Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
382.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • LINEBACKER L kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir gün işe geç kaldım, kahve yapmaya mutfağa gittim; patron müdürler falan kahvaltı ediyorlar.
    Patron; hayırdır niye geç kaldın?
    Ben: anahtarı, akbili, parayı falan diğer pantolonda unutmuşum, eve geri döndüm duraktan.
    Patron: aşık mısın oğlum?
    Çaycı abla: Patron beyde iş yerinin anahtarını unutmuş bu sabah, evden gitti aldı, bizde kapıda bekledik, şimdi içeri girdik zaten.
    Ben: aşkımız karşılıklı imiş patron.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün Ünide Dersteyiz Hoca 60 Yaşlarında babacan bir insan, ben kızlarla uğraşıyorum espiriler şakalar vs derken hoca bana gel tahtayı sil dedi kaynatıyorum diye, tahtaya doğru giderken Gamze diye bir kız Hocam ceketiyle silsin dedi, sınıfta tık yok :) Ben arkadaşlar Gamze espiri yaptı gülün :) :) Sınıfta bir gülme kıyamet Gamze sos pos :) Hoca olayı idrak etmeye çalışıyor tabi.


    Sildim tahtayı geldim oturdum 2dk sonra hoca Kulağıma oğlum ne dedin sınıf bu kadar güldü :):)

  •  

  • 5. sınıfa gidiyoruz, okul bahçesinde top oynarken 8. sınıfa giden bir abi topumuzu aldı uzağa fırlattı ve bizde bahçede oturan din kültürü hocası Ali Osman'a şikayet ettik, tabi hava güzel adam güneşleniyor, kovdu bizi, "yürüyün gidin büyüyünce sizde yaparsınız" dedi.


    aradan 2 sene geçti ve ben 7. sınıfa gidiyorum, aynı okul aynı bahçe ve 5. sınıf çocuklar top oynuyor, Ali Osman hoca aynı şekil güneşleniyor hava güzel. koştum çocukların topunu aldım attım uzağa ve beni Ali Osman hocaya şikayet ettiler ve hoca beni yanına çağırdı "niye attın çocukların topunu?" diye sordu ve bende "hocam 2 yıl önce aynısını bize yapmışlardı ve sizde büyünce yaparsınız diye bizi kovmuştunuz ve bende büyüdüm yaptım" dedim. sonra hoca "yürü git terbiyesiz, utanmıyor musun? bir daha böyle bir şey yaptığını görmeyeyim" dedi.


    komik değil ama din hocaları ile bu tarz şeyleri genelde yaşıyordum. benzer bir şeyi de sınavda yaşadık ama onu anlatmayayım.


    edit: ezberi kuvvetli biriyim, 50 dakikada ayetel kürsi denilen duayı ezberledim din hocasına inat, ama din dersinden genelde 1 alırdım, bilgisizlikten değil gıcık olduğum için yanlış cevap verirdim, boş kağıt disiplin suçu çünkü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 5 Temmuz 2023; 13:8:19 >
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.