Şimdi Ara

lvl80 Prot war.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Azjol-Nerub&n=Winstonlt
    Def capped (535) (Full superior)

    Üzerimde bulunan tüm itemler tek başıma edinebildiklerim. Guildim berbat.

    Adam gibi tanklık yapabileceğim guild arıyorum. Mümkünse Azjol Nerub...

    Şu anki guildimde priest olmadığından ( ve mevcut paladin ısrarlarıma rağmen prot kalmakta,druid keza aynı) sadece 5 man raid lerde tanklık yapabiliyorum. onlarda oyunda pasif kalıyorlar.

    guildine çağırmak isteyenlerin tekliflerine açığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trual -- 14 Mart 2009; 11:48:51 >



  • hp'in iyi ama o hp yi biraz kısıp def gitmen lazım ayrıca o ice gearı salla at hc dungeonlar için iyisin ama raidlere almazlar seni min 540 def lazım ve biraz daha avoidence lazım jw gibi iyi mesleğin var hc lerden rep ve emblem gear topla def min 540 yap trinket topla 3 tane de kendine 41 sta bastınmı deme keyfine:P:P..yani kusura bakma ama bu gearla raid guildleri seni kabul etmez:S:SS:
  • dostum kusura bakma ama bu charla zaten en fazla heroic 5man yaparsın. fazlasını kaldırmaz bu char. avoidance'ın çok düşük. ayrıca defense rating'in 540 üzeri olsa daha iyi olur.
    kullandığın one hand mace de üzdü beni bir tank warrior olarak. Bir prot warrior mecbur kalmadıkça 2.00'ın üzerinde silah kullanmaz. Hele ki defense rating vermiyosa.
  • 5 defansı rate i eksik diye olmaz denirmi hiç ya. Çıkarır 2 tane gam takar defans biter. Raid yapamadan gene iyi gear toparlamış. Girdiğin guildde pasif kalmazsan yetenekli olduğunu class ına hakim olduğunu gösterirsen belki ilk kesilen bosslara olmasada farm raidlere alınırsın.

    Şansın açık olsun umaraım bulursun iyi bir guild.
  • biz bi şey demedik ki zaten:P mesleği jw kendine +16 def rating veren gem de yapabilir ama gear düzeyi anca hc 5 man için en azından emlem gear falan toplamalı bence yoksa raid yaparken bos ta devrilirse sonuç onun için kötü olur laf yer party den atılır bi daha alınmaz...
  • Anladım hocam zaten bu kadar gene iyi getirmiş. 2.50 sn weapon speed olan bir silah tank warrior gitmez zaten. Bu gibi yanlışları var ama genede elinden gelinin en iyisini yapmış.
  • expertise düşük...
    hit düşük...
    avoidance düşük...

    sadece hp abanmakla tanklık olmuyo malesef...
    heroic tanklayabilirsin evet fakat raidlerde boss tanklayamazsın bu karakterle TPS yerlerde sürünür
    millet dps yapamaz..
    expertise dodge cap olan 23'ü ve minimum %5 hit olması gerek ve defence 540 yaptıktan sonra güzel olur
  • yani guild run olmadan iyi yapmış bende azjol dayım ama guild bulmak çok zor tank olarak bende bu aralar bi tane arıyorum eskisi dağıldı bir iki yere başvurdum ama dur bakalım nolcak:P
  • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ahn%27Qiraj&n=Rhante

    benim prot pala. Ayrıca kafalığındaki Ench frost res. nedir? Değiştir onu.sapphiron yada keltuzad tanklamayacağına göre gerçi tanklasanda o yapılmaz ya Staminaya o kadar yüklenme avoidance yükseltmeye bak.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eagen

    http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ahn%27Qiraj&n=Rhante

    benim prot pala. Ayrıca kafalığındaki Ench frost res. nedir? Değiştir onu.sapphiron yada keltuzad tanklamayacağına göre gerçi tanklasanda o yapılmaz ya Staminaya o kadar yüklenme avoidance yükseltmeye bak.



    Enchant bulmakta sıkıntı yaşıyorum. spaulders enchant için 20 gun kadar sons of hodir daily kastım (sadece enchant için). Kask için AH' de bulabildiğim en işe yarar enchant buydu malesef. şimdi 3 gundur Utgarde pinnacle heroic giriyorum, Daily quest 2 amblem veriyor 4 - 6 amblemde bosslardan düşüyor. %25 %50 drop rate verdikleri "red sword of courage" bir türlü düşmedi. sürekli leather eldiven düşüyor. ama şu var en azından amblem biriktiriyorum. 80 amblem olunca senin plate gövde'den alacağım. o zamana kadar Sword'da düşer. avoidance için ne önerilir? ne yapabilirim?.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.