Şimdi Ara

Monitör açılmıyor????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bilgisayarı alalı bir 4-5 sene oldu.. Çin malı "Likom" marka 15'' bir monitörüm var 3-5 aydır beni deli etti. Bilgisayarı açtığımda açılmıyor.. Bilgisayar açılıyor windows açılış sesini duyuyorum ama ekran gelmiyor. Arkasından power kablosunu sök çıkart yapınca bazen birinci atraksiyonda monitör içinden bi cızırtı gelince seviniyorum çünkü açıldığının işareti oluyor.. Ama kimi zaman sok-çıkart-sok-çıkart tık tık ses geliyor ama açılmıyor.. bugün özellikle beni çıldırttı kaldırıp fırlatacaktım yere artık o derece yani.. 1 saat açılmadı... belki daha fazla.. açıldıktan sonra gayet güzel görüntü alıyorum çalışıyor ediyor.. yemeğe gidiyorum geldiğimde güç tasarrufundan dolayı kapanmış oluyor... hadiiii işleme yeniden başla sök-tak-sök-tak aklına eserse çalışır artık.. derdi ne bunun bilen var mı? hayır maddi durumlar bu aralar kötü... değilse hiç burada sormaya yeltenmeyip parçalayacağım bu sinirle..

    not: aynı olayı arabamın merkezi kilit sistemi de yapıyor.. başında 5-10 dk beklediğim oldu.. neyse ki bu kadar sık değil arada sırada yapıyor o olayı şükür ortalık yerde uygunsuz zamanda elin yanında çıkarmadı aynı rezilliği ama tırsıyorum ona da baktıramadım doğru dürüst.. bunun konuyla simdi alakası yok ama yine de yazayım dedim aklıma geldi ne bilim öyle bi muhabbet.. monitör olayı şu an acil :)







  • monitör gibi cihazlarda elektriği serbest bırakan ufak bir sigorta tarzı bir alet vardır
    zamanla elektrik akımları ile bozulabilir
    büyük olasılıkla bundan yapıyordur
    bozulma derecelerine göre masrafı az veya çok olabilir
    ama her ne olursa olsun o masrafa vereceğiniz para ile aynı boyutta veya daha büyük ikinci el sağlam tamirsiz bir monitör alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.