Şimdi Ara

Midi Fırın Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
39.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uygun fiyatlı markası önemli değil sorunsuz bir midi fırın istiyorum pasta börek çörek pişçekmiş tavsiye ve tecrubelerinizi bekliyorum



  • Neredeyse bir ay önce yazılmış bu konu. Şimdi bana da lazım normal bir midi fırın. İçi geniş olacak, mikrodalga olmayacak. Ne yazık ki gördüklerim çok döküntü gibi duran iyi olsalar bile estetik olarak tenekeden bozma uyduruk kıvamda zevksiz ürünler. Gördüklerimn en iyisi Esco gerisini siz düşünün. Bir de beyaz olmazsa iyi olacak.

    Biraz büyücek olanlarda bile ankastre olarak 15-20 seçenek var neredeyse ama hiçbirinin solosu yok ama. Solo olanlar fırınlı oluyor. Resmen pazarda böyle bir açık var bence, kaliteli bir midi fırın yok sanırım, ne forumlarda yazan var ne başka yerde. Sırf bu yüzden gidip 1500 tl verip ocaklı fırın almak da şimdi bayağı sinir bozucu olacak bana.

    Not: Dayanamadım gidip Arçelik aldım MF 1300 S - 230 TL.
    25 litre ama ne yapalım, hiç olmazsa doğru dürüst yapmışlar, teneke gibi sefil görünüşlü de değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fennezs -- 26 Nisan 2009; 23:29:05 >




  • bende bu sorunun cevabını merak ediyorum :(

    tefalin buhar düfizyonlu mini fırınını mı alayım, yoksa başka bişe mi :(

    yardımcı olabilecek kimse yok mu
  • http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/pişirme-grubu/midi-fırınlar-ve-mikrodalga-cihazlar/solo/midi-fırınlar/HKP110150F.html
    Bu fırından kullanıyorum. Hem davul fırınlara nispeten şık (beyaz değil, gümüş) hem de kalitesinden memnunuz.
  • MACH25,
    Peki tepsileri yerlestirirken bir surtunme var mi? benim inceledigim firinin tepsileri fena halde surtunuyor cok zor takiliyordu.
  • sanırım hala bir cevap yok

    luxell in mini fırınlarına ii diyorlar ama kullan birileri yok mu
    evet bire bir budur diyebilecek
  • ben az sonra bi spotcuya gidip luxell i yakindan gorecegim.anladigim kadariyla luxeller borek pisirmekte cok basarili fakat kek vs.pisirirken sorun yasaniyor..
  • Merhaba, kusura bakma fark edemedim. Tepsileri yerleştirirken sürtünme bir sorun sayılabilecek bir şekilde olmuyor. Sadece olması gerektiği kadar. Yani tepsinin rafa oturması için elbette tutunması lazım, fakat içeride ilerlemesini güçleştirecek kadar da bir sürtünme ortamı yok.

    quote:

    Orjinalden alıntı: MAVIRUYAA

    sanırım hala bir cevap yok

    luxell in mini fırınlarına ii diyorlar ama kullan birileri yok mu
    evet bire bir budur diyebilecek
  • Bugun luxell 3520 turbo ile borekci dedikleri 3575 i yakindan gorme sansim oldu.bir cok kisinin de soyledigi gibi sac malzemesinin kalitesi biraz dusuk..ve yine bugun luxell kullanan yeni evli bir arkadasla gorustum.firinindan memnn oldugunu soyledi.fakat henuz hic kek pisirmemis.luxell in borek pisirmekte maharetli oldugunu zaten biliyoruz..bu fiyata bu performans diyebilirz yani.pratikevde su an kargo dahil 103tl ye satiliyor.
    Luxelli baktigim yer aslinda bosch bayii idi.bosch midilerin malzeme kalitesi goze carpiyordu..satici,tepsilerdeki surtunmenin zamanla azalacagini soyledi.ve bir de termikellere bakmami tavsiye etti.baska bi yerde termikel 13008 e baktim.35lt hacim ve derin tepsileriyle bana uygun geldi.grill ozelligi de var.ancak inox-gri olani cok basit gorunuyordu.beyaz olan daha iyi..pisirme kalitesi hakkinda bir fikrim yok.boylece termikeli,bosch ile luxell arasinda bir siralamaya koydum.
    Bir de vestel midi firin var.ilk girdigim vestel bayiinde midi firin yoktu.luxell-termikel..derken sonra da baska yerden bakmayi unuttum.ilk firsatta vestele de bakacagim.hacim olrak zannedersem vesteller boschlarla ayni..




  • tanıdıgm yıllar once luxell almiş hala kullanıyor. cok ii dio. bızde de bı arcelik var uyduruk mu uyduruk. markaya değil malzemeye bakıo. luxell uygun v e kaliteli gordugum kadarıyla. borekçisi de bu ara popüler
  • arkadaşlar carrefour da king k400 fırın 134 tl den 109 a düşmüş. bir fırın almayı düşünüyordum bende.

    http://www.hepsiburada.com/king-k400-silver-master-firin/productDetails.aspx?categoryid=233088&productid=mtkingk400s

    kullanan bilen var mı? şikayetvar da king markasının fırınlarıyla ilgili şikayet bulamadım. indirimi değerlendirip alsam mı yoksa başka bir marka mı önerirsiniz?
  • @kışkırtır

    Bahsettiğin fırını aldın mı? Ben de almayı düşünüyorum aynısından, eğer aldıysan boyutlarını tam olarak yazabilir misin? alacağım fırının en'i maksimum 59 cm olmalıdır da.
  • @sathaner
    eni 56 cm
    yükseklik 36 cm
    boyu 38 cm
    ancak kullanım klavuzunda yanlardan ve arkadan en az 10 cm boşluk kalsın deniyor.

    henüz birkaç kere kullandım, hazır mini pizza ve künefe pişirmek için.
    ilk kullanımları olduğu için mi bilmiyorum ama koku çıkarıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAVIRUYAA

    sanırım hala bir cevap yok

    luxell in mini fırınlarına ii diyorlar ama kullan birileri yok mu
    evet bire bir budur diyebilecek


    bizde var gayet iyi pişiriyor börekçi modeli de.
  • ARKADAŞLAR Mikrodalga Fırın Veya mini fırın alacam tavsiyeleriniz nedir eski fırnım yakıyor tepisye koydugum herşeyi degiştirecem hangi marka ve fşyat saglamlık kalite ?
  • Arçelik öneririm midi-fırında senelerce kullandık, şimdi yeni 300 küsüre bosch aldığımız halde servise gitti, arçeliği arıyoruz yemek pişiminde olsun, dayanıklılık olsun.
  • luxel börekçi lx 3575 . arkadaşlar ben anneme aldım . çok memnun . hatta memnun olduğu için kaynanama da aldım.tavsiye ederim. alabilirsiniz
  • Arçelik gerçekten güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.