Şimdi Ara

digiturk plus - teknik problem??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Digiturk plus ı bağlattım bugün. Scarttan problemim yok kanallarda. Fakat hd kanallarda hdmi üzerinden bağlantıda görüntü alamıyorum. 3 farklı kablo ile denedim sonuç yok. 576 720 1080 de denedim hiç bi şekilde görüntü gelmiyor ses de gelmiyor işin garibi hd kanallarda. hdmi bağlantı ile normal kanallarda bütün sinyallerde görüntü ses alıyorum. fakat onlarda da 576p de üstte titreme var, 720p de görüntü sürekli yukarıya doğru kayıyor durmaksızın,1080p inanılmaz titriyor. Sorun kabloda diil kesinlikle 3 farklı kablo denedim hepsi çalışır vaziyetteydi. Ayrıca home theater daki hdmi bağlantısıyla 1080i de sinyal alıp dvd divx izleyebiliyorum. Görüntü de hiç bi şekilde problem olmuyor home theater-tv arası hdmi ile.
    Bir başka konu farklı hdmi giriş de deneyemiyorum çünkü tv de tek hdmi giriş var. Sorun tv de diil gibi gözüküyor. Acaba receiver daki hdmi çıkışında bir problem olabilir mi? Bunun gibi bir problem yaşayan var mı? Sorunu teknik servise ilettim yarın gelebileceklerini söylediler. Bir de size danışayım dedim. Okuduğunuz için teşekkürler. Yardım,görüş,düşüncelerinizi bekliyorum.







  • Sorun hd receiver ın hdmi çıkışındaymış. Ertesi gün değiştirdiler düzeldi.
  • Selam
    tam 1 yıldır sorunsuz birşekilde kullandığım tv de (40m87bd) 1 haftadır haber kanallarının altındaki kayan yazılarda problem oluşmaya başladı. Yayın kalitesi olarak televizyon ile birlikte aldığı dt+ var. Özellikle ntv ve cnnturk kanallarında fark ettim.

    Kayan yazılar bir müddet sorunsuz akıyor sonra birden inanılmaz bir titreme ve sanki karıncalı bir görünüm alıyor. Bu sorun sadece hdmı çıkışta fark ediliyor.

    Benim gibi başka bu tv yi kullan arkadaşlarda bu sorun varmı?
    birde tesadüf olabilir dt+ ın versionu 1.663 olduktan sonra bu sorun başladı acaba dt ile mi alakalı.
  • aynı problem bendede başladı
    yeni versiyon ile ilgili olaiblir
    daha önceden dikkat etmedim ama altyazılar normal iken bir anda titriyor
    sonra düzeliyor
    arada gidip geliyor
  • Lütfen ilgili topicten sonrunuz! >>> http://forum.donanimhaber.com/m_19322935/tm.htm

    Zaten o topicte Sorduğunuz sorunun bilgileri mevcut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.