Şimdi Ara

HESAP HACK'LENMELERİ HAKKINDA!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar

    Her gun forumda "hesabım çalındı" diye başlıklar görüyoruz. ama bilmelisinizki hesap çalınmaları tamamen kullanıcının kendi hatasından olmaktadır. Metin2 oyun dataları oldukca guvenli korunmaktadır size "hackerim" diye kendini tanıtan şahıslar Metin 2 oyun verilerine ulaşamazlar. yani bu konu M2 takımı ve oyun yapısıyla ilgili bir sorun degildir.

    Peki ozaman oyunlarınız nasıl çalınıyor?

    bugune kadar gözlemledigimiz durumu anlatırsak şöyle sıralayabiliriz


    1- HİLE SİTELERİ : M2 oyun sistemine mudahale eden programların bulundugu bu sitelerden program indirip kuran arkadaslar oyun içinde hızlı şekilde yukseleceklerini hayal ederek bu illegal yola basvuruyorlar. ancak Bilmiyorlarki bu programların buyuk çoğunluğu TROJAN içermektedir. bu programları yuklediginiz veya kullandıgınız andan itibaren oyun hesabınızın guvenliği tamamen bitmiş oluyor . bu TROJAN sayesinde hesabınızın tum bilgileri kolayca 3. şahıslar tarafından görülebiliyor !

    2- MSN üzerinden Alınan Hile Programları: aynı tarz programlar msn üzerinden elden ele dolasmaktadır. msn üzerinden bu tur bir programı aldığınız andan itibaren hesabınızın tüm bilgilerini artık aldıgınız kişiye veya o programı dagıtan kişilere armagan etmiş oluyorsunuz . ve bu kişiler tereyağından kıl çekercesine hesabınızı kolaylıkla çalabiliyorlar

    3- Hesap Şifre ID paylaşımı: Hesap bilgilerinizi güvenilir olduğunu sandığınız kişilerle paylasıyorsunuz. ama ne yazıkki sanal alemde kimse kimseyi tam olarak tanıyamayabiliyor. çok güveniyordum oyuzden şifremi verdim diyipde hesabını çaldıran çok kullanıcı ile karşılaştığımızı hatırlatmak isterim..

    4- Kendisini Gm olarak tanıtan sahte kişiler:şunu bilinizki arkadaslar hiç bir oyun yoneticisi sizden Para İtem Şifre İSTEMEZ bunu isteyenler GM olamaz !!! bu tur basit dolandırıcılara kanmayın

    5- Mail guvenliği: oyun maillerinizi kesinlikle msn adreslerinizle aynı yapmayın.. forum infonuzda gorunen mail adresi ile oyun hesabınızın kayıtlı oldugu maili aynı yapmayın ve kimseye kayıtlı oyun mailinizi soylemeyin.

    6- Ortam guvenliği:İnternet kafelerdeki bilgisayarlar ağ bağlantıları ile birbirlerine bağlıdır. ve bir ana bilgisayar tarafından yönetilir. ana bilgisayar tum bilgisayar ekranlarını gorebilir ve kurulacak cok basit programlarla ekrana girdiginiz şifreleri kaydedebilir. Kısacası Çok güvenilir kişilerce yönetilmiyorsa İnternet kafelerden oyun hesaplarınızı açmayın .


    kısacası arkadaslar. dürüst bir oyun felsefesiyle oynadıgınız surece ve hesap bilgilerinizi kişilerle paylaşmadığınız sürece hesaplarınızın çalınması imkansız.


    3 Altın kural:

    *hile programlarını kesinlikle yuklemeyin

    *msn den kesinlikle dosya kabul etmeyin

    *hesap bilgilerinizi kimseyle paylaşmayın
    KAYNAK:http://board.metin2.org/index.php?page=Thread&threadID=58822



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.