Şimdi Ara

KDV oranları düştü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Resmi gazetede fiyatı düşen ürün grupları yayınlandı. Nelerin KDV oranı düşmüş nelerin düşmemiş iyi bakın.!

     KDV oranları düştü mü?


    Bu da ilgili resmi gazete;
    http://www.muhasebetr.com/mynetkobi/guncelmevzuat/mevzuat_oku.php?mevzuat_id=773







  • iyi baktım hemde bizzat yerinde
    15 ınc 250 gb leptopa 1800 ytl yazmıslar.
    hemde gelen soruyor dıye jdv ındırımı yapılmıstır yazmıslar.
    baktılar keriz kanıyor,kerizliyorlar
  • Düşmesinin piyasayı sarsmasını,hareketlendirmesini beklemiyorum çünkü piyasaya son aylarda gelen ürünler dolar yükseldiğinden dolayı yüksek fiyatla giriş yaptı. Sen adamların kar payını ellerinden alırsan stoklarlar, 3 ay sonra kdv indirimi bitince piyasaya sürerler. O süre zarfında da ülkeye daha yeni nesil malların girişinde yavaşlama olacaktır muhtemelen.
  • Hiçde düşmedi.

    KDV indirimden önce casper 4 çekirdekli laptop 3,320 küsür fiyatındaydı. KDV %8 diye yazmışlar ve fiyatı şimdi 3,600 küsür.

    Hepsiburada da bakmıştım hatta 3000 milyar verebilirsem 200-300 daha verip bunu alırım ya diyodum. Bugün bi baktım 3,600 olmuş.

    Yani bu KDV indirimi ne üreticiye nede tüketiciye yaramadı kime yaradı bilyor musnuz sadece aradaki satıcılara. Zamı yapıp kdv yi indirdiler. Güya peşine düşeceklerdi böyle olaylar olmasın diye ama oda fos çıktı. Anlıyacağınız indirim falan hikaye. KDV indirimi biter doalrda yükselmiş olur kdv indiriminde üstüne zam koyulan ürünler olduğu gibi kalır şişirilmiş fiyatlar merhabaaaaaa.

    Hiç bir zaman tüketici lehine bişey olmadı şu ülkede ah ah




  • Belki benim havele indirimli fiyatı aklımdadır ama çok eminim ya bir 3,300 küsür fiyat vardı şimdi havele indirimli fiyatı 3,400 küsür. Keşke bir SS alsaydım. Dolar bugün 1,67 kapanış görmüş geçen haftalarda 1,67 den daha mı düşüktü acaba ona dikkat etmedim. :)
  • İndirim olan kategoriler sıralanmış ama fiyatlara yansımış mı? anlamadım, hesap makinası (calc.exe) hesaplıyorum, hiç %8 KDV'li ürüne raslamadım. Mağazaları gezip KDV'si dolayısıyla FİYATI DÜŞMÜŞ ÜRÜN GÖREN VAR MI?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nihat35nihat

    İndirim olan kategoriler sıralanmış ama fiyatlara yansımış mı? anlamadım, hesap makinası (calc.exe) hesaplıyorum, hiç %8 KDV'li ürüne raslamadım. Mağazaları gezip KDV'si dolayısıyla FİYATI DÜŞMÜŞ ÜRÜN GÖREN VAR MI?



    hocam dedim ya zam bile yapıldı çaktırmadan. Hiç tüketici lehine bişey olur mu yav

    Ama media markt gibi büyük yerlerde düştü sanırım. Samsung laptop 1990 YTL ye gördüm geçen gün. Normalde 2000 küsür fiyatı vardı onun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.