Şimdi Ara

Asus A8N SLI Deluxe kullanicilarina onemli bir soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ben bu anakarta sahibim ancak henuz cpu takmadim. Venice cekirdekli cpulardan almak istiyorum ancak mevcut biosu sanirim bunu desteklemiyor. Acaba ben bu islemciyi alip taksam sizce calisir mi yoksa illa ki gidip Cizgi ye yeni bios unu mu yukletmemiz lazim ? Bazi forumlarda calisabilecegini yazmislar. Ancak bu konu baya rahatsiz edici cunku bazilarida calismiyor demisler. Hatta enterasan bir nokta daha var baska bir forumda okudugum kadariyla (yabanci forumlar) cpu suz bile sistemi calistirip bios update yapilabildigi yonundeydi. (Yani sistemi boot edebildigini soyluyorlar) Sizlerin bu konudaki fikirleriniz nedir acaba ?



  • cpusuz mu??? poeki islemi ne yapio gpu mu yoksa nf4 mu?????
  • Ranilin@ ama benım bıldıgım kadarıyla asus ta boyle bı sorun yok daha cok msi da boyle bır sey oldugunu okumustum bende bu hafta asus sli +venıce almayı dusunuyorum sen deneyınce yorumlarını buraya eklersen sevınrım
  • ben kullandım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fazlikazak

    ben kullandım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım


    Nasil kullandiniz ? Yani eski bios a sahipken (1007 den oncesi) yani venice takinca sistemi calistirdi mi ? Eger yeni bios varken denediyseniz elbetteki calistiracaktir..
    O konuya bir aciklik getirirsek sevinirim.
    Cunku ona gore bir cpu almayi dusunuyorum. Post etmezse Winchester lara kayacagim gibi gozukuyor. Tekrar garantiye ver vs.. ugrasmak istemiyorum.
    Ayrica yurt disi forumlardan arastirdigim kadariyla da maalesef venice takildiginda sistemi calistirmadigini soyluyorlar..
    http://forum.micromart.co.uk/shwmessage.aspx?ForumID=14&MessageID=55931

    DjiNN :
    Cpu suz nasil yuklendigini bende anlayamadim. Soyleyen kisi biraz sallamis gibi geldi bana Ama tabi test etmeden de bir sey soylememek gerekir.




  • 1011 beta var yüklü, onunla kullanıyorum, valla winchester'da kullandım ama tabii winchester kullanırsan 1008 çıkmıştı yüklemiştim, senin sorun n'asıl hallolur bilmiyorum ...

    fakat board yeniyse minumum 1007 yüklü olması gerekiyor... :)
  • Board yeni sayılır 1 aydır yatıyor kutusunda Rev 1.02 ama bildigim kadariyla yuklu degil. Ya neyse alirim winchester takilirim oyle 1-1.5 yıla en gec X2 ler gelir zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.