Şimdi Ara

20.000 TL İÇİN FOCUS YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İşim yüzünden sürekli şehir dışındayım ve oto pazarlarını gezemiyorum. İnternette fiyatların biraz yüksek olduğu söyleniyor. Maalesef bu araştırmalar içinde çok zaman ayıramıyorum. Her konuda olduğu gibi işinin ehli insanların bulunduğu DH den yardım almak en iyisi olur diye düşündüm.

    20.000 TL param var Hatchback ve otomatik vites ve LPG'li bir focus arıyorum. Bu fiyata kaç model ve kaç kilometrede bir FOCUS satın alabilirim. GHIA mı tercih edilir COLLECTION mı?

    Yol gösterirseniz sevinirim. Sizlerin fikirleri en iyi referanslar olacak benim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aville -- 8 Mart 2009; 21:51:18 >



  • 20 milyara focus I ghia alınabilir ama lpgli olmaya bilir ki sonradan siz taksanız daha iyi olur tavsiyem kesinlikle ghia otm istedğiniz için istediğiniz rakama bulabilirsiniz hatta kasılsa focus II bile bulunablir ama temizliği ne olur bilemem
  • bende focus 1.6 comfort 2006 model 37000 km de benzinli değişeni boyası olmayan bi araba için anlaştım. fakat vergi indirimi kafamı bulandırdı. bu araba 21 000 tl eder mi ? Vergi indirimleri bu hafta içi bakanlar kurulundan çıkacak, araba fiyatlarını etkiler mi ? Bi öğretmen ve yeni kullanıcı olarak aile arabası olarak gördüğüm bu aracı almalı mıyım ? yardımlarınız ve görüşleriniz için teşekkürler. Konuyu aça arkadaşım da kusura bakmasın hemen hemen aynı konular olduğu için buraya yazma ihtiyacı duydum.
  • bence araba ıcıne sındıyse al gıtsın.ındırım olsa ne olacak sankı.ıkıncı elde pek duseceğını zannetmem.şoylekı:21.000 lıraya ındırımden sonra bıle duzun sıfır araba (c sınıfı) alamazsın yıne 27-28 bın lazım olacak.ha ben 7 bınlıra kredı cekerım dersen ıkıncı alma derım.yoksa arabada boya kaza yoksa al gıtsın.temız araba zor dusuyor.bır soz vardır ıyı mal ıyı para
  • dasdsad
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.