlıkalar güvenmiyorum ben Hani ADVENTURE KARDEŞLİĞİ !!! O kadar yazı yazdım oraya bi dönüp bakmamışsın




    o konuyu bana linkle bulamıyorum yada kaldırmışlar...


    abi herkes ii hoş sölüyor sanırım tek olay sabır.

    Ama CF olmak hıkaye ya aşırı zorluyorlar AMF CM en mantıklısı sanırım


    yada gözü karartıp bi bülent korkmaz bi recep olucaz :P
  • bu gecede sabahlarım anlaşıldı
  • Evet bu konu nerelere gitmiş böyle Nedir durumlar arkadaşlar , ben yeni oyun başlattım kendimi wg yaptım her maç süper oynuyorum sporting lisbon da as oyamaya başladım hemde 5 dk maçlarda , sonra ara transferde ilk sezonda ajax dan gelen teklifi kabul ettim etmez olaydım adam beni forvet oynatmaya başladı ve düşük formum yüzünden yine paf kadroya düştüm , 17 yaşında bu edindiğim tecrübe bana yeter aç gözlü olmamak ve yavaş yavaş ilerlemek gerekiyormuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 4 Mayıs 2009; 18:52:51 >
  • @Firelord

    teklifi kabul etmeden önce takımın seni hangi mevkide oynatmak istediği yazıyor,dikkatli incele
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Leadri

    @Firelord

    teklifi kabul etmeden önce takımın seni hangi mevkide oynatmak istediği yazıyor,dikkatli incele

    Tüh buna bakmadan direk kontratı imzaladık iyimi neyse bir dahaki transfer sezonunda başka takıma gitmeyi düşünüyorum buna dikkat edeceğim , bilgi için sağol
  • ben de kariyerime ingiltere liginde Merseyside Blue da başladım. o sezon benim için çok bereketli geçmedi, en az 10 antrenman maçına çıktım sonra maçlara dahil olmaya başladım. ilk sezonu bitirdiğim zaman East London'a kendimi attım. yine kötü bir gol ortalamasıyla sağ açık olarak oynuyordum ki mevkim ss/fw. tabii ki trainingler mrainingler falan filan. sezon sonu adamımın özellikleri ilginçleştiği için, London FC kadroya dahil etti.
    orda drogbayla değişmeli oynamaya başladım. nedense ben hangi takıma gidersem gideyim oyun stiline bir türlü alışamıyorum, saç baş yolduran goller yiyordu takım (ki o chelsae). neyse arada intere transfer oldum. bir sezonu burda geçirdikten sonra, barça bana ışığı yaktı. 22-23 yaşa gelmişti oyuncum. işte bomba asıl bu sezon patladı. gol ortalamasını hatırlamıyorum ama şu an oyuncum 28 yaşında ve her sezonu gol kralı olarak geçirdim. ne kupa varsa barçayla aldım. hatta pas kralı bile oldum bir sezonda.
    bu sezon da manchester united'a değişiklik olsun diye transfer oldum. şimdi de o takımı toplamaya çalışıyorum (!). 3. cülerdi ben transfer olduğumda şim ligin ortasını geçtik 1.likten inmiyor. milli takımla da dünya 3.sü oldum (yine) avrupa 1.si oldum. zaten her sezon en iyi takım en iyi oyuncu seçiliyorum.

    neyse hayali başarılarımla sizi yormayayım.

    adamımın hatırladığım özellikleri:
    1.74 boy
    95 hız
    90 accelarasyon
    87 shoot
    85 body balance
    92 stamina
    76 response
    90 dribling

    şimdi şöyle bir şey var eğer genelde kale çizgisi dışından ya da üstünden şut/gol atabiliyorsanız, burda da atmayı deneyin. önceleri adam sıçıyor sonra her yerden kaleyi tutturmaya başlıyor.

    karşı karşıyalar da çalım atın.

    karşı karşıyalar da şuta az basın. (ki topu yerden göndersin)

    mümkün olduğunca paslı ve ara paslı oynayın.

    gücünüzün tükeneceğini bile bile rakibe önde basın. (eğer ayağa kayma olayını iyi yapıyorsanız, kayıp top çalın)

    kalabalık kale önlerinde geride şut atabilecek adamlar varsa onlara pas verin.

    2ye 2 durumlarda diğer adam daha şanslıysa bencil olmayın yine pas verin.

    ve strength ayarlarınızı iyi yapın. hızlı adam istiyorsanız stamina ve speed kullanın.
    sonra shooting ve driblin'de kendinizi geliştirin. body balance'i de unutmayın.

    stamina dayanıklılık ve response'u geliştirir.
    speed: hız ve hızlanmayı bir de galiba attack'i geliştiriyor
    diğerlerini biliyosunuz zaten.
    hatta neyi tam neyin geliştirdiğini bilen bir arkadaşımız varsa paylaşsın bizle.

    kısacası become legend olmak çok sabır istiyor.
    ve arkadaşlar sölemiş zaten ama hatırlatayım, çok kötü durumda olmadığınız sürece hiçbir maçı skip etmeyin.

    böylece yedekte beklemenin ne demek olduğunu oyun bize öğretmiş oluyor.

    hatalarım varsa affola...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.