Şimdi Ara

Burkina Faso'da Kablosuz Günler (Afrika Ülkeleri Kadar Bile Olamadık)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Batı Afrika'nın küçük ülkelerinden Burkina Faso, ülke genelinde WiMAX ağı kurarak teknolojide ne kadar büyük olduğunu gösterdi.

     Burkina Faso'da Kablosuz Günler (Afrika Ülkeleri Kadar Bile Olamadık)

    https://store.donanimhaber.com/10/9d/67/109d67c5c1500fc801ecfd4a8e07339c.jpg

    WiMAX altyapıları üzerine faaliyet gösteren Alvarion ile Burkina Faso Posta, İletişim ve Teknoloji Bakanlığı arasında atılan imza, ülkeyi WiMAX sinyalleriyle donatacak. İlk etapta başkent Ouagadougou'da denenen sistemin başarıya ulaşması üzerine, ülke yönetimi diğer şehirlerin de dahil edilmesi için firmayla yeni bir anlaşmaya imza attı.

     Burkina Faso'da Kablosuz Günler (Afrika Ülkeleri Kadar Bile Olamadık)

    https://store.donanimhaber.com/da/5b/25/da5b2591e5cbb0e588bc6e49f2ce7135.jpg


    Haritada işaretli ülke yakında baştan başa WiMAX ile donanacak.

    Şu sıralar ülkenin teknoloji altyapısını tamamen yenilemek için çalışan Bakan Noel Kabore, ülkeleri için doğru seçim olduğunu düşündükleri WiMAX ile herkesin geniş bant internet erişimine kavuşacağını ve VoIP teknolojisinden faydalanabileceğini belirtti. Sistemin kurulumu, başkent Ouagadougou'nun ardından diğer şehirler Fada N'Gourma, Kaya, Koudougou, Ouahigouya ve Ziniare ile devam edecek.



  • kapak olsun....
  • Afrikada işçi aylık ücretler 5-10 dolar.Maliyet ucuz,işçilik ucuz.Bu yüzden bu kadar ucuz.Araba piyasasını bir araştırın bütün ücret verilerini görünce çok şaşıracaksınız.
  • wimax kurmak zor değil zor olan bu izni almak. bunu ise bu arap sevicisi hükümet vermez.
  • malesef sömuruluruz ama chp gelseydi adsl de olmazdı 56 k ile takılırdık hala adamların işi gucu geri goturmek ulkeyi belediye bursları bugun kesilmiş binlerced öğrenci madur
  • Burkina faso 3. dünya ülkesi değilki .
  • Ülkemize gelse sanki 16 mbit vdsl parasına 2 mbit wimax almıyıp, 1000 mbps bağlantı alıcak mı sanıyorsunuz???
  • Yüzölçümünü kontrol ettim.Konya ilimizin iki kadar bir yüzölçümü var.Tamam hepimiz ttnet den şikayetçiyiz ama gerçekleri de görmemiz lazım.
  • Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar, sadece Burkina Faso değil,mesela Sudan'da da internet aynı şekilde.Bunun gelişmişlikle falan alakası yok,tamamen altyapıyla ilgili.
    Bu tarz ülkelerde kablo altyapısı yok denecek kadar az ve kalitesiz.Dolayısıyla bu işi kablo üzerinden yapmaya kalkarlarsa maliyet son derece artacağı için mecburen kablosuz sistem kullanıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.