Şimdi Ara

------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lise 3 veritabanı programcılığı öğrencisiyim bu yıl visual basic.NET öğrendik if,for,diziler,function,veritabanı bağlantısı vs. ve bende biraz java öğrenmeye çalışıyorum ama hala çözemedim. Anlayacağınız daha yazılım konusunda amatörüm ve staj için istanbul içinde bir yazılım firması bulmam gerekiyor ama dediğim gibi ufak tefek uygulamalar harici fazla bişey yapamıyorum, benim sormak istediğim bu tür şirketler stajyer öğrencilerden neler bekler yada beni 1 ay çalıştıracak bir yer bulabilirmiyim? Bana tavsiyeleriniz neler? Yorum yapacak herkese şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkaris -- 8 Mart 2009; 9:37:52 >



  • stajdan beklentin olmasın. neden dersen sana oturup şu programı yaz şu veritabanıyla ilgilen demiyolar. daha çok ayak işleri yapıyorsun. örnek vermek gerekirse git şu faturayı şuraya teslim et, şunun eğitimin ver gibi normal bir insanın yapabileceği şeyleri yaptırıyorlar.

    ama iş ortamını ekip çalışmasını dışardan gözlemleyebiliyorsun. buda bir artıdır. istanbul mecidiyeköyde trendmarket internet çözümleri var. web ile ilgili şeyler yapıyorlar. 2 veya 3 sene önce orda yaptım stajımı. yukarda saydıklarımı yapmak istersen git konuş biraz girişkensen patron hemen alır seni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 4 Mart 2009; 1:08:39 >
  • Zaten bir proje üzerinde aktif olarak çalışamayacağımı ben de biliyorum, biz okulda çok basit uygulamalar ile çalışıyoruz daha çok programla mantığını geliştirmek için benim sormak istediğim stajda programlama bilgimi geliştirebilir miyim? Bizim eve çok yakın sentim var acep beni alırlar mı?
  • sana kalmış. işte kalan boş zamanlarında oturup bilgisayar başına bişeyler çabalarsan gelişebilir. ancak orda çalışanlar genelde çok yoğun oluyorlar. sana oturup bişey anlatmazlar. programlamada da görerek anlaşılacak bişey değil mantığının biri açıklaması lazım. flash photoshop olsa görüp izlenerek bişeyler kapabilirsin. ancak genede öğreneceğin şeyler olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.