Şimdi Ara

*** xp ye giremiyorum ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir arkadaşımın bilgisayarında anlayamadığım bir sorun var. bilg. açığımda xp açılmıyor ve bir oturum açabilmek için administrator seçeneği çıkıyor. tıklıyorum açılıyor diyor, hemen ardından oturum kapanıyor diyor ve aynı mesajın olduğu bölüme geri dönüyor. hiç bir şekilde xp ye giremiyorum. bunun nedeni nedir? bir çaresi yok mu? xp ye giremediğim için kullanıcı hesaplarına giremiyorum.



  • Bilgisayar açılırken F8 basıp güvenli kipe gir,ordan ayarlarını yaparsın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: soygar

    Bilgisayar açılırken F8 basıp güvenli kipe gir,ordan ayarlarını yaparsın


    Ne ayarı yapacak hocam


    Peki başka bir kullanıcı yaratmış olmasın eğer başka bir kullanıcı varsa ordan dene admin den deneme...Veya açılışta f8 e basarak en çalıştığı hale getir orada buna benzer bir seçeneği olacakta tam hatırlamıyorum şuan ama bakarsan anlarsın kolay gelsin...
  • güvenli kipte aç oturumları sil veya sistemi geri yükle
  • sonucu ikisatır yazsaydın
  • güvenli kipte açtım ama aynı şeyle karşılaşıyorum. administrator olarak oturum aç var. tıklıyorum ve oturum kapandı diyor ve başa dönüyor. format atmaktan başka yol bulamadım şimdilik. çalışan en son ayarları seçtim değişen hiç bir şey yok. xp ye giremediğim için hesaplarla ilgili bi şey yapamıyorum. administrator den başka kullanıcı hesabı da yok.
  • selamlar, güvenli modda'da açamazsın bilgisayarı, virüs girmiş hayırlı olsun. Şimdi dostum bu virüs "userinit.exe" doyasını siliyor böylelikle sizde oturum açamıyorsunuz format atmadan halletmek istiyorum diyorsan, başka pc'den c:\windows\system32 içindeki "userinit.exe" doyasını alıp o pc'de system32 kinin içine atıyorsun sorun düzeliyor, birde tavsiyem "kaspersky" kullanma bu virüsde userinit.exe'yi direkt siliyor gene uğraşırsın :) kolay gelsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: adicts

    selamlar, güvenli modda'da açamazsın bilgisayarı, virüs girmiş hayırlı olsun. Şimdi dostum bu virüs "userinit.exe" doyasını siliyor böylelikle sizde oturum açamıyorsunuz format atmadan halletmek istiyorum diyorsan, başka pc'den c:\windows\system32 içindeki "userinit.exe" doyasını alıp o pc'de system32 kinin içine atıyorsun sorun düzeliyor, birde tavsiyem "kaspersky" kullanma bu virüsde userinit.exe'yi direkt siliyor gene uğraşırsın :) kolay gelsin.


    tam aradığım yanıttı. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.